LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Purificatoare de aer

(sisteme complexe de purificare a aerului de interior pentru locuinte confortabile si moderne)

 
Pentru a intelege mai bine importanta, rolul si rezultatele purificarii aerului de interior, va invitam sa cititi lucruri interesante si importante de stiut la pagina speciala DocumentatiiDespre AER

1) Purificator de aer AEROtech Z8

AEROtech Z8 este în prezent, conform studiului nostru de piațã, cel mai nou model, cel mai performant și mai dotat în tehnologii de ultimã generație purificator de aer de pe piața din România. Totodatã, este unul din cele mai aspectuoase purificatoare de aer de pe piața din întreaga lume, dupã modelul Z9 care încã nu este prezent în România în gama noastrã cu purificatoare de aer.


Ne mândrim cu acest produs care aduce multe inovații în piața purificatoarelor de aer din România dar și Europa și dorim sã vi-l prezentãm așa cum îl vedem și noi:

-        Z8 este în prezent cel mai complex purificator de aer al producãtorului mondial asiatic Olansi

-        Z8 filtreazã și purificã aerul în 7 moduri cu:

1) Filtru lavabil din aluminiu pentru particule mari de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã;

2) Filtrul catalitic reține particule mari->mici de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã dar și poluanți chimici și gaze;

3) Filtru cu carbon activ ce reține din aer gaze, poluanți chimici, fum și mirosuri;

4) Filtru cu rol antibacterian;

5) Filtru modern HEPA ce filtreazã aerul de particule de pânã la 0,01 microni!

6) Lampa UV pentru sterilizarea microbiologicã a aerului;

7) Purificarea și îmbogãțirea aerului prin eliberarea de ioni negativi;

8) Ultimul pas înainte ca aerul sã ajungã în încãpere este umidificarea care poate fi folositã dacã utilizatorul dorește sau considerã necesar cã aerul trebuie umidificat.

 


-        Vine la pachet cu o telecomandã dedicatã ce poate funcționa de la o distanțã de 10 metriZ8 este dotat cu un panou electronic și modern cu butoane TOUCH (cu acționare la atingere) pentru gestionarea activitãții sale prin pornirea și oprirea anumitor funcții, programarea funcționãrii lui, afișarea în timp real a puritãții aerului din zona purificatorului de aer și altele precum:
  

-    - Buton ON/OFF (pentru pornire/oprire aparat). La fiecare comandã aparatul scoate un sunet specific;

     - Activare/dezactivare funcționare AUTO (purificatorul va mãri sau va scãdea viteza ventilatorului ce trage aer prin filtre în funcție de puritatea aerului din exteriorul lui, puritate masuratã cu ajutorul senzorului  aflat pe laterala purificatorului);

     - Funcție TIMER pentru programarea timpului cât se dorește funcționarea aparatului;

     - Activare/dezactivare funcție ionizare aer (acest sistem produce ioni negativi 1*108/cm3);

     - Activare/dezactivare funcție sterilizare aer prin ultraviolete produse de lampa UV din interior;

     - Buton reset reminder curãțare/înlocuire filtre consumabile (se ține apãsat câteva secunde pentru activare);

    - Activare/dezactivare funcție SLEEP pentru funcționarea extrem de silențioasã și fãrã vreo luminã aprinsã în timpul nopții. Aceastã funcție pornește automat dacã senzorul de lumina de pe panoul de control sesizeazã cã pentru un timp de câteva minute în încãperea în care se aflã purificatorul nu mai este aprinsã nicio sursã de luminã. Astfel purificatorul sesizeazã lipsa luminii și intrã automat în funcția SLEEP pentru a reduce zgomotul, lumina ce poate deranja în camerã, pentru a reduce consumul de energie și pentru a reduce ventilarea aerului din încãpere. Dacã în camerã se reaprinde lumina pentru câteva minute, senzorul sesizeazã iar purificatorul iese automat din funcția SLEEP.

     - Funcție CHILD LOCK: dat fiind faptul cã butoanele sunt cu TOUCH, un copil mic se poate juca foarte ușor la funcțiile purificatorului, dar acest lucru poate fi împiedicat prin activarea funcției CHILD LOCK care blocheazã panoul de control pânã la dezactivarea ei (pentru dezactivare se ține atins butonul timp de câteva secunde);

     - Reminder CHANGE FILTER care va clipi periodic pentru a informa utilizatorul cã este cazul sã curețe primul filtru sau sã înlocuiascã unul din celelalte filtre. Acesta va clipi pânã când se va utiliza butonul RESET pentru resetare.

     - Reminder pentru reumplerea recipientului cu apã purificatã pentru a continua umidificarea aerului. Acesta va clipi (fãrã a emite și semnale sonore) pânã când utilizatorul va umple recipientul cu apã iar senzorul intern va sesiza prezența apei în cantitate suficientã.

    - In partea de jos a panoului de control, se aflã butoanele +- pentru mãrirea/micșorarea vitezei turbinei de aer în funcție de volumul de aer pe care dorim ca purificatorul sã îl purifice și recircule în anumite momente;

     - In centrul panoului se aflã afisajul ce aratã timpul setat pentru funcționare cu funcția TIMER, iar când nu se opteazã pentru programare se afișeazã valoarea puritãtii aerului în timp real (valoarea mãsuratã în P.M. 2.5 – particule fine). Purificatorul are 8 trepte de vitezã (cel mai puternic din gamã);

    - Deasupra și sub afisajul valorilor, se aflã un indicator care se aprinde pentru mãsurarea puritãtii aerului și unul pentru umidificarea aerului, atunci când aceste acțiuni au loc.Poluanți importanți din interior ce pot fi eliminați cu acest purificator de aer:

Particule fine din aer (P.M. 2.5), polen, aburi, fumuri și mirosuri din bucãtãrie, praf, fum, formaldehide, miros de toaletã, pãr, compuși chimici poluanți din aer, benzen, toluen, TVOC, bacterii, germeni, ciuperci, acarieni, etc.


Prezentarea filtrelor:

Sita din aluminiu – filtrul de praf poate filtra pe suprafața sa particule fizice mari ce plutesc în aer, mãtreațã, polen, particule de praf, pãr uman, pãr de animale, puf de la pãsãri, scame, etc, mai mari de 5 microni;


Suprafața filtrului aratã ca o rețea de fire din aluminiu fãcând astfel ca suprafața și volumul de filtrare al prafului sã fie foarte mare, iar filtrul sã poatã avea o duratã de viațã foarte mare. Este ușor, compact și rezistent, foarte ușor de instalat. Se poate curãța cu aer comprimat sau sub jet de apã și soluții de curãțat.

 

Cold Catalyst Filter – catalizatorul rece se numește și catalizatorul la temperaturã scãzutã și poate absorbi formaldehida, având o capacitate mare de absorbție. Catalizatorul rece este un nou tip de material utilizat pentru purificarea aerului, dupã fotocatalizator.


Descompunerea cataliticã prin catalizatorul rece nu necesitã prezența razelor UV, a temperaturii mari sau a presiunii mari. Intr-un mediu normal de locuit, acesta are efect catalitic pentru a reduce poluarea aerului. Descompune o varietate de gaze dãunãtoare.

Catalizatorul rece poate cataliza formaldehida, amoniacul, benzenul, TVOC, hidrogen sulfurat și alte gaze nocive ce reacționeazã cu oxigenul din aer.

Reacția produce apã și dioxid de carbon, nu produce o poluare secundarã. Este un produs de ultimã generație sigur și prietenos cu mediul, potrivit pentru o casã cu aer curat. Are rol de utilizare pe termen lung dacã este folosit fãrã a fi stricat fizic. Poate fi folosit în procesul de reacție cataliticã timp de 5 ani.


Honey comb activated carbon Filter – acest filtru are în interior particule de carbon activ din coajã de nucã de cocos ce sunt protejate și ținute în interior de o structurã din PP (polipropilenã) asemãnãtoare fagurelui de miere. In comparație cu filtrele clasice, acest model (fagure de miere) are o performanțã aerodinamicã mai bunã, o eficiențã mai bunã în adsorbție și un coeficient de rezistențã a vântului mai micã.


Carbonul activ adãugat unui catalizator eficient poate îmbunãtãți foarte mult capacitatea de a îndepãrta toate tipurile de gaze nocive, poate absorbi descompunerea formaldehidei, toluenului, xilenului, amoniacului și altor materii nocive, rata de reținere a acestora fiind de peste 99%.

*suprafața desfãșuratã a particulelor de carbon activ din acest filtru ajunge la suprafața a 18 terenuri de fotbal!

 

Filtru din bumbac antibacterian – acest filtru este fãcut din fibre de bumbac nețesute (proveniențã SUA). Acestea au caracter antibacterian, împreunã cu un agent antibacterian ce este adãugat în componențã; sunt rezistente la umezealã, mucegai și nu pot dezvolta ușor bacterii.


Poate omorî orice tip de germeni ce se transmit pe calea aerului și peste 99% din bacteriile ce ajung la acest filtru.


Filtrul HEPA – filtrul HEPA poate reține în proporție de peste 99% particule mai mari de 20 nanometri, inclusiv pãrți din bacterii, praf, alergeni și unele virusuri. Publicațiile Organizației Mondiale a Sãnãtãții aratã cã virusul gripei aviare, virusul gripei umane și bacteria Legionella sunt toate mai mari de 20 nanometri!


Filtrul HEPA este un nou tip de material de filtrare al aerului, cu o finețe de filtrare (dimensiunea porilor filtrului) de 0,3 microni și eficiența filtrãrii este de peste 99,9% din impuritãțile ce ajung la acest filtru.

Astfel, filtrarea prafului poate fi realizatã în proporție de 99,97%, filtrarea bacteriilor, ciupercilor, acarienilor, virusurilor și altor microorganisme în proporție de 99,99%. Rata de adsorbție a prafului compus din particule de fum, praf, etc de 0,3 microni sau mai mari poate ajunge la 99,97%. Totodatã are un efect puternic în a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Suprafața filtrului este de 1,21 metri pãtrați, iar lungimea desfãșuratã este de 4,3 metri.


Lampa UV – lungimea de undã a razelor UV folosite este de 365nm. Când bacteriile/virusurile absorb razele UV, lanțul ADN se distruge, declanșând ruperea legãturii acidului nucleic cu proteinele, oprind activitatea biologicã a acidului nucleic și cauzând moartea bacteriei. Lãmpile UV se folosesc în mod normal pentru sterilizarea aerului, a apei și a anumitor suprafețe (de ex.: din laboratoare, cabinete, ustensile, etc).


 

Ionizatorul – are atât rolul de a încãrca electrostatic particulele de praf pentru a le face sã se atragã una pe alta pentru a forma conglomerate mai mari și a fi mai rapid filtrate din aer cât și rolul de a ajuta sãnãtatea organismului prin beneficiile ionilor negativi: mãresc cantitatea de oxigen ce ajunge la creier, ajutã circulația sanguinã și metabolismul și îmbunãtãțesc imunitatea corpului.


Alte caracteristici tehnice:

-        Volum de aer filtrat de particule în treapta maximã de vitezã: 488 metri cubi/orã

-        Volum de aer filtrat de Formaldehide (CADR): 90 metri cubi/orã

-        Culoare: alb

-        Material carcasã: ABS plastic, margini rotunde, fără colțuri.

-        Greutate netã 12,5kg

-        Greutate brutã 15,5kg

-        Tensiune alimentare: 220V

-        Cunsum mediu 95W

-        Cantitate de ioni negativi emisã: 1000milioane/cm3

-        Dimensiuni produs: 400*230*620mm

-        Dimensiuni cutie produs: 460*298*695mm

-        Suprafațã zonã de utilizare: 31-54 metri pãtrați

-        Nivel minim zgomot 24,4 dB (în prima treaptã de vitezã sau modul SLEEP)

-        Perioade de înlocuire filtre: Primul filtru la 2-3 ani, al doilea și al treilea filtru la 6 luni

-        Protecție la cãdere: dacã purificatorul este aplecat mai mult de 15 grade, motorul se va

opri automat pentru a se proteja în cazul unei cãderi sau rãsturnãri.

-        Filtrele, accesoriile și anumite componente au fost supuse unor teste specifice și au

primit certificãrile autoritãților în mãsurã.


Preţ: 2770 LEI     1770 LEI - stoc epuizat

(Garanţie 2 ANI, transport)
Preţ set filtre consumabile 6-12 luni (in functie de calitatea aerului): 250 LEI
 

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 

 

 

2)            Purificator de aer AEROtech Z7

AEROtech Z7 este în prezent, conform studiului nostru de piațã, unul dintre cele mai noi modele, unul dintre cele mai performante și mai dotate în tehnologii de ultimã generație purificatoare de aer de pe piața din România. Totodatã, este unul din cele mai aspectuoase purificatoare de aer de pe piața din întreaga lume, dupã modelul Z9 și Z8 prezentat mai sus (bineînțeles dupã gusturile noastre).


Ne mândrim cu acest produs care aduce multe inovații în piața purificatoarelor de aer din România dar și Europa și dorim sã vi-l prezentãm așa cum îl vedem și noi:

-               Z7 este în prezent al doilea cel mai complex purificator de aer al producãtorului mondial asiatic Olansi

   Z7 filtreazã și purificã aerul în 7 moduri cu:

1)   Filtru lavabil din aluminiu pentru particule mari de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã;

2)   Filtrul catalitic reține particule mari->mici de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã dar și poluanți chimici și gaze;

3)   Filtru cu carbon activ ce reține din aer gaze, poluanți chimici, fum și mirosuri;

4)   Filtru cu rol antibacterian;

5)   Filtru modern HEPA ce filtreazã aerul de particule de pânã la 0,01 microni!

6)   Lampa UV pentru sterilizarea microbiologicã a aerului;

7)   Purificarea și îmbogãțirea aerului prin eliberarea de ioni negativi;

8)   Ultimul pas înainte ca aerul sã ajungã în încãpere este trecerea printr-un compartiment în care se pot pune esențe sau uleiuri aromate, dacã utilizatorul dorește sau considerã necesar acest lucru.

-        Vine la pachet cu o telecomandã dedicatã ce poate funcționa de la o distanțã de 10 metri

 

Z7 este dotat cu un panou electronic și modern cu butoane TOUCH (cu acționare la atingere) pentru gestionarea activitãții sale prin pornirea și oprirea anumitor funcții, programarea funcționãrii lui, afișarea în timp real a puritãții aerului din zona purificatorului de aer și altele precum:

Buton ON/OFF (pentru pornire/oprire aparat). La fiecare comandã aparatul scoate un sunet specific;

   - Activare/dezactivare funcționare AUTO (purificatorul va mãri sau va scãdea viteza ventilatorului ce trage aer prin filtre în funcție de puritatea aerului din exteriorul lui, puritate masuratã cu ajutorul senzorului  aflat pe laterala purificatorului).

   - Funcție TIMER pentru programarea timpului cât se dorește funcționarea aparatului;

   - Activare/dezactivare funcție ionizare aer (acest sistem produce ioni negativi 1*108/cm3);

   - Activare/dezactivare funcție sterilizare aer prin ultraviolete produse de lampa UV din interior;

   - Activare/dezactivare funcție SLEEP pentru funcționarea extrem de silențioasã și fãrã vreo luminã aprinsã în timpul nopții. Aceastã funcție pornește automat dacã senzorul de lumina de pe panoul de control sesizeazã cã pentru un timp de câteva minute în încãperea în care se aflã purificatorul nu mai este aprinsã nicio sursã de luminã. Astfel purificatorul sesizeazã lipsa luminii și intrã automat în funcția SLEEP pentru a reduce zgomotul, lumina ce poate deranja în camerã, pentru a reduce consumul de energie și pentru a reduce ventilarea aerului din încãpere. Dacã în camerã se reaprinde lumina pentru câteva minute, senzorul sesizeazã iar purificatorul iese automat din funcția SLEEP.

   - Funcție CHILD LOCK: dat fiind faptul cã butoanele sunt cu TOUCH, un copil mic se poate juca foarte ușor la funcțiile purificatorului, dar acest lucru poate fi împiedicat prin activarea funcției CHILD LOCK care blocheazã panoul de control pânã la dezactivarea ei (pentru dezactivare se ține atins butonul timp de câteva secunde);

   - Reminder CHANGE FILTER care va clipi periodic pentru a informa utilizatorul cã este cazul sã curețe primul filtru sau sã înlocuiascã unul din celelalte filtre.

   - Prin atingerea botonului SPEED se poate mãri/micșora viteza turbinei de aer în funcție de volumul de aer pe care dorim ca purificatorul sã îl purifice și recircule în anumite momente. Purificatorul de aer are 3 trepte de vitezã.

   - In centrul panoului se aflã afisajul ce aratã timpul setat pentru funcționare cu funcția TIMER, iar când nu se opteazã pentru programare se afișeazã valoarea puritãtii aerului în timp real (valoarea mãsuratã în P.M. 2.5 – particule fine);

   - In funcție de calitatea aerului din exteriorul purificatorului, senzorul de calitate al aerului modificã treapta de vitezã cu care funcționeazã turbina, afișeazã valoarea puritãții aerului și aprinde lumina de veghe de pe purificator în culoarea roșu sau galben pentru o calitate proastã a aerului, albastru pentru o calitate normalã și verde pentru o calitate foarte bunã. La toate purificatoarele de aer din acest catalog senzorul utilizat este Shenrong (Japonia) și poate simți rapid calitatea aerului pe care o și convertește în valoarea P.M. 2.5 afișatã pe panou.
 

Poluanți importanți din interior ce pot fi eliminați cu acest purificator de aer:

Particule fine din aer (P.M. 2.5), polen, aburi, fumuri și mirosuri din bucãtãrie, praf, fum, formaldehide, miros de toaletã, pãr, compuși chimici poluanți din aer, benzen, toluen, TVOC, bacterii, germeni, ciuperci, acarieni, etc.


Prezentarea filtrelor:

Sita din aluminiu – filtrul de praf poate filtra pe suprafața sa particule fizice mari ce plutesc în aer, mãtreațã, polen, particule de praf, pãr uman, pãr de animale, puf de la pãsãri, scame, etc, mai mari de 5 microni;


Suprafața filtrului aratã ca o rețea de fire din aluminiu fãcând astfel ca suprafața și volumul de filtrare al prafului sã fie foarte mare, iar filtrul sã poatã avea o duratã de viațã foarte mare. Este ușor, compact și rezistent, foarte ușor de instalat. Se poate curãța cu aer comprimat sau sub jet de apã și soluții de curãțat.

 

Cold Catalyst Filter – catalizatorul rece se numește și catalizatorul la temperaturã scãzutã și poate absorbi formaldehida, având o capacitate mare de absorbție. Catalizatorul rece este un nou tip de material utilizat pentru purificarea aerului, dupã fotocatalizator.


Descompunerea cataliticã prin catalizatorul rece nu necesitã prezența razelor UV, a temperaturii mari sau a presiunii mari. Intr-un mediu normal de locuit, acesta are efect catalitic pentru a reduce poluarea aerului. Descompune o varietate de gaze dãunãtoare.

Catalizatorul rece poate cataliza formaldehida, amoniacul, benzenul, TVOC, hidrogen sulfurat și alte gaze nocive ce reacționeazã cu oxigenul din aer.

Reacția produce apã și dioxid de carbon, nu produce o poluare secundarã. Este un produs de ultimã generație sigur și prietenos cu mediul, potrivit pentru o casã cu aer curat. Are rol de utilizare pe termen lung dacã este folosit fãrã a fi stricat fizic. Poate fi folosit în procesul de reacție cataliticã timp de 5 ani.


Honey comb activated carbon Filter – acest filtru are în interior particule de carbon activ din coajã de nucã de cocos ce sunt protejate și ținute în interior de o structurã din PP (polipropilenã) asemãnãtoare fagurelui de miere. In comparație cu filtrele clasice, acest model (fagure de miere) are o performanțã aerodinamicã mai bunã, o eficiențã mai bunã în adsorbție și un coeficient de rezistențã a vântului mai micã.


Carbonul activ adãugat unui catalizator eficient poate îmbunãtãți foarte mult capacitatea de a îndepãrta toate tipurile de gaze nocive, poate absorbi descompunerea formaldehidei, toluenului, xilenului, amoniacului și altor materii nocive, rata de reținere a acestora fiind de peste 99%.

*suprafața desfãșuratã a particulelor de carbon activ din acest filtru ajunge la suprafața a 18 terenuri de fotbal!

 

Filtru din bumbac antibacterian – acest filtru este fãcut din fibre de bumbac nețesute (proveniențã SUA). Acestea au caracter antibacterian, împreunã cu un agent antibacterian ce este adãugat în componențã; sunt rezistente la umezealã, mucegai și nu pot dezvolta ușor bacterii.


Poate omorî orice tip de germeni ce se transmit pe calea aerului și peste 99% din bacteriile ce ajung la acest filtru.


Filtrul HEPA – filtrul HEPA poate reține în proporție de peste 99% particule mai mari de 20 nanometri, inclusiv pãrți din bacterii, praf, alergeni și unele virusuri. Publicațiile Organizației Mondiale a Sãnãtãții aratã cã virusul gripei aviare, virusul gripei umane și bacteria Legionella sunt toate mai mari de 20 nanometri!


Filtrul HEPA este un nou tip de material de filtrare al aerului, cu o finețe de filtrare (dimensiunea porilor filtrului) de 0,3 microni și eficiența filtrãrii este de peste 99,9% din impuritãțile ce ajung la acest filtru.

Astfel, filtrarea prafului poate fi realizatã în proporție de 99,97%, filtrarea bacteriilor, ciupercilor, acarienilor, virusurilor și altor microorganisme în proporție de 99,99%. Rata de adsorbție a prafului compus din particule de fum, praf, etc de 0,3 microni sau mai mari poate ajunge la 99,97%. Totodatã are un efect puternic în a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Suprafața filtrului este de 1,21 metri pãtrați, iar lungimea desfãșuratã este de 4,3 metri.


Lampa UV – lungimea de undã a razelor UV folosite este de 365nm. Când bacteriile/virusurile absorb razele UV, lanțul ADN se distruge, declanșând ruperea legãturii acidului nucleic cu proteinele, oprind activitatea biologicã a acidului nucleic și cauzând moartea bacteriei. Lãmpile UV se folosesc în mod normal pentru sterilizarea aerului, a apei și a anumitor suprafețe (de ex.: din laboratoare, cabinete, ustensile, etc).


Ionizatorul – are atât rolul de a încãrca electrostatic particulele de praf pentru a le face sã se atragã una pe alta pentru a forma conglomerate mai mari și a fi mai rapid filtrate din aer cât și rolul de a ajuta sãnãtatea organismului prin beneficiile ionilor negativi: mãresc cantitatea de oxigen ce ajunge la creier, ajutã circulația sanguinã și metabolismul și îmbunãtãțesc imunitatea corpului.


Alte caracteristici tehnice:

-        Volum de aer filtrat de particule în treapta maximã de vitezã: 350 metri cubi/orã

-        Volum de aer filtrat de Formaldehide (CADR): 81,5 metri cubi/orã

-        Culoare: alb și negru

-        Material carcasã: ABS plastic, margini rotunde, fără colțuri.

-        Greutate netã 9,7kg

-        Greutate brutã 11,5kg

-        Tensiune alimentare: 220V ~ 50Hz

-        Cunsum mediu 85W

-        Cantitate de ioni negativi emisã: 100milioane/cm3

-        Dimensiuni produs: 400*200*600mm

-        Dimensiuni cutie produs: 464*265*670mm

-        Suprafațã zonã de utilizare: 24-42 metri pãtrați

-        Nivel minim zgomot 29,5 dB (în prima treaptã de vitezã sau modul SLEEP)

-        Perioade de înlocuire filtre: Primul filtru la 2-3 ani, al doilea și al treilea filtru la 6 luni

-        Filtrele, accesoriile și anumite componente au fost supuse unor teste specifice și au

primit certificãrile autoritãților în mãsurã.

 

  Preţ: 2600 LEI     1550 LEI

(Garanţie 2 ANI, transport)
Preţ set filtre consumabile 6-12 luni (in functie de calitatea aerului): 230 LEI
 

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 

 

 

3)            Purificator de aer AEROtech Z6

AEROtech Z6 este în prezent, conform studiului nostru de piațã, unul dintre cele mai noi modele, unul dintre cele mai performante și mai dotate în tehnologii de ultimã generație purificatoare de aer de pe piața din România. Totodatã, este unul din cele mai aspectuoase purificatoare de aer de pe piața din întreaga lume, dupã modelul Z9, Z8 și Z7 prezentat mai sus (bineînțeles dupã gusturile noastre).

Ne mândrim cu acest produs care aduce multe inovații în piața purificatoarelor de aer din România dar și Europa și dorim sã vi-l prezentãm așa cum îl vedem și noi:

-     Z6 este în prezent al doilea cel mai complex purificator de aer al producãtorului mondial asiatic Olansi

 

-              Z6 filtreazã și purificã aerul în 7 moduri cu:

1)   Filtru lavabil din aluminiu pentru particule mari de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã;

2)   Filtrul catalitic reține particule mari->mici de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã dar și poluanți chimici și gaze;

3)   Filtru cu carbon activ ce reține din aer gaze, poluanți chimici, fum și mirosuri;

4)   Filtru cu rol antibacterian;

5)   Filtru modern HEPA ce filtreazã aerul de particule de pânã la 0,01 microni!

6)   Lampa UV pentru sterilizarea microbiologicã a aerului;

7)   Purificarea și îmbogãțirea aerului prin eliberarea de ioni negativi;

   Vine la pachet cu o telecomandã dedicatã ce poate funcționa de la o distanțã de 10 metri

   Z6 este dotat cu un panou electronic și modern cu butoane TOUCH (cu acționare la atingere) pentru gestionarea activitãții sale prin pornirea și oprirea anumitor funcții, programarea funcționãrii lui, afișarea în timp real a puritãții aerului din zona purificatorului de aer și altele precum:

-    - Buton ON/OFF (pentru pornire/oprire aparat). La fiecare comandã aparatul emite un sunet specific;

   - Activare/dezactivare funcționare AUTO (purificatorul va mãri sau va scãdea viteza ventilatorului ce trage aer prin filtre în funcție de puritatea aerului din exteriorul lui, puritate masuratã cu ajutorul senzorului  aflat în interiorul purificatorului).

   - Funcție TIMER pentru programarea timpului cât se dorește funcționarea aparatului;

   - Activare/dezactivare funcție ionizare aer (acest sistem produce ioni negativi 1*108/cm3);

   - Activare/dezactivare funcție sterilizare aer prin ultraviolete produse de lampa UV din interior;

   - Activare/dezactivare funcție SLEEP pentru funcționarea extrem de silențioasã și fãrã vreo luminã aprinsã în timpul nopții.

   - Funcție CHILD LOCK: dat fiind faptul cã butoanele sunt cu TOUCH, un copil mic se poate juca foarte ușor la funcțiile purificatorului, dar acest lucru poate fi împiedicat prin activarea funcției CHILD LOCK care blocheazã panoul de control pânã la dezactivarea ei (pentru dezactivare se ține atins butonul timp de câteva secunde);

   - Reminder CHANGE FILTER care va clipi periodic pentru a informa utilizatorul cã este cazul sã curețe primul filtru sau sã înlocuiascã unul din celelalte filtre.


   - Prin atingerea botonului SPEED se poate mãri/micșora viteza turbinei de aer în funcție de volumul de aer pe care dorim ca purificatorul sã îl purifice și recircule în anumite momente;

   - In centrul panoului se aflã afisajul ce aratã timpul setat pentru funcționare cu funcția TIMER si valoarea puritãtii aerului în timp real (valoarea mãsuratã în P.M. 2.5 – particule fine);

   - In funcție de calitatea aerului din exteriorul purificatorului, senzorul de calitate al aerului modificã treapta de vitezã cu care funcționeazã turbina, afișeazã valoarea puritãții aerului și aprinde lumina de veghe de pe purificator în culoarea roșu pentru o calitate slabã a aerului, portocaliu pentru o calitate medie și verde pentru o calitate foarte bunã. La toate purificatoarele de aer AEROtech senzorul utilizat este Shenrong (Japonia) și poate simți rapid calitatea aerului pe care o și convertește în valoarea P.M. 2.5 afișatã pe panou.

 


Poluanți importanți din interior ce pot fi eliminați cu acest purificator de aer:

Particule fine din aer (P.M. 2.5), polen, aburi, fumuri și mirosuri din bucãtãrie, praf, fum, formaldehide, miros de toaletã, pãr, compuși chimici poluanți din aer, benzen, toluen, TVOC, bacterii, germeni, ciuperci, acarieni, etc.


Prezentarea filtrelor:

Sita din aluminiu – filtrul de praf poate filtra pe suprafața sa particule fizice mari ce plutesc în aer, mãtreațã, polen, particule de praf, pãr uman, pãr de animale, puf de la pãsãri, scame, etc, mai mari de 5 microni;


Suprafața filtrului aratã ca o rețea de fire din aluminiu fãcând astfel ca suprafața și volumul de filtrare al prafului sã fie foarte mare, iar filtrul sã poatã avea o duratã de viațã foarte mare. Este ușor, compact și rezistent, foarte ușor de instalat. Se poate curãța cu aer comprimat sau sub jet de apã și soluții de curãțat.

 

Cold Catalyst Filter – catalizatorul rece se numește și catalizatorul la temperaturã scãzutã și poate absorbi formaldehida, având o capacitate mare de absorbție. Catalizatorul rece este un nou tip de material utilizat pentru purificarea aerului, dupã fotocatalizator.


Descompunerea cataliticã prin catalizatorul rece nu necesitã prezența razelor UV, a temperaturii mari sau a presiunii mari. Intr-un mediu normal de locuit, acesta are efect catalitic pentru a reduce poluarea aerului. Descompune o varietate de gaze dãunãtoare.

Catalizatorul rece poate cataliza formaldehida, amoniacul, benzenul, TVOC, hidrogen sulfurat și alte gaze nocive ce reacționeazã cu oxigenul din aer.

Reacția produce apã și dioxid de carbon, nu produce o poluare secundarã. Este un produs de ultimã generație sigur și prietenos cu mediul, potrivit pentru o casã cu aer curat. Are rol de utilizare pe termen lung dacã este folosit fãrã a fi stricat fizic. Poate fi folosit în procesul de reacție cataliticã timp de 5 ani.


Honey comb activated carbon Filter – acest filtru are în interior particule de carbon activ din coajã de nucã de cocos ce sunt protejate și ținute în interior de o structurã din PP (polipropilenã) asemãnãtoare fagurelui de miere. In comparație cu filtrele clasice, acest model (fagure de miere) are o performanțã aerodinamicã mai bunã, o eficiențã mai bunã în adsorbție și un coeficient de rezistențã a vântului mai micã.


Carbonul activ adãugat unui catalizator eficient poate îmbunãtãți foarte mult capacitatea de a îndepãrta toate tipurile de gaze nocive, poate absorbi descompunerea formaldehidei, toluenului, xilenului, amoniacului și altor materii nocive, rata de reținere a acestora fiind de peste 99%.

*suprafața desfãșuratã a particulelor de carbon activ din acest filtru ajunge la suprafața a 18 terenuri de fotbal!

 

Filtru din bumbac antibacterian – acest filtru este fãcut din fibre de bumbac nețesute (proveniențã SUA). Acestea au caracter antibacterian, împreunã cu un agent antibacterian ce este adãugat în componențã; sunt rezistente la umezealã, mucegai și nu pot dezvolta ușor bacterii.


Poate omorî orice tip de germeni ce se transmit pe calea aerului și peste 99% din bacteriile ce ajung la acest filtru.


Filtrul HEPA – filtrul HEPA poate reține în proporție de peste 99% particule mai mari de 20 nanometri, inclusiv pãrți din bacterii, praf, alergeni și unele virusuri. Publicațiile Organizației Mondiale a Sãnãtãții aratã cã virusul gripei aviare, virusul gripei umane și bacteria Legionella sunt toate mai mari de 20 nanometri!


Filtrul HEPA este un nou tip de material de filtrare al aerului, cu o finețe de filtrare (dimensiunea porilor filtrului) de 0,3 microni și eficiența filtrãrii este de peste 99,9% din impuritãțile ce ajung la acest filtru.

Astfel, filtrarea prafului poate fi realizatã în proporție de 99,97%, filtrarea bacteriilor, ciupercilor, acarienilor, virusurilor și altor microorganisme în proporție de 99,99%. Rata de adsorbție a prafului compus din particule de fum, praf, etc de 0,3 microni sau mai mari poate ajunge la 99,97%. Totodatã are un efect puternic în a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Suprafața filtrului este de 1,21 metri pãtrați, iar lungimea desfãșuratã este de 4,3 metri.


Lampa UV – lungimea de undã a razelor UV folosite este de 365nm. Când bacteriile/virusurile absorb razele UV, lanțul ADN se distruge, declanșând ruperea legãturii acidului nucleic cu proteinele, oprind activitatea biologicã a acidului nucleic și cauzând moartea bacteriei. Lãmpile UV se folosesc în mod normal pentru sterilizarea aerului, a apei și a anumitor suprafețe (de ex.: din laboratoare, cabinete, ustensile, etc).


 

Ionizatorul – are atât rolul de a încãrca electrostatic particulele de praf pentru a le face sã se atragã una pe alta pentru a forma conglomerate mai mari și a fi mai rapid filtrate din aer cât și rolul de a ajuta sãnãtatea organismului prin beneficiile ionilor negativi: mãresc cantitatea de oxigen ce ajunge la creier, ajutã circulația sanguinã și metabolismul și îmbunãtãțesc imunitatea corpului.


Alte caracteristici tehnice:

-        Volum de aer filtrat de particule în treapta maximã de vitezã: 320 metri cubi/orã

-        Volum de aer filtrat de Formaldehide (CADR): 80 metri cubi/orã

-        Culoare: alb și negru

-        Material carcasã: ABS plastic, margini rotunde, fără colțuri.

-        Greutate netã 8kg

-        Greutate brutã 11kg

-        Tensiune alimentare: 220V~50Hz

-        Cunsum mediu 80W

-        Cantitate de ioni negativi emisã: 50milioane/cm3

-        Dimensiuni produs: 370*195*650mm

-        Dimensiuni cutie produs: 433*256*720mm

-        Suprafațã zonã de utilizare: 22-38 metri pãtrați

-        Nivel minim zgomot 29,4 dB (în prima treaptã de vitezã sau modul SLEEP)

-        Perioade de înlocuire filtre: Primul filtru la 2-3 ani, al doilea și al treilea filtru la 6 luni

-        Filtrele, accesoriile și anumite componente au fost supuse unor teste specifice și au primit certificãrile autoritãților în mãsurã.

-        Senzor ce oprește motorul dacã purificatorul este ridicat pentru a fi mutat.

    Preţ: 1870 LEI     1070 LEI

(Garanţie 2 ANI, transport)
Preţ set filtre consumabile 6-12 luni (in functie de calitatea aerului): 230 LEI
 

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 4)            Purificator de aer AEROtech Z1

AEROtech Z1 este în prezent, conform studiului nostru de piațã, unul dintre cele mai practice purificatoare de aer ce nu înglobeazã și tehnologii inovatoare ca modelele Z8, Z7 și Z6 prezentate mai sus. Este un purificator de aer mai mic, mai simplu dar foarte accesibil financiar. Il recomandãm în special pentru camere și dormitoare mici deoarece este extrem de silențios.


  Z1 filtreazã și purificã aerul în 6 moduri cu:

1)   Filtrul catalitic reține particule mari->mici de praf, puf, scame, fire de pãr și mulți alți poluanți fizici ce pot zbura prin aerul de afarã sau din casa dumneavoastrã dar și poluanți chimici și gaze;

2)   Filtru cu carbon activ ce reține din aer gaze, poluanți chimici, fum și mirosuri;

3)   Filtru cu rol antibacterian;

4)   Filtru modern HEPA ce filtreazã aerul de particule de pânã la 0,01 microni!

5)   Lampa UV pentru sterilizarea microbiologicã a aerului;

6)   Purificarea și îmbogãțirea aerului prin eliberarea de ioni negativi;

*Vine la pachet cu o telecomandã dedicatã ce poate funcționa de la o distanțã de 10 metri

  Z1 este dotat cu un panou electronic cu butoane FIZICE (spre modelele Z8, Z7, Z6) pentru gestionarea activitãții sale prin pornirea și oprirea anumitor funcții, programarea funcționãrii lui, și altele precum:

   - Buton ON/OFF (pentru pornire/oprire aparat). La fiecare comandã aparatul scoate un sunet specific;

   - Funcție TIMER pentru programarea timpului cât se dorește funcționarea aparatului;


   - Activare/dezactivare funcție ionizare aer (acest sistem produce ioni negativi 1*108/cm3);

   - Activare/dezactivare funcție sterilizare aer prin ultraviolete produse de lampa UV din interior;

   - Activare/dezactivare funcție SLEEP pentru funcționarea extrem de silențioasã doar cu lumini statice aprinse.

   - Prin apasarea botonului SPEED se poate mãri/micșora viteza turbinei de aer în funcție de volumul de aer pe care dorim ca purificatorul sã îl purifice și recircule în anumite momente;

   - In centrul panoului se aflã afisajul ce aratã timpul setat pentru funcționare cu funcția TIMER și treapta de vitezã actualã (purificatorul are 3 trepte de vitezã);Poluanți importanți din interior ce pot fi eliminați cu acest purificator de aer:

Particule fine din aer (P.M. 2.5), polen, aburi, fumuri și mirosuri din bucãtãrie, praf, fum, formaldehide, miros de toaletã, pãr, compuși chimici poluanți din aer, benzen, toluen, TVOC, bacterii, germeni, ciuperci, acarieni, etc.


Prezentarea filtrelor:

 

Cold Catalyst Filter – catalizatorul rece se numește și catalizatorul la temperaturã scãzutã și poate absorbi formaldehida, având o capacitate mare de absorbție. Catalizatorul rece este un nou tip de material utilizat pentru purificarea aerului, dupã fotocatalizator.


Descompunerea cataliticã prin catalizatorul rece nu necesitã prezența razelor UV, a temperaturii mari sau a presiunii mari. Intr-un mediu normal de locuit, acesta are efect catalitic pentru a reduce poluarea aerului. Descompune o varietate de gaze dãunãtoare.

Catalizatorul rece poate cataliza formaldehida, amoniacul, benzenul, TVOC, hidrogen sulfurat și alte gaze nocive ce reacționeazã cu oxigenul din aer.

Reacția produce apã și dioxid de carbon, nu produce o poluare secundarã. Este un produs de ultimã generație sigur și prietenos cu mediul, potrivit pentru o casã cu aer curat. Are rol de utilizare pe termen lung dacã este folosit fãrã a fi stricat fizic. Poate fi folosit în procesul de reacție cataliticã timp de 5 ani.


Honey comb activated carbon Filter – acest filtru are în interior particule de carbon activ din coajã de nucã de cocos ce sunt protejate și ținute în interior de o structurã din PP (polipropilenã) asemãnãtoare fagurelui de miere. In comparație cu filtrele clasice, acest model (fagure de miere) are o performanțã aerodinamicã mai bunã, o eficiențã mai bunã în adsorbție și un coeficient de rezistențã a vântului mai micã.


Carbonul activ adãugat unui catalizator eficient poate îmbunãtãți foarte mult capacitatea de a îndepãrta toate tipurile de gaze nocive, poate absorbi descompunerea formaldehidei, toluenului, xilenului, amoniacului și altor materii nocive, rata de reținere a acestora fiind de peste 99%.

*suprafața desfãșuratã a particulelor de carbon activ din acest filtru ajunge la suprafața a 18 terenuri de fotbal!

 

Filtru din bumbac antibacterian – acest filtru este fãcut din fibre de bumbac nețesute (proveniențã SUA). Acestea au caracter antibacterian, împreunã cu un agent antibacterian ce este adãugat în componențã; sunt rezistente la umezealã, mucegai și nu pot dezvolta ușor bacterii.


Poate omorî orice tip de germeni ce se transmit pe calea aerului și peste 99% din bacteriile ce ajung la acest filtru.


Filtrul HEPA – filtrul HEPA poate reține în proporție de peste 99% particule mai mari de 20 nanometri, inclusiv pãrți din bacterii, praf, alergeni și unele virusuri. Publicațiile Organizației Mondiale a Sãnãtãții aratã cã virusul gripei aviare, virusul gripei umane și bacteria Legionella sunt toate mai mari de 20 nanometri!


Filtrul HEPA este un nou tip de material de filtrare al aerului, cu o finețe de filtrare (dimensiunea porilor filtrului) de 0,3 microni și eficiența filtrãrii este de peste 99,9% din impuritãțile ce ajung la acest filtru.

Astfel, filtrarea prafului poate fi realizatã în proporție de 99,97%, filtrarea bacteriilor, ciupercilor, acarienilor, virusurilor și altor microorganisme în proporție de 99,99%. Rata de adsorbție a prafului compus din particule de fum, praf, etc de 0,3 microni sau mai mari poate ajunge la 99,97%. Totodatã are un efect puternic în a inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Suprafața filtrului este de 1,21 metri pãtrați, iar lungimea desfãșuratã este de 4,3 metri.


Lampa UV – lungimea de undã a razelor UV folosite este de 365nm. Când bacteriile/virusurile absorb razele UV, lanțul ADN se distruge, declanșând ruperea legãturii acidului nucleic cu proteinele, oprind activitatea biologicã a acidului nucleic și cauzând moartea bacteriei. Lãmpile UV se folosesc în mod normal pentru sterilizarea aerului, a apei și a anumitor suprafețe (de ex.: din laboratoare, cabinete, ustensile, etc).


 

Ionizatorul – are atât rolul de a încãrca electrostatic particulele de praf pentru a le face sã se atragã una pe alta pentru a forma conglomerate mai mari și a fi mai rapid filtrate din aer cât și rolul de a ajuta sãnãtatea organismului prin beneficiile ionilor negativi: mãresc cantitatea de oxigen ce ajunge la creier, ajutã circulația sanguinã și metabolismul și îmbunãtãțesc imunitatea corpului.


Alte caracteristici tehnice:

-        Volum de aer filtrat de particule în treapta maximã de vitezã: 150 metri cubi/orã

-        Volum de aer filtrat de Formaldehide (CADR): 70 metri cubi/orã

-        Culoare: alb și albastru

-        Material carcasã: ABS plastic, margini rotunde, fără colțuri.

-        Greutate netã 4,8kg

-        Greutate brutã 5,8kg

-        Tensiune alimentare: 220V~50Hz

-        Cunsum mediu 40W

-        Cantitate de ioni negativi emisã: 50milioane/cm3

-        Dimensiuni produs: 330*180*505mm

-        Dimensiuni cutie produs: 378*226*566mm

-        Suprafațã zonã de utilizare: 30 metri pãtrați

-        Nivel minim zgomot 18 dB (în prima treaptã de vitezã sau modul SLEEP)

-        Perioade de înlocuire filtre: Primul și al doilea la 6 luni

-        Filtrele, accesoriile și anumite componente au fost supuse unor teste specifice și au primit certificãrile autoritãților în mãsurã.

-        Cel mai silentios model de purificatoare de aer din acest catalog.

  

      Preţ: 960 LEI     450 LEI

(Garanţie 2 ANI, transport)
Preţ set filtre consumabile 6-12 luni (in functie de calitatea aerului): 195 LEI
 

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 

  FILTRE UTILIZATE 3 LUNI PE PURIFICATORUL DE AER Z1


Certificate, teste, patente și altele:

Vã recomandãm ca în alegerea unui purificator de apã sã țineți cont de:

-        Disponibilitatea filtrelor consumabile pe viitor pentru marca și modelul ales! Firma noastrã este importator direct iar consumabilele dedicate acestor aparate vor exista tot timpul pe stoc!

-        Garanția oferitã (purificatoarele noastre de aer beneficiazã de 3 ani garanție)

-        Eficiența purificãrii aerului și complexitatea sistemului de purificare

-        Certificãrile primite de producator și produse

 

*purificatorul de aer este un aparat a cãrui utilizate 100% este sã funcționeze NON-STOP la dumneavoastrã în casã pentru a menține aerul respirabil (de la nivelul capului) curat și sãnãtos. Țineți cont cã aerul pe care îl veți respira poate fi lipsit de bacterii și virusuri, iar volumul de praf depus în casã poate fi cu 5-30% mai mic dacã purificatorul de aer se folosește în continuu.

 
 
 
PAGINA IN CONSTRUCTIE - PRODUSE NOI IN ASTEPTARE


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC