LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Filtre de apă pentru bucătărie şi baie

- filtre de apa recomandate pentru apartamente -
 
 
Filtrele de apa de pe aceasta pagina sunt configurate pentru filtrarea apei de sedimente (cu cartus din polipropilena presata pentru sedimente), filtrarea apei de substante chimice (cu cartus cu carbon activ granular sau block), duritate sau alte elemente ce se regasesc de obicei in exces in apele din reteaua publica a oraselor sau a fantanilor (cu cartuse specifice).
 
Filtrele de apa sunt compuse din: carcasa transparenta, alba, albastra sau rosie-visinie daca este pentru apa calda; suportul de prindere in perete, cartusul filtrant, cheia pentru strangere si desfacere si in functie de conexiuni, cuplele de legatura. In functie de scopul pentru care achizitionati aceste produse, puteti carcase cu conexiuni de: 1", 3/4", 1/2", 3/8", 1/4". Totodata, puteti alege sa achizitionati separat produsele, de exemplu: doar carcasa filtrului de apa.
 
 
Destinatia filtrelor de apa, in functie de dimensiuni si conexiuni:
A) filtre de 10" lungime cu conexiuni de 1/4": se folosesc exclusiv pentru sistemele de purificare si de filtrare ce se monteaza sub chiuvetele din bucatarie, pentru a oferi apa filtrata sau purificata, sau pentru completarile sistemelor de purificare cu stadii de tratare avansate (demineralizare-deionizare, eliminare nitrati si nitriti, etc). Pot fi folosite si in tratarea apei pentru acvarii sau diverse utilaje ce folosesc apa;
Avantaje: datorita conexiunilor mici, creeaza presiune mai mare pentru sistemele de purificare non-electrice cu osmoza inversa, ajutand astfel in purificarea apei; sunt mai ieftine si folosesc cartuse consumabile de 10" usor de schimbat si accesibile ca si pret. Totodata aceste cartuse se gasesc mult mai des la vanzare in magazine.

B) filtre de 10" lungime cu conexiuni de 3/8": se folosesc exclusiv pentru sistemele de purificare de capacitati mai mari de 200GPD si de filtrare ce se monteaza sub chiuvetele din bucatarie sau pentru baie. Pot fi folosite si in tratarea apei pentru acvarii sau diverse utilaje ce folosesc apa;
Avantaje: ofera debitul necesar sistemelor de purificare cu o presiune suficienta; sunt mai ieftine si folosesc cartuse consumabile de 10" usor de schimbat si accesibile ca si pret. Totodata aceste cartuse se gasesc mult mai des la vanzare in magazine.
 
C) filtre de 10" lungime cu conexiuni de 1/2" sau 3/4": se folosesc pentru filtrarea si tratarea apei de la bucatarie sau baie, putand fi foarte usor montate pe tevile principale cu diametru de 20 sau 25mm. Pot fi folosite si in tratarea apei pentru acvarii sau diverse utilaje ce folosesc apa;
Avantaje: ofera un debit de apa suficient pentru chiuvete sau dusuri; sunt mai ieftine si folosesc cartuse consumabile de 10" usor de schimbat si accesibile ca si pret. Totodata aceste cartuse se gasesc mult mai des la vanzare in magazine.

D) filtre de 20" lungime cu conexiuni de 3/8": se folosesc exclusiv pentru sistemele de purificare a apei rezidentiale-industriale ce necesita un debit mai mare de apa catre pompele BOOSTER. Pot fi folosite si in tratarea apei pentru acvarii sau diverse utilaje ce folosesc apa;
Avantaje: ofera debitul necesar cu o presiune suficienta sistemelor de purificare; folosesc cartuse consumabile profesionale de 20" usor de schimbat si accesibile ca si pret. De obicei aceste cartuse se gasesc la vanzare doar la firmele profesioniste in tratarea apei, ceea ce ofera o siguranta in plus pentru functionarea corecta a sistemelor profesionale de purificare a apei.

E) filtre de 20" lungime cu conexiuni de 1/2" sau 3/4": se folosesc pentru filtrarea si tratarea apei de la bucatarie sau baie, putand fi foarte usor montate pe tevile principale cu diametru de 20 sau 25mm dar si pentru case si vile unde exista spatiu suficient pentru montarea acestor filtre in camera tehnica. Pot fi folosite si in tratarea apei pentru acvarii sau diverse utilaje ce folosesc apa;
Avantaje: ofera debitul necesar sistemelor de purificare cu o presiune suficienta; folosesc cartuse consumabile profesionale de 20" usor de schimbat si accesibile ca si pret. De obicei aceste cartuse se gasesc la vanzare doar la firmele profesioniste in tratarea apei, ceea ce ofera o siguranta in plus pentru functionarea corecta a sistemelor profesionale de purificare si filtrare a apei.
  
 


1) Filtru de apă în carcasă albă, lungime 10", conexiuni 1/2"

Filtru de apa simplu ce poate fi montat pe teava de apa rece de la bucatarie sau baie pentru filtrarea apei de sedimente. Se pot monta mai multe astfel de filtre, inseriate, pentru a filtra apa de mai multe tipuri de impuritati (cartus sedimente de 20 pana la 5 microni, cartus carbon activ, apoi un alt cartus de sedimente de 1 micron). 
 

 
Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie de strâns, suport de prindere în perete
Preţ filtru de apa cu cartuş de sedimente: 95 LEI
Preţ filtru de apa cu cartuş de carbon activ block: 115 LEI
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!
 
 
 

2) Filtru pentru apa caldă în carcasă roşie, lungime 10" conexiuni 3/4"

Filtru de apa calda este rezistent pana la temperatura de 65ºC a apei si poate fi montat pe teava de apa calda de la bucatarie sau baie pentru filtrarea apei de sedimente
Carcasa se utilizeaza doar impreuna cu un cartus special lavabil de sedimente din polipropilena.


 
Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie de strâns, suport de prindere în perete
Preţ filtru de apa calda: 185 LEI
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!
 
 
 

3) Para filtranta pentru dus - ACTIVE SPA

Para pentru dus Active SPA se monteaza in locul vechii pare. Contine in interior un filtru cu bile din germaniu pentru retinerea clorului din apa, a mirosului apei si pentru imbogatirea apei cu vitamina C. Se utilizeaza doar impreuna cu cartusul special!
In acelasi timp, aceasta para de dus are si functie de masaj impreuna cu mai multe tipuri de jeturi.
 


 
Pachetul conţine: para de duş, cartuş filtrant, fişa cu descrierea funcţiilor 
Preţ para de dus filtranta: 65 LEI
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 

4) Para filtranta si cu lumini pentru dus - ACTIVE SPA LED

Para pentru dus Active SPA se monteaza in locul vechii pare. Contine in interior un filtru cu bile din germaniu pentru retinerea clorului din apa, a mirosului apei si pentru imbogatirea apei cu vitamina C.
Functioneaza cu un singur tip de jet.
In functie de temperatura apei LED-urile lumineaza apa in verde pentru rece, albastru pentru caldut si rosu pentru cald / fierbinte. Totodata, intensitatea luminii este mai slaba sau mai puternica in functie de presiunea cu care curge apa.
 


 
Pachetul conţine: para de duş, fişa cu descrierea funcţiilor 
Preţ para de dus filtranta: 95 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!
 
 
 

5) Filtru de apă în carcasă transparentă, lungime 10", conexiuni 1/4"

Filtrul de apa transparent cu conexiuni de 1/4" este recomandat a fi montat inaintea purificatoarelor din gama deLUXE deoarece filtrele compacte pot avea neplacuta problema a infundarii cu sedimente mari din cauza constructiei lor! Astfel, un filtru clasic tine departe aceasta problema pentru ca are o suprafata mai mare de filtrare! Acest filtru trebuie sa contina doar cartus de sedimente pentru a fi montat inaintea unui purificator de apa compact!
Carcasa transparenta cu conexiuni de 1/4" poate fi folosita cu cartuse de sedimente din polipropilena, de carbon activ block sau alte cartuse filtrante de 10" in functie de necesitate.
 
 
Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie de strâns, suport de prindere în perete
Preţ filtru de apa cu cartuş de sedimente: 110 LEI
Preţ filtru de apa cu cartuş de carbon activ block: 130 LEI
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!
 
 
 

6) Filtru de apă în carcasă transparentă, lungime 10", conexiuni 3/4"

Filtrul de apa cel mai recomandat pentru masinile de spalat are carcasa transparenta, cartus fitrant de 10" din polipropilena presata la 1 micron pentru sedimente si conexiuni metalice de 3/4". Este simplu de montat pe teava de apa rece de la bucatarie, de la baie sau pe furtunul de alimentare cu apa a masinii de spalat. Se pot monta mai multe astfel de filtre, inseriate, pentru a filtra apa de mai multe tipuri de impuritati (cartus sedimente de 20 pana la 5 microni, cartus carbon activ, apoi un alt cartus de sedimente de 1 micron).
Carcasa transparenta cu conexiuni de 3/4" poate fi folosita cu cartuse de sedimente din polipropilena, de carbon activ block sau alte cartuse filtrante de 10" in functie de necesitate. 
 


 
Pachetul conţine: carcasă filtru, cartuş filtrant, cheie, suport de prindere în perete
Preţ filtru de apa cu cartuş de sedimente: 95 LEI
*pentru pretul cartuselor filtrante va rugam accesati pagina  Consumabile
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!
 
 
 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC