LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Filtre automate eliminare fier si duritate din apă

(staţii 2 în 1 pentru deferizarea si dedurizarea apei)

- eliminarea fierului şi a durităţii din apă -

pentru uzul rezidential si/sau industrial

 

Tratarea apei corespunzator se face cu ajutorul sistemelor profesionale, dupa testarea mai multor parametrii ai apei.
 
Fier in apa de fantana peste limita maxima admisa este un verdict des dat de laboratoarele de analiza a apei. Aceste cazuri sunt des intalnite la persoanele ce isi construiesc o casa si in urma forarii unui put de mica, medie sau mare adancime, duc la un laborator specializat apa scoasa din noul put. In urma analizelor se constata prezenta fierului in apa din noua fantana, iar acesta este de obicei semnalat atunci cand depaseste limita scrisa in Legea Apei.
 
Fier in apa potabila exista doar pana in limita a 200 micrograme/litru deoarece peste aceasta limita, din punct de vedere al legislatiei din Romania, apa nu mai este potabila.
 
Fierul din apa "potabila" a multor locuinte ce se alimenteaza cu apa din propriile fantani, poate avea in functie de cantitate, efecte grave asupra sanatatii pielii oamenilor care o folosesc, asupra sanatatii lor generale dar si asupra "sanatatii" instalatiilor de furnizare a apei din respectivele case. 
 
Deferizarea si dedurizarea apei se poate face cu un singur sistem profesional, daca apa contine atat duritate cat si fier in cantati mai mari decat permite legea sau parametrii de functionare ai anumitor instalatii (ex.: lampa UV, centrala termica, masini de spalat, aparate medicale, aparate de laborator, aparate industriale, etc.)

Sistemele 2 in 1 sunt mai avantajoase ca si pret decat 2 sisteme individuale, insa trebuie luate in considerare capacitatile sistemului si cerintele utilizatorilor!


Detalii si deosebiri fata de alte produse similare:

1) Nu sunt "facute pe vapor"! Ne respectam firma si clientii si de aceea comercializam numai produse de calitate!
2) Garantia este recunoscuta! Nu dam vina pe client pentru defectul produsului!
3) Sunt construite din materiale robuste si rezistente in timp daca sunt exploatate dupa cerintele din cartea tehnica;
4) Asistenta tehnica gratuita in Bucuresti si Ilfov chiar daca produsul nu este instalat de firma noastra;
5) Dedurizatoarele-deferizatoarele de apa de pe aceasta pagina au valva electronica automata, usor de programat si usor de folosit. Odata programat, sistemul de dedurizare nu necesita supraveghere sau interventie prea des;
6) Dedurizatoarele-deferizatoarele Atlantis Soft Water Fe sunt prevazute cu valva electronica inteligenta (descriere mai jos);
7) Sunt foarte silentioase (Atlantis Soft Water Fe poate fi montat chiar si in casa daca nu exista o camera tehnica speciala). Singurul moment in care face zgomot mai mare este atunci cand se initiaza spalarea inversa a rasinii, adica primul pas din REGENERARE. Acest pas dureaza 2-15 minute in functie de cum va fi programat.
8) Rasina folosita are o viata suficient de mare 10-15-25 de ani in functie de calitatea apei ce trebuie dedurizata si de volumul de apa folosit.
9) Clientii AquaLight beneficiaza de testarea GRATUITA a apei!
10) Asistenta tehnica telefonica NON-STOP!

 

Statiile pentru tratarea apei Atlantis automate dispun de o valva electronica inteligenta (model 2013):

1) Valva este volumetrica si foloseste un microcomputer electronic cu display (se regenereaza in functie de volumul de apa masurat cu senzorul din dotare);
 
2) Poate face regenerarea dupa 4 tipuri de functionare:
a) regenerare intarziata (Meter Delayed) - regenerarea are loc numai la ora setata in computer chiar daca volumul de apa dedurizata si deferizata disponibila s-a terminat. Acest tip de regenerare este recomandat sistemelor montate la case sau vile pentru a nu intrerupe furnizarea cu apa decat la ora stabilita 02:00 - setare din fabrica - cand nu se consuma apa. Volumul de apa dedurizata si deferizata disponibila se introduce in memoria microcomputerului de catre noi sau de catre client dupa calcularea capacitatii sistemului.
 
b) regenerare imediata (Meter Immediate) - regenerarea are loc imediat ce s-a terminat volumul de apa dedurizata si deferizata inregistrat in memoria microcomputerului. Acest tip de regenerare este recomandata sistemelor montate la case sau vile care dupa sistemul de tratare au un rezervor de stocare a apei dar si utilizatorilor industriali care de asemenea au dupa sistemul de tratare rezervor de stocare a apei si au nevoie de un volum mai mare de apa tratata zilnic. Astfel, acest tip de dedurizator-deferizator automat poate face fata unui consum mare de apa tratata zilnic, cu conditia ca sistemul sa fie dimensionat cat mai aproape de volumul de apa pe care trebuie sa il ofere. Volumul de apa dedurizata si deferizata disponibila se introduce in memoria microcomputerului de catre noi sau de catre client dupa calcularea capacitatii sistemului.
 
c) regenerare intarziata in mod inteligent (Intelligent Meter Delayed) - regenerarea are loc numai la ora setata in computer chiar daca volumul de apa dedurizata si deferizata disponibila s-a terminat, volum de apa ce este calculat de microcomputer in functie de valorile duritatii si ale fierului din apa la intrare in sistem, volumul de rasina, factorul de regenerare. Aceste valori se introduc in memoria microcomputerului de catre noi sau de catre client.
 
d) regenerare imediata in mod inteligent (Intelligent Meter Immediate) - regenerarea are loc imediat ce s-a terminat volumul de apa dedurizata si deferizata calculata de microcomputer. Valorile necesare calculului automat al capacitatii sistemului sunt duritatea apei si cantitatea de fier prezenta in apa la intrare in sistem, volumul de rasina, factorul de regenerare. Aceste valori se introduc in memoria microcomputerului de catre noi sau de catre client.


 

I. Filtre automate rezidentiale COMPACTE 2 în 1 pentru duritate şi fier:

Filtre automate pentru eliminarea fierului si a duritatii din apa 2 in 1 recomandate pentru apa de fantana la: casa cu 1-25 persoane, locatie tip afacere cu bucatarie, fabrica de alimente, medicamente, etc.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele compacte 2 in 1 Atlantis Soft Water Fe sunt cele mai practice astfel de produse pentru casele de locuit! Design-ul compact si modern le recomanda ca aparate de uz caznic pentru case, vile, duplexuri, facand in acelasi timp parte din categoria aparatelor profesionale cu rezultate foarte bune la analizele de apa.

Filtrele automate Atlantis SWC Fe se monteaza impreuna cu un filtru mic de sedimente pentru variantele cu conexiuni de 3/4" sau cu un filtru rezidential de sedimente pentru variantele cu conexiuni mai mari sau egale cu 1", pentru a fi protejate de depunerile nedorite de sedimente in rasina schimbatoare de ioni.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele de apa 2 in 1 Atlantis SWC au urmatoarele caracteristici tehnice:

Debit maxim - 0,9mc/h (maximum 900 litri apa dedurizata pe ora) - 2,4mc/h (maximum 2400 litri apa dedurizata pe ora) - debite orare conditionate de duritatea apei!
Duritate maxima admisa - 25 de grade Germane - 50 de grade Germane - in functie de volumul de rasina cu care este dotat modelul ales.

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A CALCULA VOLUMUL DE APA TRATATA OFERIT 
IN FUNCTIE DE CALITATEA APEI DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU A VA TESTA GRATUIT
DURITATEA SI FIERUL DIN APA IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!
 
 
Aceste statii de tratare a apei 2 in 1 sunt construite dupa tiparul statiilor de dedurizare.
Pentru detalii tehnice specifice legate de fiecare model in parte expus pe aceasta pagina, va rugam sa consultati pagina dedurizatoarelor de apa automate! 
Produse fabricate in UNIUNEA EUROPEANAProdusele au fost testate de AquaLight pentru a corespunde cerintelor de calitate ale firmei.


Model
Volum răşină
Conexiuni
Debit maxim
Tip valvă
Tip regenerare
Tip sistem
Preţ 
Atlantis SWC Fe 5L
5 litri
3/4"
0,9 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
1850 LEI
Atlantis SWC Fe 10L
10 litri
3/4"
1,5 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
2400 LEI
Atlantis SWC Fe 20L
20 litri
3/4" sau 1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
3350 LEI
Atlantis SWC Fe 25L
25 litri
3/4" sau 1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
3750 LEI
Atlantis SWC Fe 33L
33 litri
1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
4700 LEI
 
Pretul include: Garantie 5 ANI, adaptor special cu protectie la supratensiune pentru priză, transport, MANOPERA INSTALARE
Consumabile: periodic, aceste statii de tratare a apei necesita sare pastilata (30-50ron sacul de 25kg in functie de magazin)
 
TOATE MODELELE DE STAŢII 2 ÎN 1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!


II. Filtre automate CLASICE mici 2 în 1 pentru duritate şi fier

Filtre automate pentru eliminarea fierului si a duritatii din apa 2 in 1 recomandate pentru apa de fantana la: casa cu 1-3 persoane, locatie tip afacere cu bucatarie, cofetarie, covrigarie, brutarie, fabrica de alimente, medicamente, aparate de gheata, marmite, alte aparate ce folosesc apa.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele 2 in 1 Atlantis Soft Water Fe sunt cele mai practice astfel de produse pentru locatiile enumerate mai sus! Design-ul industrial le recomanda clar ca aparate de uz profesional.

Filtrele automate Atlantis SW Fe clasice mici se monteaza impreuna cu un filtru mic de sedimente pentru a fi protejate de depunerile nedorite de sedimente in rasina schimbatoare de ioni.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele de apa 2 in 1 Atlantis SW au urmatoarele caracteristici tehnice:

Debit maxim - 0,9mc/h (maximum 900 litri apa dedurizata pe ora) - 1,5mc/h (maximum 1500 litri apa dedurizata pe ora) - debite orare conditionate de duritatea apei!
Duritate maxima admisa - 25 de grade Germane - 35 de grade Germane - in functie de volumul de rasina cu care este dotat modelul ales.

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A CALCULA VOLUMUL DE APA TRATATA OFERIT 
IN FUNCTIE DE CALITATEA APEI DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU A VA TESTA GRATUIT
DURITATEA SI FIERUL DIN APA IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT! 
 
Aceste statii de tratare a apei 2 in 1 sunt construite dupa tiparul statiilor de dedurizare.
Pentru detalii tehnice specifice legate de fiecare model in parte expus pe aceasta pagina, va rugam sa consultati pagina dedurizatoarelor de apa automate!
 
 

 
Produse fabricate in UNIUNEA EUROPEANAProdusele au fost testate de AquaLight pentru a corespunde cerintelor de calitate ale firmei.
 
 
Model
Volum răşină
Conexiuni
Debit maxim
Tip valvă
Tip regenerare
Tip sistem
Preţ
Atlantis SW Fe 5L
5 litri
3/4"
0,9 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
1600 LEI
Atlantis SW Fe 7L
7 litri
3/4"
1,0 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
1750 LEI
Atlantis SW Fe 10L
10 litri
3/4"
1,5 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
2000 LEI
Atlantis SW Fe 17L
17 litri
3/4"
1,5 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
2400 LEI

Pretul include: Garantie 5 ANI, adaptor special cu protectie la supratensiune pentru priză, transport, MANOPERA INSTALARE
Consumabile: periodic, aceste statii de tratare a apei necesita sare pastilata (30-50ron sacul de 25kg in functie de magazin)
 
TOATE MODELELE DE STAŢII 2 ÎN 1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!


III. Stații automate CLASICE rezidențiale-industriale 2 în 1 pentru duritate şi fier

Filtre automate pentru eliminarea fierului si a duritatii din apa 2 in 1 recomandate pentru apa de fantana la: casa cu 1-70 persoane, locatie tip afacere cu bucatarie, fabrica de alimente, medicamente, etc.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele rezidentiale-industriale 2 in 1 Atlantis Soft Water Fe sunt cele mai practice astfel de sisteme pentru casele de locuit si pentru locatiile industriale! Sunt foarte practice pentru acele locatii unde nu lipseste spatiul din camera tehnica, astfel bazinul de sare de mare capacitate este binevenit. Multumita acestul bazin, vizitele pentru reincarcarea cu sare au loc mai rar. Aceste aparate fac parte din categoria deferizatoarelor-dedurizatoarelor 2 in 1 profesionale cu rezultate foarte bune la analizele de apa.

Filtrele automate Atlantis SW Fe se monteaza impreuna cu un filtru mic de sedimente pentru variantele cu conexiuni de 3/4" sau cu un filtru rezidential de sedimente pentru variantele cu conexiuni mai mari sau egale cu 1", pentru a fi protejate de depunerile nedorite de sedimente in rasina schimbatoare de ioni.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele de apa 2 in 1 Atlantis SW au urmatoarele caracteristici tehnice:

Debit maxim - 2,0mc/h (maximum 2000 litri apa dedurizata pe ora) - 4,0mc/h (maximum 4000 litri apa dedurizata pe ora) - debite orare conditionate de duritatea apei!
Duritate maxima admisa - 40 de grade Germane - 70 de grade Germane - in functie de volumul de rasina cu care este dotat modelul ales.

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A CALCULA VOLUMUL DE APA TRATATA OFERIT 
IN FUNCTIE DE CALITATEA APEI DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU A VA TESTA GRATUIT
DURITATEA SI FIERUL DIN APA IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT! 
 
 
Aceste statii de tratare a apei 2 in 1 sunt construite dupa tiparul statiilor de dedurizare.
Pentru detalii tehnice specifice legate de fiecare model in parte expus pe aceasta pagina, va rugam sa consultati pagina dedurizatoarelor de apa automate!
 


 
Produse fabricate in UNIUNEA EUROPEANAProdusele au fost testate de AquaLight pentru a corespunde cerintelor de calitate ale firmei.
 
 
Model
Volum răşină
Conexiuni
Debit maxim
Tip valvă
Tip regenerare
Tip sistem
Preţ
Atlantis SW Fe 20L
20 litri
3/4" sau 1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
2650 LEI
Atlantis SW Fe 25L
25 litri
3/4" sau 1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
2850 LEI
Atlantis SW Fe 30L
30 litri
1"
2,6 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
3450 LEI
Atlantis SW Fe 33L
33 litri
1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
3600 LEI
Atlantis SW Fe 39L
39 litri
1"
2,8 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
4050 LEI
Atlantis SW Fe 40L
40 litri
1"
2,4 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
4000 LEI
Atlantis SW Fe 58L
58 litri
1"
3,6 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
5100 LEI
Atlantis SW Fe 63L
63 litri
1"
3,6 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
5300 LEI
Atlantis SW Fe 70L
70 litri
1"
4,0 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
5800 LEI

Pretul include: Garantie 5 ANI, adaptor special cu protectie la supratensiune pentru priză, transport, MANOPERA INSTALARE
Consumabile: periodic, aceste statii de tratare a apei necesita sare pastilata (30-50ron sacul de 25kg in functie de magazin)
 
TOATE MODELELE DE STAŢII 2 ÎN 1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!


IV. Stații automate CLASICE industriale 2 în 1 pentru duritate şi fier

Filtre automate pentru eliminarea fierului si a duritatii din apa 2 in 1 recomandate pentru apa de fantana la: casa cu 1-150 persoane, locatie tip afacere cu bucatarie, fabrica de alimente, medicamente, etc.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele rezidentiale-industriale 2 in 1 Atlantis Soft Water Fe sunt cele mai practice astfel de sisteme pentru casele de locuit si pentru locatiile industriale! Sunt foarte practice pentru acele locatii unde nu lipseste spatiul din camera tehnica, astfel bazinul de sare de mare capacitate este binevenit. Multumita acestul bazin, vizitele pentru reincarcarea cu sare au loc mai rar. Aceste aparate fac parte din categoria deferizatoarelor-dedurizatoarelor 2 in 1 profesionale cu rezultate foarte bune la analizele de apa dar care trebuie alese in functie de consumul de apa din locatie.

Filtrele automate Atlantis SW Fe se monteaza impreuna cu un filtru rezidential de sedimente pentru a fi protejate de depunerile nedorite de sedimente in rasina schimbatoare de ioni.
 
Deferizatoarele-dedurizatoarele de apa 2 in 1 Atlantis SWC au urmatoarele caracteristici tehnice:

Debit maxim - 4,5mc/h (maximum 4500 litri apa dedurizata pe ora) - 7,0mc/h (maximum 7000 litri apa dedurizata pe ora) - debite orare conditionate de duritatea apei!
Duritate maxima admisa - 70 de grade Germane

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A CALCULA VOLUMUL DE APA TRATATA OFERIT 
IN FUNCTIE DE CALITATEA APEI DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU A VA TESTA GRATUIT
DURITATEA SI FIERUL DIN APA IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT! 
 
Aceste statii de tratare a apei 2 in 1 sunt construite dupa tiparul statiilor de dedurizare.
Pentru detalii tehnice specifice legate de fiecare model in parte expus pe aceasta pagina, va rugam sa consultati pagina dedurizatoarelor de apa automate!
 

 
Produse fabricate in UNIUNEA EUROPEANAProdusele au fost testate de AquaLight pentru a corespunde cerintelor de calitate ale firmei.
 
 
Model

Volum răşină
Conexiuni
Debit maxim
Tip valvă
Tip regenerare
Tip sistem
Preţ
Atlantis SW Fe 45L
 45 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
4450 LEI
Atlantis SW Fe 85L
85 litri
1"
4,0 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
7200 LEI
Atlantis SW Fe 85L
85 litri
2"
6,0 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
8500 LEI
Atlantis SW Fe 125L
125 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
9200 LEI
Atlantis SW Fe 125L
125 litri
2"
7,0 mc/h
electronică LED
backwash & salt
automat-volumetric
10500 LEI

Pretul include: Garantie 5 ANI, adaptor special cu protectie la supratensiune pentru priză, transport, MANOPERA INSTALARE
Consumabile: periodic, aceste statii de tratare a apei necesita sare pastilata (30-50ron sacul de 25kg in functie de magazin)

TOATE MODELELE DE STAŢII 2 ÎN 1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2017 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | ANPC