LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Garantia AquaLight
®

 
 
 

Garantia primirii unui produs bun, testat vizual sau tehnic, verificat inainte de livrare

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si pentru a elimina surprizele neplacute atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra la desfacerea unui produs nou, echipa AquaLight are grija ca fiecare produs achizitionat de dumneavoastra sa fie verificat dupa cum urmeaza:
 
1) Produsele asamblate la comanda de echipa noastra sunt verificate de la cea mai mica componenta pana la cea mai mare. In aceasta categorie intra: Purificatoarele de apa Atlantis Pure Custom, Purificatoarele de apa non-electrice de mare capacitate Custom, Sistemele pentru apa Ultra-Pura configurate special pentru laboratoare cu necesitati speciale si altele.
Toate acestea sunt verificate vizual si fizic pentru a nu prezenta defecte. Consumabilele nu sunt verificate decat vizual si fizic. La sfarsit pachetele sunt verificate pentru a nu exista lipsuri.
 
 
2) Dozatoarele de apa sunt singurele produse care sunt verificate 100% inainte de livrare. Cand un dozator de apa este comandat, stim ca acesta necesita o grija deosebita si de aceea il verificam si vizual si tehnic. Un dozator comandat de un client este verificat sa nu prezinte componente lipsa, defecte de fabricatie, defecte de transport, iar cu cateva ore inainte de livrare este conectat la apa filtrata in 4 etape (pentru a nu murdari filtrele sau a le consuma capacitatea, filtrele dozatorului sunt alimentate cu apa filtrata prin polipropilena presata la 5 microni pentru sedimente, carbon activ granular, carbon activ block, polipropilena presata la 1 micron pentru sedimente fine). Conectarea dozatorului la apa este necesara pentru verificarea filtrelor, verificarea functionarii sistemului de purificare, lipsa scurgerilor de apa, performantei membranei de osmoza inversa, functionarea panoului electronic pentru setarile apei calde si reci iar apoi functionarea sistemelor de incalzire si racire a apei.
 
2) Purificatoarele de apa, dedurizatoarele, statiile de tratare a apei, lampile UV, consumabilele (filtre si cartuse filtrante, medii filtrante), componentele mici, piesele de schimb, senzorii anti-scurgeri, filtrele si carcasele filtrelor de apa, toate sunt inspectate vizual si fizic pentru defecte de fabricatie, transport sau lipsuri. Pachetele ce contin mai multe componente sunt desigilate si verificate piesa cu piesa iar consumabilele sigilate cu tipla speciala transparenta sau ambalaj protector transparent, se verifica fara a fi desigilate. 
 
La cererea expresa a clientului produsele se pot livra neverificate.
 

Ce componente primesc garantie?

La NOI, garantia acopera si elemente care in alta parte nici nu ar putea fi considerate vreodata demne de garantie.
Componente precum furtun, cuple, garnituri, fitting-uri din plastic sau metal, robineti, rezervor de stocare a apei pure, carcase sau borcane ale filtrelor consumabile, electrovalve, pompe booster, vas de sare, vas pentru mediul filtrant al statiei, valva electronica, fitting-uri statie de tratare a apei, carcasa sterilizator apa, cleme si suporti de prindere, PRIMESC GARANTIE!
 
 
 

Garantia purificatoarelor de apa

Purificatoarele non-electrice Atlantis Pure Custom au GARANTIE 1 AN din momentul achizitiei si este valabila pentru TOATE COMPONENTELE din pachet, in afara de filtrele consumabile, membrana de osmoza inversa si bateria ce se monteaza pe chiuveta, aceasta din urma avand garantie 1 an, fiind considerata element consumabil datorita utilizarii manuale zilnice.

Purificatoarele non-electrice Atlantis Pure X au GARANTIE 2 ANI din momentul achizitiei si este valabila pentru TOATE COMPONENTELE din pachet, in afara de filtrele si cartusele consumabile, membrana de osmoza inversa si bateria ce se monteaza pe chiuveta, aceasta din urma avand garantie 1 an, fiind considerata element consumabil datorita utilizarii manuale zilnice.
 
Purificatoarele electrice Atlantis Pure X0, X1, X2. X3. X4 beneficiaza de GARANTIE 3 ANI din momentul achizitiei si este valabila pentru TOATE COMPONENTELE din pachet, in afara de filtrele si cartusele consumabile, membrana de osmoza inversa si bateria ce se monteaza pe chiuveta, aceasta din urma avand garantie 1 an, fiind considerata element consumabil datorita utilizarii manuale zilnice.
 
 
 

Garantia sistemelor pentru apa ultra-pura

Sistemele pentru apa ultra-pura beneficiaza de GARANTIE 3 ANI pentru TOATE COMPONENTELE din pachet, in afara de filtrele si cartusele consumabile, membrana sau membranele de osmoza inversa si bateria ce se monteaza pe chiuveta sau alt produs cu actionare manuala pentru colectarea apei pure, aceasta avand garantie 1 an, fiind considerata element consumabil datorita utilizarii manuale zilnice.
 
 
 

Garantia filtrelor de apa

Filtrele de apa beneficiaza de GARANTIE 3 ANI pentru rezistenta componentelor in utilizarea normala si recomandata in instructiuni.
 
 
 

Garantia sterilizatoarelor cu ultraviolete (UV)

Sterilizatoarele de apa Atlantis UV Light beneficiaza de GARANTIE 5 ANI pentru TOATE COMPONENTELE din pachet, in afara de lampa UV care este consumabila, avand o durata de functionare CONTINUA de 9000 de ore, plus-minus 5%.
 
 
 

Garantia dedurizatoarelor si a statiilor de tratare a apei

Statiile de tratare a apei beneficiaza de GARANTIE 3 ANI pentru TOATE COMPONENTELE din pachet, in afara de mediul filtrant a carui durata de utilizare este comunicata de catre noi in functie de produsul ales de client, in functie de nevoia de utilizare a clientului, a apei ce urmeaza a fi tratata si a produsului ales. Incercam sa va oferim un produs potrivit pentru locuinta sau activitatea dumneavoastra, astfel incat sa fiti multumit de raportul calitate-durata de utilizare oferit de produs.
 
Avantajul cel mai mare oferit de garantia noastra pentru statiile de tratare a apei este ca in cei 3 ANI DE GARANTIE, valva electronica automata este principala beneficiara!
 
 
 
Pentru a beneficia de garantia oferita, toate produsele trebuie utilizate si intretinute conform specificatiilor tehnice
si indicatiilor oferite de firma noastra!
 
 
 

Ce se intampla cand aveti nevoie de garantia noastra?

*garantia intervine atunci cand produsul prezinta un defect inca de la inceput sau se defecteaza in perioada de garantie
 
In primul rand raspundem la telefon;
In al doilea rand acceptam reclamarea unei probleme sau al unui defect;
In al treilea rand acceptam sa va ajutam astfel:
 
Pentru toate produsele mari (purificatoare, filtre de apa rezidentiale, sisteme pentru apa ultra-pura, statii de tratare a apei, sterilizatoare cu UV, etc) montate de noi sau de dumneavoastra in Bucuresti si Ilfov ne putem deplasa la fata locului pentru constatare, reparare sau inlocuire.
 
Pentru produsele mici (filtre de apa mici, senzori, cuple, fitting-uri, TDS-metre, electrolize, electrovalve si alte componente mici ale purificatoarelor de apa, dedurizatoarelor sau alte statii de tratare a apei, etc) clientul se poate deplasa cu produsul la sediul nostru pentru constatare, reparare sau inlocuire.
 
Pentru toate produsele mari (purificatoare, filtre de apa rezidentiale, sisteme pentru apa ultra-pura, statii de tratare a apei, sterilizatoare cu UV, etc) montate de noi sau de dumneavoastra in functie de caz in afara zonei Bucuresti-Ilfov, componentele sau produsele deteriorate la livrare sau defectate in perioada de garantie pot fi expediate prin curier rapid la sediul nostru pentru reparare sau inlocuire. In cazul in care instalatia achizitionata a avut o valoare de minimum 4500 LEI, iar situatia de la client impune necesitatea unei deplasari din partea personalului firmei, ne putem deplasa la dumneavoastra pentru constatare, reparare sau inlocuire in judetele in care putem efectua si montaje (Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Brasov, Covasna, Arges, Vilcea, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu).

Pentru produsele mici (filtre de apa mici, senzori, cuple, fitting-uri, TDS-metre, electrolize, electrovalve si alte componente mici ale purificatoarelor de apa, dedurizatoarelor sau alte statii de tratare a apei, etc) expediate in afara zonei Bucuresti-Ilfov, componentele sau produsele deteriorate la livrare sau defectate in perioada de garantie pot fi expediate prin curier rapid la sediul nostru pentru reparare sau inlocuire. Totodata clientul se poate deplasa cu produsul la sediul nostru pentru constatare, reparare sau inlocuire.
 
 
 

Nu primesc garantie urmatoarele produse si cazuri:

1) produsele ce au fost supuse loviturilor, caderilor, focului, socurilor de presiune, etc;
2) produsele cu depuneri evidente de sedimente, rugina, nisip, pamant, mal, calcar, fier, etc;
3) produsele furate, pierdute sau distruse prin orice alte mijloace;
4) 
 
 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC