LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Filtre de apă rezidenţiale - industriale (de mare capacitate)

- filtre de apa rezidenţiale pentru case, vile, duplexuri, blocuri, fabrici, etc -
Filtrele de apa rezidentiale si filtrele de apa casnice (filtre cu conexiuni de 3/4", 1/2" sau 3/8") se folosesc pentru a filtra apa prin trecerea ei printr-un material (polipropilena presata, bumbac, sita sau discuri din plastic) continut de cartusul filtrant.
Filtrarea primara se recomanda a fi cea pentru sedimente sau particule fizice si este indicata folosirea unui cartus filtrant din polipropilena presata la o anumita finete (1-50 microni). Prin trecerea apei doar prin materialul cartusului, apa lasa pe suprafata alba si fina a cartusului toate impuritatile solide dizolvate ce nu au putut trece impreuna cu apa prin porii cartusului filtrant.
Filtrarea secundara se recomanda a fi cea cu carbon activ. Carbonul activ are rolul de a retine din apa mirosul, culoarea, gustul, clorul, gazele sau anumite substante chimice folosite in tratarea apei municipale sau prezente in apele de fantana.
Filtrarea optionala este de obicei un stadiu mai avansat care trateaza apa precum statiile de tratare, insa la scara mai mica. Pentru filtrarea optionala se pot folosi cartuse pentru dedurizarea apei, cartuse pentru eliminarea fierului sau a manganului din apa, etc.
 
Filtrarea apei cu ajutorul filtrelor cu cartuse de sedimente din polipropilena presata este foarte utila pentru orice tip de locuinta sau cladire in care se utilizeaza apa. In prezent, utilizarea de astfel de filtre si cartuse filtrante este cea mai eficienta metoda de curatare a apei de impuritatile fizice.
 
Filtrarea apei cu ajutorul unui filtru cu cartus din polipropilena presata este primul pas in obtinerea unei ape curate si usor de tratat! Dupa acest filtru se pot monta statii de eliminare a fierului si a manganului, statii de dedurizare, statii de eliminare a amoniului, statii de eliminare a nitratilor, statii de filtrare cu carbon activ, filtre cu carbon activ, sterilizatoare cu ULTRAVIOLETE, etc.
 
Filtrand apa inainte de a ajunge in rezervoare, dedurizatoare de apa, statii de tratare a apei, centrale termice, masini de spalat si alte obiecte ce folosesc apa din casa, puteti elimina un numar destul de mare de griji si probleme ce pot aparea cu timpul datorita depunerilor de sedimente! 
 
AquaLight
® comercializeaza numai filtre de apa de cea mai buna calitate,
selectate din randul mai multor producatori internationali cu vechime in acest domeniu!
 
 
Filtrele de apa prezentare pe aceasta pagina sunt recomandate ca filtre de apa rezidentiale sau industriale. Destinatia lor este rezidentiala sau industriala, datorita faptului ca prin conexiunile de racordare mai mari (1 tol, 1,5 toli, 2 toli, 3 toli sau 4 toli) permit trecerea unui volum mai mare de apa filtrata.
Aceste filtre se recomanda a fi instalate atat pe apa tratata de oras dar mai ales pe apa netratata din fantana.
Astfel de filtre de apa au fost montate la case, vile, duplexuri, blocuri cu apartamente, in zone precum Bucuresti, Prelungirea Ghencea, Domnesti, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru, Cornetu, Clinceni, Teghes, Pipera, Otopeni, Mogosoaia, Tancabesti, Snagov si multe alte zone din tara, sau la fabrici de lapte, hoteluri, camine de batrani, gradinite, curatatorii textile, pensiuni, cabane, statii de imbuteliere apa potabila/sifoane, etc in toata tara.

Avantajul primar al filtrelor noastre de apa este ca primesc o Garantie de 1-3 ani pentru calitatea si rezistenta materialelor din care sunt facute iar un alt avantaj este diferenta vizibila de calitate a finisarii si a functionalitatii lor. In plus, pentru orice comanda pe care o expediem in tara sau o inmanam clientului la sediul nostru, exista verificarea produsului, astfel incat el sa nu prezinte defecte, zgarieturi, crapaturi, defecte electrice, componente lipsa, etc.
 
 
 
 
 

1) Filtru de apă rezidenţial transparent Atlantis Little Clear 10"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis Little Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrate. Cartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-6 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis Little Clear 10" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasic; statiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39L; lampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 3,5-10,5 mc/h  
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 10"
Greutate - 2,4 kg
Diametru filtru
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.
 

 
 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru apa, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 430 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 480 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 


2) Filtru de apă rezidenţial Atlantis Little Blue 10"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa albastra Atlantis Little Blue au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-6 persoane ce utilizau apa de fantana si pentru instalatiile complexe de tratare a apei cu 3 filtre, ultimul fiind acesta cu cartus filtrant din polipropilena presata la 1 micron.

Filtrul de apa Atlantis Little Blue 10" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasicstatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta.

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 10"
Greutate - 2,4 kg
Diametru filtru
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.


 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 290 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 340 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

3) Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Little Blue 10"

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis Little Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusele filtrante utilizate sunt din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ granular sau block. Acest sistem este recomandat cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis Little Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon Activ (block si/sau granular) - retin clorul, substantele chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate. 

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 10"
Greutate - 7 kg

Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.
 

 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 2 carcase filtre, cartuşe filtrante, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem 1: 680 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport, cartuse 10" carbon activ block, 2 suporti induviduali pentru perete)
Preţ sistem 2: 750 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport, cartuse 10" carbon activ block, 1 suport mare sistem+niplu intre filtre)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

4) Filtru de apă rezidenţial-industrial transparent Atlantis BIG Clear 20"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis BIG Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, blocuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-10 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis BIG Clear 20" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasic, S3 39L, S3 40L; Atlantis Soft Water S4, S5 si S6 industrialestatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W, 110W, 165W, 220W, 440W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 20"
Greutate - 3,5 kg
Diametru filtru
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.

 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 600 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 660 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

5) Baterie 2 Filtre de apă rezidenţiale-industriale transparente Atlantis Big Clear 20"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis Big Clear 20" sunt cele mai utilizate filtre de apa in anul 2016 si 2017 de catre compania noastra, pentru ap[licatiile industriale. Utilizarea lor este pentru uzul rezidential si industrial. Au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10, 20 şi 50 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile cu un numar mai mare de 5 locuitori! Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa rezidential sau semi-ndustrial.

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare a cartusului filtrant cu particulele prezente in apa. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie (mal, nisip, pamant, particule de rugina, fier, etc) si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 5-20 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis Big Clear 20" pentru uzul rezidential-semi-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasicstatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta.

Pentru anumite ape de fantana si pentru mai multa siguranta, bateriile de filtrare cu 2 filtre sunt mult mai utile si mai practice decat 1 singur filtru. Sunt momente cand apa poate veni mult mai murdara si 1 singur filtru nu va face fata volumului mare de impuritati si dimensiunilor mici ale particulelor. Astfel 1 singur filtru poate fi colmatat cu impuritati si apoi distrus de presiunea cu care impinge pompa submersibila (sau hidroforul) apa si in instalatia din casa vor ajunge foarte multe particule ce vor face depuneri consistente. Aceste depuneri din interiorul instalatiei pot fi prevenite utilizand o baterie de 2 filtre: primul cartus filtrant cu finetea de 5-10 microni iar al doilea cu finetea de 1 micron. Chiar daca exista scapari de particule dupa primul cartus, acestea (cu dimensiunea mai mare de 1 micron) vor ajunge la al doilea cartus care va asigura o protectie suplimentara pentru instalatia de dupa el.

Utilizand bateria de 2 filtre obtineti o apa mai curata, o siguranta in plus ca instalatia este protejata mai bine, o grija mai putin pentru momentul cand 1 singur cartus poate fi prea incarcat si prea tarziu de schimbat.
 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 3,5-13 mc/h  
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 20"
Greutate - 16 kg
Diametru filtru   
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 6-35ºC
Presiune maximă - 6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 5, 10, 20, 50 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu - toate varianta Big Blue 20"


 
 
Filtru de apa testat
   
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 2 carcase, 2 cartuşe filtrante, cheie, 2 suporti de prindere in perete, suruburi
Preţ baterie cu cartuşe de sedimente: 1200 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

6) Filtru de apă rezidenţial Atlantis BIG Blue 20"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa albastra Atlantis BIG Blue au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-10 persoane ce utilizau apa de fantana si pentru instalatiile complexe de tratare a apei cu 3 filtre, penultimul fiind acesta cu cartus filtrant din carbon activ block.

Filtrul de apa Atlantis BIG Blue 20" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasicstatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 10-30 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 20"
Greutate - 3,5 kg
Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1"  sau 1,5" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.


 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 380 LEI (conexiuni 1") sau 400 LEI (conexiuni 1,5") (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 440 LEI (conexiuni 1") sau 460 LEI (conexiuni 1,5") (TVA, Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

7) Sistem MIXT 2 filtre rezidentiale Atlantis Big Blue 10-20"

Acest sistem mixt este o parte optionala a instalatilor de tratare a apei pentru clientii ce doresc ceva mai bun si mai mult pentru apa pe care o vor utiliza la spalat si/sau la alte activitati. Filtrarea si tratarea apei cu carbon activ prin acest sistem aduce imbunatatiri substantiale calitatilor apei deja filtrate de sedimente fine si tratate cu ajutorul statiilor de eliminare a fierului si a manganului si/sau a dedurizatoarelor si/sau a altor statii de tratare a apei.

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis BIG Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusul filtrant utilizat pentru curatarea de siguranta a apei (dupa trecerea prin cartusul cu carbon activ block) de sedimente fine este din polipropilena presata la 1 micron.  Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana cu probleme simple dar in special complexe (ape cu cantitati mari de fier, mangan, hidrogen sulfurat, miros, culoare, nitrati/nitriti, amoniu, etc) dar si in tratarea apei obisnuite din reteau publica a oraselor, satelor, comunelor, etc.

Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ block. Acest sistem este recomandat IN SPECIAL cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau anumite substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis BIG Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon activ (block si/sau granular) - retin clorul, anumite substante chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate.

Caracteristici tehnice:

Debit maxim - 10-30 mc/h  
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 10"+20"

Greutate - 15 kg
Diametru filtru  
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1 micron, carbon activ block simplu.
 
 
Sistem de filtrare a apei
 
testat
 
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 2 carcase filtre, cartuşe filtrante, cheie, suport/i de prindere in perete, suruburi
Preţ sistem 1: 730 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport, cartus 20" carbon activ block + cartus 10" polipropilena presata la 1 micron pentru sedimente fine)
Preţ sistem 2: 780 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport, cartus 20" carbon activ block + cartus 10" carbon activ block)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 

8) Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Big Blue 20"

Acest sistem este o parte optionala a instalatilor de tratare a apei pentru clientii ce doresc ceva mai bun si mai mult pentru apa pe care o vor utiliza la spalat si/sau la alte activitati. Filtrarea si tratarea apei cu carbon activ prin acest sistem aduce imbunatatiri substantiale calitatilor apei deja filtrate de sedimente fine si tratate cu ajutorul statiilor de eliminare a fierului si a manganului si/sau a dedurizatoarelor si/sau a altor statii de tratare a apei.

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis BIG Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusele filtrante utilizate sunt din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ granular sau block. Acest sistem este recomandat cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis BIG Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon Activ (block si/sau granular) - retin clorul, substantele chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate. 

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 10-30 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime - 20"

Greutate - 16 kg
Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.
 


 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 2 carcase filtre, cartuşe filtrante, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem 1: 900 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport, 2 cartuse 20" carbon activ block, 2 suporti induviduali pentru perete)
Preţ sistem 2: 950 LEI (TVA, Garanţie 3 ANI, transport, 2 cartuse 20" carbon activ block, 1 suport mare sistem+niplu intre filtre)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC