LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

CUM COMAND?

 
BINE ATI VENIT pe site-ul nostru www.filtre-apa-plata.ro     - primul site AquaLight
- site de prezentare produse si informatii CORECTE!
 
 

PE SCURT:

 
COMENZILE SE TRIMIT IN SCRIS, LA ADRESA DE MAIL DE PE BANNER-UL DE SUS!
 
 
PENTRU A COMANDA PRODUSE MARI (filtre, purificatoare, dedurizatoare, statii tratare, etc), va rugam sa ne scrieti in mail un rezumat al situatiei dumneavoastra, produsele pe care le doriti, datele de facturare (persoana fizica sau juridica) si adresa de livrare.
*vom analiza situatia descrisa de dumneavoastra si vom reveni cu intrebari sau modificari pentru a va ajuta sa faceti achizitia cea mai corecta si potrivita.
 
PENTRU A COMANDA CONSUMABILE sau SERVICII DE MENTENANTA, ne puteti scrie si pe WhatsApp la nr de telefon 0720.50.45.83
*preferam sa primim si poze din care sa intelegem exact potrivirea consumabilelor, compatibilitatea lor, posibilitatile de imbunatatire a configuratiilor.
**va rugam sa ne precizati numele dumneavoastra, daca sunteti deja clientul nostru, zona in care sunteti si cat mai clar ceea ce doriti (consumabile, manopere, service)
 
 
 
DACA AVETI NEVOIE DE CONSULTANTA IN PRIVINTA ALEGERII - PRIMIRII UNEI OFERTE PERSONALIZATE PENTRU TRATAREA APEI DUMNEAVOASTRA DIN FANTANA, va rugam sa ne trimiteti intr-un singur mail urmatoarele informatii:
 
1) anexati un buletin de analiza complet efectuat la un laborator certificat - daca nu aveti un astfel de buletin cel mai bine pentru dumneavoastra este sa apelati la un laborator certificat care poate efectua mai multe teste asupra apei dumneavoastra! FOARTE IMPORTANT: cereti indicatii despre cum sa prelevati apa corect!
*TOTI PARAMATRII APEI SUNT IMPORTANTI!
2) numarul de locuitori din casa sau consumul estimativ de apa, daca este o aplicatie semi-industriala sau industriala
3) daca sesizati anumite probleme la apa (miros, culoare, gust)
4) dimensiunile spatiului tehnic impreuna cu cateva poze din care sa vedem ce tip de spatiu este, unde este amplasat, cat de lejer este si ce tip de tevi are in asa fel incat daca se doreste montajul din partea noastra sa fim pregatiti si familiarizati cu noul spatiu de lucru, dar si sa eliminam "surprizele de la fata locului"
5) alte probleme deosebite (put cu debit mic sau cu posibilitatea de a seca, fosa septica mica, fara dren, care se umple repede, etc)  
 
Folosindu-ne de toate aceste detalii foarte importante vom putea crea oferta si instalatia cea mai potrivita pentru dumneavoastra, pentru apa bruta ce urmeaza a fi tratata dar si pentru casa-spatiul tehnic disponibil!
 
INSTALATIILE DE FILTRARE-TRATARE A APEI NU SUNT INSTALATII STANDARD PENTRU ORICE CASA! ACESTEA TREBUIE DIMENSIONATE CORECT SI PROFESIONIST PENTRU APA, NUMARUL DE CONSUMATORI (LOCUITORI) SI SPATIUL TEHNIC DISPONIBIL.
 
 
 
Site-ul www.filtre-apa-plata.ro este un site de prezentare produse pentru tratarea apei, probleme si rezolvari in tratarea apei si totodata un site de informare. Pe acest site toate produsele au preturile afisate!
Din aceste motive, ACEST SITE NU ESTE UN MAGAZIN ONLINE, facand colaborarea cu noi mult mai sigura, evitandu-se comenzile incorecte sau facute in necunostinta de cauza si achizitiile si retururile incorecte.
 
 
 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC