LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Filtre de apă rezidenţiale - industriale (de mare capacitate)

- filtre de apa rezidenţiale pentru case, vile, duplexuri, blocuri, fabrici, etc -
Filtrele de apa rezidentiale si filtrele de apa casnice (filtre cu conexiuni de 3/4", 1/2" sau 3/8") se folosesc pentru a filtra apa prin trecerea ei printr-un material continut de cartusul filtrant.
Filtrarea primara se recomanda a fi cea pentru sedimente sau particule fizice si este indicata folosirea unui cartus filtrant din polipropilena presata la o anumita finete (1-50 microni). Prin trecerea apei doar prin materialul cartusului, apa lasa pe suprafata alba si fina a cartusului toate impuritatile solide dizolvate ce nu au putut trece impreuna cu apa prin porii cartusului filtrant.
Filtrarea secundara se recomanda a fi cea cu carbon activ. Carbonul activ are rolul de a retine din apa mirosul, culoarea, gustul, clorul, gazele sau anumite substante chimice folosite in tratarea apei municipale sau prezente in apele de fantana.
Filtrarea optionala este de obicei un stadiu mai avansat care trateaza apa precum statiile de tratare, insa la scara mai mica. Pentru filtrarea optionala se pot folosi cartuse pentru dedurizarea apei, cartuse pentru eliminarea fierului sau a manganului din apa, etc.
 
Filtrarea apei cu ajutorul filtrelor cu cartuse de sedimente din polipropilena presata este foarte utila pentru orice tip de locuinta sau cladire in care se utilizeaza apa. In prezent, utilizarea de astfel de filtre si cartuse filtrante este cea mai eficienta metoda de curatare a apei de impuritatile fizice.
 
Filtrarea apei cu ajutorul unui filtru cu cartus din polipropilena presata este primul pas in obtinerea unei ape curate si usor de tratat! Dupa acest filtru se pot monta statii de eliminare a fierului si a manganului, statii de dedurizare, statii de eliminare a amoniului, statii de eliminare a nitratilor, statii de filtrare cu carbon activ, filtre cu carbon activ, etc.
 
Filtrand apa inainte de a ajunge in rezervoare, dedurizatoare de apa, statii de tratare a apei, centrale termice, masini de spalat si alte obiecte ce folosesc apa din casa, puteti elimina un numar destul de mare de griji si probleme ce pot aparea cu timpul datorita depunerilor de sedimente. 
 
AquaLight
® comercializeaza numai filtre de apa de cea mai buna calitate,
selectate din randul mai multor producatori internationali cu vechime in acest domeniu!
 
 
Filtrele de apa prezentare pe aceasta pagina sunt recomandate ca filtre de apa rezidentiale sau industriale. Destinatia lor este rezidentiala sau industriala, datorita faptului ca prin conexiunile de racordare mai mari (1 tol, 1,5 toli sau 2 toli) permit trecerea unui volum mai mare de apa filtrata.
Aceste filtre se recomanda a fi instalate atat pe apa tratata de oras dar mai ales pe apa netratata din fantana.
Astfel de filtre de apa au fost montate la case, vile, duplexuri, blocuri cu apartamente, in zone precum Bucuresti, Prelungirea Ghencea, Domnesti, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru, Cornetu, Clinceni, Teghes, Pipera, Otopeni, Mogosoaia, Tancabesti, Snagov si multe alte zone din tara, sau la fabrici de lapte, hoteluri, camine de batrani, gradinite, curatatorii textile, pensiuni, cabane, statii de imbuteliere apa potabila/sifoane, etc in toata tara.

Avantajul primar al filtrelor noastre de apa este ca primesc o Garantie de 1-3 ani pentru calitatea si rezistenta materialelor din care sunt facute iar un alt avantaj este diferenta vizibila de calitate a finisarii si a functionalitatii lor. In plus, pentru orice comanda pe care o expediem in tara sau o inmanam clientului la sediul nostru, exista verificarea produsului, astfel incat el sa nu prezinte defecte, zgarieturi, crapaturi, defecte electrice, componente lipsa, etc.
 
 
 


1) Filtru de apă rezidenţial lavabil Atlantis M5 conexiuni 1" - spălare manuală

Filtrele de apa lavabile cu conexiuni de 1 tol sunt recomandate in special pentru fantanile care au problema nisipului. Datorita faptului ca particulele mari de nisip, pietris si alte particule plutitoare pot distruge filtrele fine din polipropilena presata, este necesar un astfel de filtru pentru prelungirea duratei de utilizare a cartuselor filtrante fine.

Avantajul principal al acestui tip de filtru este cartusul filtrant din interior, care este format din discuri cu gauri de 130 microni. Cartusul poate fi slabit dintr-un capat pentru a fi curatat fiecare disc in parte iar la strangere discurile formeaza din nou cartusul filtrant. Un alt avantaj este ca acest cartus retine doar particulele solide mai mari de 130 microni, lasand sa treaca impuritatile fine pentru a fi retinute de cartusele din polipropilena presata. 

In cazul in care la baza filtrului cu conexiuni de 1 tol exista depuneri de nisip, acestea pot fi eliminate prin deschiderea robinetului de spalare de la baza filtrului si evacuarea lor spre canalizare cu ajutorul presiunii apei.

Filtrul rezidential lavabil cu conexiuni de 1 tol are o constructie robusta, fiind fabricat din materiale foarte rezistente. Recipientul in care se afla filtrul este negru mat, fabricat din material gros ce il ajuta sa reziste la presiuni mari.

Filtrul lavabil prezentat arata ca un Y, prin partea de sus a filtrului intra apa pentru filtrare, iar in partea de jos exista gura de scurgere a apei care spala cartusul din interior. In acest loc se monteaza un robinet si o teava sau un furtun ce duce spre canalizare. Inchizand robinetul ce duce apa in casa si deschizandu-l pe cel de jos spre canalizare, se efectueaza spalarea filtruluiAstfel, apa va curge prin sita ce opreste impuritatile si o va curata cu ajutorul presiunii. Impuritatile se vor duce spre baza filtrului iar de acolo vor curge prin furtun sau teava in scurgere. Este cel mai rapid si mai comod mod de a spala un filtru lavabil.

Se recomanda spalarea filtrului la 1-4 saptamani pentru o eficienta maxima si pentru a nu se infunda prea mult.
Periodic, se recomanda si spalarea cartusului filtrant cu o periuta sub jet de apa.

Acest filtru lavabil cu conexiuni de 1 tol este recomandat pentru montarea pe teava de alimentare a instalatiei de udare a gradinii, pe teava principala de apa dupa pompa submersibila sau dupa hidrofor, inainte de intrarea apei in alte filtre de sedimente sau sisteme de filtrare.

Pentru apa de fantana acesta este primul filtru ce trebuie montat inainte de orice alt filtru de sedimente, vas de expansiune, rezervor de stocare a apei, statii de dedurizare  sau statii de tratare a apei, lampa UV , etc.

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 385 mm
Greutate - 400 g
Conexiuni - 1"
Temperatura de lucru - 5-45ºC
Presiune maximă - 8 bari
Fineţe filtrare - 130 microni
pH - minim 7 

 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.

 
Produs fabricat de AZUD în Spania!
Preţ: 75 LEI (TVA, Garanţie 1 AN)
 
TRANSPORT GRATUIT ÎN BUCURESTI SI ILFOV!

 
 

2) Filtru de apă rezidenţial lavabil Atlantis M20 conexiuni 1,5" - spălare manuală

Filtrele de apa lavabile cu conexiuni de 1,5 toli sunt recomandate in special pentru fantanile care au problema nisipului. Datorita faptului ca particulele mari de nisip, pietris si alte particule plutitoare pot distruge filtrele fine din polipropilena presata, este necesar un astfel de filtru pentru prelungirea duratei de utilizare a cartuselor filtrante fine.

Avantajul principal al acestui tip de filtru este cartusul filtrant din interior, care este format din discuri cu gauri de 130 microni. Cartusul poate fi slabit dintr-un capat pentru a fi curatat fiecare disc in parte iar la strangere discurile formeaza din nou cartusul filtrant. Un alt avantaj este ca acest cartus retine doar particulele solide mai mari de 130 microni, lasand sa treaca impuritatile fine pentru a fi retinute de cartusele din polipropilena presata. 

In cazul in care la baza filtrului cu conexiuni de 1,5 toli exista depuneri de nisip, acestea pot fi eliminate prin deschiderea robinetului de spalare de la baza filtrului si evacuarea lor spre canalizare cu ajutorul presiunii apei.

Filtrul rezidential lavabil cu conexiuni de 1,5 toli are o constructie robusta, fiind fabricat din materiale foarte rezistente. Recipientul in care se afla filtrul este negru mat, fabricat din material gros ce il ajuta sa reziste la presiuni mari.

Filtrul lavabil prezentat arata ca un Y, prin partea de sus a filtrului intra apa pentru filtrare, iar in partea de jos exista gura de scurgere a apei care spala cartusul din interior. In acest loc se monteaza un robinet si o teava sau un furtun ce duce spre canalizare. Inchizand robinetul ce duce apa in casa si deschizandu-l pe cel de jos spre canalizare, se efectueazaspalarea filtruluiAstfel, apa va curge prin sita ce opreste impuritatile si o va curata cu ajutorul presiunii. Impuritatile se vor duce spre baza filtrului iar de acolo vor curge prin furtun sau teava in scurgere. Este cel mai rapid si mai comod mod de a spala un filtru lavabil.

Se recomanda spalarea filtrului la 1-4 saptamani pentru o eficienta maxima si pentru a nu se infunda prea mult.
Periodic, se recomanda si spalarea cartusului filtrant cu o periuta sub jet de apa.

Acest filtru lavabil cu conexiuni de 1,5 toli este recomandat pentru montarea pe teava de alimentare a instalatiei de udare a gradinii, pe teava principala de apa dupa pompa submersibila sau dupa hidrofor, inainte de intrarea apei in alte filtre de sedimente sau sisteme de filtrare.

Pentru apa de fantana acesta este primul filtru ce trebuie montat inainte de orice alt filtru de sedimente, vas de expansiune, rezervor de stocare a apei, statii de dedurizare sau statii de tratare a apeilampa UV , etc.

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 20-60 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 385 mm
Greutate - 800 g
Conexiuni - 1,5"
Temperatura de lucru - 5-45ºC
Presiune maximă - 8 bari
Fineţe filtrare - 130 microni
pH - minim 7   


 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.

 
Produs fabricat de AZUD în Spania!
Preţ: 165 LEI (TVA, Garanţie 1 AN)
 
TRANSPORT GRATUIT ÎN BUCURESTI SI ILFOV!
 
 
 

3) Filtru de apă rezidenţial lavabil Atlantis M25 conexiuni 2" - spălare manuală

Filtrele de apa lavabile cu conexiuni de 2 toli sunt recomandate in special pentru fantanile care au problema nisipului. Datorita faptului ca particulele mari de nisip, pietris si alte particule plutitoare pot distruge filtrele fine din polipropilena presata, este necesar un astfel de filtru pentru prelungirea duratei de utilizare a cartuselor filtrante fine.

Avantajul principal al acestui tip de filtru este cartusul filtrant din interior, care este format din discuri cu gauri de 130 microni. Cartusul poate fi slabit dintr-un capat pentru a fi curatat fiecare disc in parte iar la strangere discurile formeaza din nou cartusul filtrant. Un alt avantaj este ca acest cartus retine doar particulele solide mai mari de 130 microni, lasand sa treaca impuritatile fine pentru a fi retinute de cartusele din polipropilena presata. 

In cazul in care la baza filtrului cu conexiuni de 2 toli exista depuneri de nisip, acestea pot fi eliminate prin deschiderea robinetului de spalare de la baza filtrului si evacuarea lor spre canalizare cu ajutorul presiunii apei.

Filtrul rezidential lavabil cu conexiuni de 2 toli are o constructie robusta, fiind fabricat din materiale foarte rezistente. Recipientul in care se afla filtrul este negru mat, fabricat din material gros ce il ajuta sa reziste la presiuni mari.

Filtrul lavabil prezentat arata ca un Y, prin partea de sus a filtrului intra apa pentru filtrare, iar in partea de jos exista gura de scurgere a apei care spala cartusul din interior. In acest loc se monteaza un robinet si o teava sau un furtun ce duce spre canalizare. Inchizand robinetul ce duce apa in casa si deschizandu-l pe cel de jos spre canalizare, se efectueazaspalarea filtruluiAstfel, apa va curge prin sita ce opreste impuritatile si o va curata cu ajutorul presiunii. Impuritatile se vor duce spre baza filtrului iar de acolo vor curge prin furtun sau teava in scurgere. Este cel mai rapid si mai comod mod de a spala un filtru lavabil.

Se recomanda spalarea filtrului la 1-4 saptamani pentru o eficienta maxima si pentru a nu se infunda prea mult.
Periodic, se recomanda si spalarea cartusului filtrant cu o periuta sub jet de apa.

Acest filtru lavabil cu conexiuni de 2 toli este recomandat pentru montarea pe teava de alimentare a instalatiei de udare a gradinii, pe teava principala de apa dupa pompa submersibila sau dupa hidrofor, inainte de intrarea apei in alte filtre de sedimente sau sisteme de filtrare, pentru filtrarea apei utilizata de masinile de intretinere a spatiilor verzi si spalare a strazilor.

Pentru apa de fantana acesta este primul filtru ce trebuie montat inainte de orice alt filtru de sedimente, vas de expansiune, rezervor de stocare a apei, statii de dedurizare sau statii de tratare a apeilampa UV , etc.

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 25-75 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 385 mm
Greutate - 1100 g
Conexiuni - 2"
Temperatura de lucru - 5-45ºC
Presiune maximă - 8 bari
Fineţe filtrare - 130 microni
pH - minim 7  
 

 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.

 
Produs fabricat de AZUD în Spania!
Preţ: 235 LEI (TVA, Garanţie 1 AN)
 
TRANSPORT GRATUIT ÎN BUCURESTI SI ILFOV!
 
 
 

4) Filtru de apă rezidenţial transparent Atlantis Little Clear 10"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis Little Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrate. Cartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-4 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis Little Clear 10" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasic; statiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39L; lampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 3,5-10,5 mc/h 
(in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 10"
Greutate - 2,4 kg
Diametru filtru
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.
 

 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru apa, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 380 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 430 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ! 
 


5) Filtru de apă rezidenţial Atlantis Little Blue 10"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa albastra Atlantis Little Blue au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-4 persoane ce utilizau apa de fantana si pentru instalatiile complexe de tratare a apei cu 3 filtre, ultimul fiind acesta cu cartus filtrant din polipropilena presata la 1 micron.

Filtrul de apa Atlantis Little Blue 10" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasicstatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta.

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 10"
Greutate - 2,4 kg
Diametru filtru
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.


 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 290 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 340 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

6) Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Little Blue 10"

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis Little Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusele filtrante utilizate sunt din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ granular sau block. Acest sistem este recomandat cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis Little Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon Activ (block si/sau granular) - retin clorul, substantele chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate. 

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 10"
Greutate - 7 kg

Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.
 

 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 2 carcase filtre, cartuşe filtrante, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem filtrare fara cartuse: 825 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ sistem de filtrare cu 2 cartuşe de carbon activ block+granular: 1020 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

7) Filtru de apă rezidenţial transparent Atlantis BIG Clear 20"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis BIG Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, blocuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-10 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis BIG Clear 20" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasic, S3 39L, S3 40L; Atlantis Soft Water S4, S5 si S6 industrialestatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W, 110W, 165W, 220W, 440W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 20"
Greutate - 3,5 kg
Diametru filtru
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu. 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 550 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 610 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

8) Filtru de apă rezidenţial Atlantis BIG Blue 20"

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa albastra Atlantis BIG Blue au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrateCartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-10 persoane ce utilizau apa de fantana si pentru instalatiile complexe de tratare a apei cu 3 filtre, penultimul fiind acesta cu cartus filtrant din carbon activ block.

Filtrul de apa Atlantis BIG Blue 20" pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasicstatiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39Llampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 10-30 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 20"
Greutate - 3,5 kg
Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1"  sau 1,5" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.


 
 
Filtru de apa testat
de 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ filtru cu cartuş de sedimente: 380 LEI (conexiuni 1") sau 400 LEI (conexiuni 1,5") (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ filtru cu cartuş de carbon activ block: 440 LEI (conexiuni 1") sau 460 LEI (conexiuni 1,5") (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 

9) Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Big Blue 20"

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis BIG Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusele filtrante utilizate sunt din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ granular sau block. Acest sistem este recomandat cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis BIG Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon Activ (block si/sau granular) - retin clorul, substantele chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate. 

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 10-30 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 20"

Greutate - 16 kg
Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.
 


 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 2 carcase filtre, cartuşe filtrante, cheie, suport de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem filtrare fara cartuse: 1070 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ sistem de filtrare cu 2 cartuşe de carbon activ block+granular: 1350 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 

10) Sistem de filtrare a apei rezidenţial - 3 filtre transparente Atlantis Little Clear 10"

Sistemele de filtrare rezidentiale cu carcase transparente Atlantis Little Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni, cartusele cu carbon activ granular si cele cu carbon activ block. Aceste sisteme de filtrare sunt foarte recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme de filtrare rezidentiale sunt recomandate pentru combinarea cu dedurizatoarele de apa, si statiile de eliminare a diverselor elemente poluante din apa, urmate de lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest sistem de filtrare a apei este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana pentru ca poate ajuta la filtrarea si tratarea eficienta a apei, folosind primul filtru pentru a elimina sedimentele din apa, urmand ca dupa dedurizator sau alte statii sa se filtreze apa prin carbon activ granular si/sau block. Recomandam acest sistem clientilor care au mai multe probleme cu apa din fantana sau clientilor care vor sa obtina o apa mai mult decat doar filtrata de sedimente.

Caracteristici tehnice:

Debit maxim - 3,5-10,5 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 10"
Greutate - 8 kg
Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5,10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.


 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei.


Pachetul conţine: 3 carcase, 3 cartuşe filtrante, cheie, 3 suporti metalici de prindere în perete, şuruburi
Preţ: 1190 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

11) Sistem de filtrare a apei rezidenţial - 3 filtre transparente Atlantis BIG Clear 20"

Sistemele de filtrare rezidentiale cu carcase transparente Atlantis BIG Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni, cartusele cu carbon activ granular si cele cu carbon activ block. Aceste sisteme de filtrare sunt foarte recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme de filtrare rezidentiale sunt recomandate pentru combinarea cu dedurizatoarele de apa, si statiile de eliminare a diverselor elemente poluante din apa, urmate de lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest sistem de filtrare a apei este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana pentru ca poate ajuta la filtrarea si tratarea eficienta a apei, folosind primul filtru pentru a elimina sedimentele din apa, urmand ca dupa dedurizator sau alte statii sa se filtreze apa prin carbon activ granular si/sau block. Recomandam acest sistem clientilor care au mai multe probleme cu apa din fantana sau clientilor care vor sa obtina o apa mai mult decat doar filtrata de sedimente.

Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 20"
Greutate - 11 kg
Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu. 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 3 carcase, 3 cartuşe filtrante, 3 chei, 3 suporti metalici de prindere în perete, şuruburi
Preţ: 1710 LEI (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
 
 TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ! 12) Sistem de filtrare a apei rezidenţial - 4 filtre transparente Atlantis Little Clear 10"

Sistemele de filtrare rezidentiale cu carcase transparente Atlantis Little Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni, cartusele cu carbon activ granular si cele cu carbon activ block. Aceste sisteme de filtrare sunt foarte recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme de filtrare rezidentiale sunt recomandate pentru combinarea cu dedurizatoarele de apa, si statiile de eliminare a diverselor elemente poluante din apa, urmate de lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest sistem de filtrare a apei este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana pentru ca poate ajuta la filtrarea si tratarea eficienta a apei, folosind primul filtru pentru a elimina sedimentele din apa, urmand ca dupa dedurizator sau alte statii sa se filtreze apa prin carbon activ granular si/sau block. Recomandam acest sistem clientilor care au mai multe probleme cu apa din fantana sau clientilor care vor sa obtina o apa mai mult decat doar filtrata de sedimente.

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 3,5-10,5 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 10"
Greutate - 15 kg

Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5,10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.

Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei.


Pachetul conţine: 4 carcase, 3 cartuşe filtrante şi 1 cartuş reîncărcabil, cheie, 4 suporti metalici de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem cu filtru de duritate: pret la cerere (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ sistem cu filtru de fier:  pret la cerere (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**pentru pretul sistemului cu alt mediu de filtrare va rugam sa ne contactati
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 


13) Sistem de filtrare a apei rezidenţial - 4 filtre transparente Atlantis BIG Clear 20"

Sistemele de filtrare rezidentiale cu carcase transparente Atlantis BIG Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni, cartusele cu carbon activ granular si cele cu carbon activ block. Aceste sisteme de filtrare sunt foarte recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme de filtrare rezidentiale sunt recomandate pentru combinarea cu dedurizatoarele de apa, si statiile de eliminare a diverselor elemente poluante din apa, urmate de lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest sistem de filtrare a apei este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana pentru ca poate ajuta la filtrarea si tratarea eficienta a apei, folosind primul filtru pentru a elimina sedimentele din apa, urmand ca dupa dedurizator sau alte statii sa se filtreze apa prin carbon activ granular si/sau block. Recomandam acest sistem clientilor care au mai multe probleme cu apa din fantana sau clientilor care vor sa obtina o apa mai mult decat doar filtrata de sedimente.

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 20"
Greutate - 18 kg

Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu. 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștrii.


Pachetul conţine: 4 carcase, 3 cartuşe filtrante şi 1 cartuş reîncărcabil, cheie, 4 suporti metalici de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem cu filtru de duritate: pret la cerere (Garanţie 3 ANI, transport)
Preţ sistem cu filtru de fier: pret la cerere (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**pentru pretul sistemului cu alt mediu de filtrare va rugam sa ne contactati

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 

14) Sistem de filtrare a apei rezidenţial - 5 filtre transparente Atlantis Little Clear 10"

Sistemele de filtrare rezidentiale cu carcase transparente Atlantis Little Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni, cartusele cu carbon activ granular si cele cu carbon activ block. Aceste sisteme de filtrare sunt foarte recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme de filtrare rezidentiale sunt recomandate pentru combinarea cu dedurizatoarele de apa, si statiile de eliminare a diverselor elemente poluante din apa, urmate de lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest sistem de filtrare a apei este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana pentru ca poate ajuta la filtrarea si tratarea eficienta a apei, folosind primul filtru pentru a elimina sedimentele din apa, urmand ca dupa dedurizator sau alte statii sa se filtreze apa prin carbon activ granular si/sau block. Recomandam acest sistem clientilor care au mai multe probleme cu apa din fantana sau clientilor care vor sa obtina o apa mai mult decat doar filtrata de sedimente.

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 3,5-10,5 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 10"
Greutate - 18 kg

Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 5,10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.


 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei.


Pachetul conţine: 5 carcase, 3 cartuşe filtrante şi 2 cartuşe reîncărcabile, cheie, 5 suporti metalici de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem cu filtru de duritate şi fier: pret la cerere (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**pentru pretul sistemului cu alt mediu de filtrare va rugam sa ne contactati

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ! 

 
 

15) Sistem de filtrare a apei rezidenţial - 5 filtre transparente Atlantis BIG Clear 20"

Sistemele de filtrare rezidentiale cu carcase transparente Atlantis BIG Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrateCartusele filtrante utilizate sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni, cartusele cu carbon activ granular si cele cu carbon activ block. Aceste sisteme de filtrare sunt foarte recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme de filtrare rezidentiale sunt recomandate pentru combinarea cu dedurizatoarele de apa, si statiile de eliminare a diverselor elemente poluante din apa, urmate de lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest sistem de filtrare a apei este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana pentru ca poate ajuta la filtrarea si tratarea eficienta a apei, folosind primul filtru pentru a elimina sedimentele din apa, urmand ca dupa dedurizator sau alte statii sa se filtreze apa prin carbon activ granular si/sau block. Recomandam acest sistem clientilor care au mai multe probleme cu apa din fantana sau clientilor care vor sa obtina o apa mai mult decat doar filtrata de sedimente.

 
Caracteristici tehnice:
Debit maxim - 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare)
Lungime - 20"
Greutate - 28 kg

Diametru filtru 
- 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire - 1" filet interior
Temperatura de lucru - 7-35ºC
Presiune maximă - 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile - polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.


 
 
Sistem de filtrare a apei
testat
de 
AquaLight®
 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei.

 
Pachetul conţine: 5 carcase, 3 cartuşe filtrante şi 2 cartuşe reîncărcabile, cheie, 5 suporti metalici de prindere în perete, şuruburi
Preţ sistem cu filtru de duritate şi fier: pret la cerere (Garanţie 3 ANI, transport)
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**pentru pretul sistemului cu alt mediu de filtrare va rugam sa ne contactati

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2017 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | ANPC