LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Sisteme profesionale de apã ultra-purã pentru laboratoare si alte aplicaţii
- demineralizatoare-deionizatoare de apã -

 
 
 

Ce este apa deionizatã?

Apa deionizatã este exact ceea ce spune si denumirea: apa care este lipsitã de ioni. De exemplu, apa de la robinet este de obicei plinã de ioni din sol (de ex.: Na+, Ca2+, etc), din ţevi (Fe2+, Cu2+, etc) si din alte surse.
Apa ce conţine ioni, are o electroconductivitate mult mai mare decât apa care nu conţine ioni. La fierberea unei ape cu mulţi ioni în compoziţie pânã când toatã apa este evaporatã, pe fundul vasului se poate observa o crustã asemãnãtoare sãrii (acesta este reziduul fix).
 
 
 

Ce este apa purificatã-demineralizatã-deionizatã (sau apa ultra-purã)?

De multe ori, pentru efectuarea unor experimente chimice, sau pentru analizarea unor substanţe organice sau anorganice, pentru spãlarea, clãtirea sau dezinfectarea unor ustensile, echipamente sau componente ale unor aparate de laborator, este nevoie ca apa utilizatã sã fie cât mai curatã, deoarece sedimentele, substanţele chimice strãine prezente în apã, particulele fizice dizolvate în apã, microorganismele, mineralele si alte elemente din apa obisnuitã pot produce interferenţe, pot produce blocaje pe trasee de ţevi si furtune, pot distruge si aduce în starea de inutilizare, o gamã largã de ustensile sau echipamente electronice sau mecanice pentru laboratoare sau alte aplicaţii. Deseori, ionii prezenţi în apã pot schimba locul cu alţi ioni pe care doriţi sã îi studiaţi sau sã efectuaţi experimente. 

Puteţi fi si interesaţi în a afla ce elemente se aflã într-o probã, experiment pentru care ionii din apa folositã pot produce interferenţe. De exemplu, un fermier poate dori sã afle ce se gãseste într-o probã de sol prelevatã, sau Agenţia pentru Protecţia Mediului Inconjurãtor doreste sã stie ce emite o fabricã în aer si dacã si cu ce polueazã mediul.

Dizolvarea mostrei în apã si efectuarea de teste este o tehnicã des întalnitã si contaminanţii din apã vor face ca întreg testul sã aibã rezultate gresite.

Apa ultra-purã este folositã în special în industria semi-conductorilor, industria farmaceuticã, în laboratoare de analizã, în cabinete medicale si stomatologice, în spitale, în aplicaţii industriale de producţie sau spãlare, dar si altele. Datoritã micsorãrii produselor din industria semi-conductorilor, cerinţele de lucru devin din ce în ce mai stricte în fiecare an.

Apa ultra-purã conţine numai H2O, ioni de H+ si OH- în echilibru. Pentru aceasta, electroconductivitatea apei este de aproximativ 0,054µS/cm la 25 grade Celsius, totodatã exprimatã si ca rezistivitate de 18,3 MOhm.

Producţia de apã ultra-purã se realizeazã de obicei în câţiva pasi dar complecsi: apa din reţeaua publicã sau fântânã / puţ trebuie prefiltratã de sedimente, în trepte, pânã la 1 micron, în funcţie de analiza apei, va trebui tratatã (eliminare fier, mangan, hidrogen sulfurat, amoniu,etc), apoi dedurizatã, purificatã prin membrane de osmozã inversã (au fineţea de 0,0001 microni), sterilizatã microbiologic si apoi demineralizatã-deionizatã pentru a se elimina mineralele rãmase încã în compoziţia apei. La final, apa trebuie sã aibã o electroconductivitate de 0 µS/cm.

ATENTIE!
Apa deionizatã nu este neaapãrat apã purã dacã pentru deionizare a fost utilizatã doar procedura de deionizare a apei! Contaminanţi non-ionici pot fi încã prezenţi! Aceastã problemã o descoperim des în comerţ unde gãsim ape demineralizate-deionizate incorect, cu o încãrcãturã aproape ca apa extrasã direct din puţ/fântânã. Aceste denumiri, dacã nu sunt înţelese corect, induc în eroare consumatorii si astfel ei îsi produc fãrã sã stie sau sã vrea, pagube.Cum funcţioneazã sistemele oferite de AquaLight
®
?

Sistemele pentru purificarea-demineralizarea-deionizarea apei comercializate de compania AquaLight® sunt asamblate în România, la sediul nostru, din componentele (din import) cele mai bune si cele mai potrivite pe care le avem în portofoliul de produse. Aceste sisteme de asambleazã la comandã în funcţie de necesitatea clientului privind calitatea apei, volumul de apã necesar pentru utilizare, volumul de apã necesar pentru stocare, scopul pentru care va fi utilizat produsul dar si bugetul alocat pentru acest sistem.

Procedura de purificare, demineralizare-deionizare are loc ulterior procesului de filtrare mecanicã, tratare (unde este cazul), filtrare cu carbune activ, dupã descrierea urmãtoare:
La intrarea apei în sistem, primele elemente eliminate din apã vor fi sedimentele care se vor depune pe suprafaţa finã a cartusului filtrant din polipropilenã presatã la 5 microni. Aceste elemente pot fi particule fizice vizibile cu ochiul liber, sau cu o dimensiune foarte micã, de pânã la 5 microni. Printre particulele reţinute de acest cartus filtrant, putem enumera: particule mari si mici de nisip, pãmânt, mâl, ruginã, particule erodate de apã din interiorul instalaţiilor de distribuţie a apei, particule provenite de la îmbinãrile instalaţiilor (pastã pentru etanseizare, câlţi, teflon, locktite, etc), insecte, viermi, alge, bucãţi de frunze si altele, în funcţie de provenienţa apei!

Dupã ce apa a fost curãţatã la propriu de particulele aflate în suspensie ce ar fi putut înfunda sau deteriora urmãtoarele elemente filtrante ale sistemului, apa ajunge la filtrul cu carbon activ granular unde cãrbunele absoarbe substanţele chimice folosite în tratarea apei, clor, compusii clorului, trihalometani, absoarbe coloraţia apei, gustul si mirosul dat de elementele prezente în apã, apoi ajunge în filtrul cu carbon activ block, cu acelasi rol, dar care datoritã construcţiei si suprafeţei mult mai mari de filtrare, oferã apei o tratare mai performantã.

Desi cartusul cu carbon activ block, pe suprafaţa filtrantã pentru particule fizice (suprafaţa cartusului ce protejeazã carbunele block din interior) reţine si particule fizice mai mari de 1 micron ce pot trece de primul filtru de sedimente sau pot proveni din cartusul cu carbon activ granular, sistemele pentru apã ultra-purã sunt dotate cu un al patrulea filtru care are în interior un cartus mai mic din polipropilenã presatã la 1 micron pentru curãţarea sigurã a apei de impuritãţi ce pot afecta urmãtorul si cel mai important element din întreg sistemul de purificare.

A cincea etapã în sistemul de purificare-demineralizare-deionizare a apei este cea mai importantã datoritã faptului cã face trecerea la o apã purã care poate fi ulterior complet demineralizatã-deionizatã. A cincea etapã este etapa în care membrana de osmozã inversã îsi intrã în rol pentru a purifica apa, reţinând si eliminând în acelasi timp din apã 85-99% din elementele ce pot fi prezente în orice apã. Acest lucru este posibil cu ajutorul porilor foarte fini de 0,0001 microni prin care trece apa. Dupã trecerea apei prin acesti pori, apa poate fi consideratã purã.

O parte din contaminanţii eliminaţi cu sistemele de purificare Atlantis Ultra-Pure:
Aluminiu 98%; Arsenic 96%; Nitraţi 96%; Bariu 96%; Bromide 96%; Cloride 95%; Crom 95%; Clor >99%; Cianuri 95%; Zinc 99%; Floruri 96%; Fosfaţi 99%; Cadmiu 98%; Siliciu 90%; Trihalometani >99%; Mangan 99%; Cupru 99%; Nichel 99%; Plumb 98%; Potasiu 97%; Radiu 80%; Mercur 98%; Seleniu 98%; Sulfaţi 99%; Argint 97%; Stronţiu 98%; Calciu 97%; Fier 98%; Bacterii >99%; Virusuri >99%; Criptosporidium >99%; Giardia >99%.

Dupã purificarea apei prin membrana de osmozã inversã, este necesarã asigurarea puritãţii microbiologice a apei, drept pentru care dupã osmoza inversã urmeazã sterilizarea cu ultraviolete prin lampa UV. In aceastã etapã radiaţiile ultraviolete vor distruge structura ADN a microorganismelor ce ar fi putut trece de toate celelalte bariere, asigurând o apã 100% purã microbiologic. Este nevoie ca apa sã fie 100% purã microbiologic pentru a nu dezvolta colonii de microorganisme în rãsina pentru demineralizare-deionizare, în rezervorul (rezervoarele) de stocare a apei pure sau pe traseul pânã la consumatorul final.

In urma trecerii apei prin aceste elemente filtrante, apa poate fi acum demineralizatã-deionizatã. La trecerea apei prin tuburile cu rãsinã, mineralele si ionii prezenţi în apã vor fi atrasi de rãsinã, rezultând în final apã ultra-purã: filtratã, tratatã, purificatã, sterilizatã, demineralizatã-deionizatã.

Inainte de a ajunge apa la consumator sau în rezervoare, apa mai trece printr-un nou filtru ce reţine sedimentele de pânã la 1 micron, asigurându-ne cã nicio particulã de rãsinã nu va bloca traseul apei.

Aceastã descriere este în mare parte a sistemelor electrice si complexe pentru apa ultra-purã!

Sistemul de purificare, sistemul de demineralizare, sistemul de deionizare, sistemul pentru apã ultra-purã, purificatorul de apã, demineralizatorul de apã, deionizatorul de apã, în acest context au aceeasi însemnãtate!
NU UITATI! Cel mai potrivit sistem care vã este util, este acela personalizat conform specificaţiilor si necesitãţilor dumneavoastrã si ale aplicaţiei pentru care îl doriţi!
 
 
 
 
 

A) Sisteme simple, non-electrice pentru apã ultra-purã

Sistemele non-electrice pentru purificarea-deionizarea-demineralizarea apei sunt create pentru uzul laboratoarelor sau cabinetelor mici care au nevoie de un consum mic si/sau rar de apã ultra-purã / apã demineralizatã / apã deionizatã / apã purificatã / apã sterilizatã pentru activitatea practicatã. Funcţionarea acestor produse non-electrice este condiţionatã de presiunea minimã de funcţionare (minimum 2 bari), pentru ca apa sã strãpungã porii foarte mici (0,0001 microni) a membranei de osmozã inversã si sã învingã presiunea din rezervorul de stocare a apei ultra-pure.
 


1) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apã Atlantis Ultra-Pure UPQin 130
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQin 130 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Datorită faptului că nu se utilizează clasicul cadru metalic si este non-electric, preţul lui este mai mic faţă de celelalte sisteme pentru apa ultra-pura. În acelaşi timp, se poate face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat. Sistemul funcţionează cu presiunea din reţeaua de apa şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT DOAR PENTRU APA DIN RETEAUA PUBLICA.

Recomandat pentru consum de 3-7 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- avantajos şi accesibil oricãrui buget;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare non-electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: 3-9 litri disponibili in 3-5 minute sau mai mult si ce pot fi refacuti in 30-70 minute.
- potrivit doar pentru apa din reţeaua publica, fara turbiditate, duritate mai mare de 7 grade Germane sau TDS mai mare de 200ppm;
- sistemul este alcătuit din 4 stadii de filtrare, fără suportul metalic şi se poate prinde în peretele mobilei cu ajutorul unor suporti din plastic speciali pentru filtrele inline;
- nu are pompă booster, astfel aparatul NU CONSUMĂ CURENT ELECTRIC, dar are o capacitate mai mică de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mică decât la un sistem de demineralizare cu pompă;
- necesită presiune minimă de funcționare de 2,5 bari!
- poate produce până la 130 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de presiunea apei din reţea.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 5 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline 10" pentru sedimente fine de pana la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline 10" cu carbon activ block impregnat cu argint - rol anti-bacterian (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice, dar si sterilizarea microbioloica suplimentara a apei);
3) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
4) filtru inline 10" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
  
Demineralizator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 650 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 2 filtre si al 4-lea însumând 180 LEI
                                   la 2 ani se schimba toate cele 4 filtre însumând 310 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

B) Sisteme electrice pentru apa ultra-pura
 
Descriere demineralizatoare-deionizatoare electrice:
 
 
1) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ 190
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ 190 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu un singur filtru pentru pentru demineralizarea-deionizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT DOAR PENTRU APA DIN RETEAUA PUBLICA.

Recomandat pentru consum de 5-10 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in 25-30 minute.
- potrivit doar pentru apa din reţeaua publica, fara turbiditate, duritate mai mare de 7 grade Germane sau TDS mai mare de 200ppm;
- sistemul este alcătuit din 5 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 9 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*
 
 
 
   
Demineralizator de apă  
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 1330 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 5-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 295 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
2) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ 375
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ 375 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT DOAR PENTRU APA DIN RETEAUA PUBLICA.

Recomandat pentru consum de 10-20 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit doar pentru apa din reţeaua publica, fara turbiditate, duritate mai mare de 7 grade Germane sau TDS mai mare de 200ppm;
- sistemul este alcătuit din 6 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 2 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 375 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 17 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 100gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) 2* filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 1815 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 5 filtre însumând 325 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
3) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ UV 190
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ UV 190 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu un singur filtru pentru pentru demineralizarea-deionizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 5-10 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in 25-30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 500ppm;
- sistemul este alcătuit din 6 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 9 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
6) sterilizator lampa UV 6W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*
 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 1630 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 5-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba toate cele 6 filtre însumând 395 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
4) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ UV 375
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ UV 375 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 10-20 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 500ppm;
- sistemul este alcătuit din 7 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 2 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 375 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 17 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 100gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) 2* filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
6) sterilizator lampa UV 6W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 2100 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
5) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 500
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 500 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 20-50 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 500ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 3 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 500 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 31 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) filtru inline pentru dedurizarea apei (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
5) membrana de osmoză inversă 200gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
6) 3* cartus filtru demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
7) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
8) sterilizator lampa UV 6W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZE CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 3150 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
6) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 750
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 750 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 30-90 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 700ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER 200GPD pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 3 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 750 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 31 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant pentru dedurizarea apei (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
4) filtru inline carbon activ granular (reţine clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice);
5) filtru inline carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
6) membrana de osmoză inversă 200gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
7) 3* cartus filtru demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
8) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
9) sterilizator lampa UV 12W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZE CU TITLU INFORMATIV*
 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 4380 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
7) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 1135
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 1135 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 40-110 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 700ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER 300GPD pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 3 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 1135 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 55 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant pentru dedurizarea apei (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
4) filtru inline carbon activ granular (reţine clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice);
5) filtru inline carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
6) membrana de osmoză inversă 300gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
7) 3* cartus filtru demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
8) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
9) sterilizator lampa UV 12W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZE CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 4820 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
8) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 1515
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 1515 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 50-150 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 700ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER 400GPD pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 3 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 1515 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 55 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant pentru dedurizarea apei (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
4) filtru inline carbon activ granular (reţine clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice);
5) filtru inline carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
6) membrana de osmoză inversă 400gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
7) 3* cartus filtru demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
8) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
9) sterilizator lampa UV 12W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZE CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 5470 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
9) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 2270
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 2270 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 70-230 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 700ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER 600GPD pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 3 filtre de 20" pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 2270 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 55 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant pentru dedurizarea apei (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
4) filtru inline carbon activ granular (reţine clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice);
5) filtru inline carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
6) membrana de osmoză inversă 2* 300gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
7) 3* cartus filtru 20" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
8) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
9) sterilizator lampa UV 12W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZE CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 6170 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
10) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 3030
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ UV 3030 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 300-500 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 900ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu 2 pompe BOOSTER 400GPD pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 6 filtre de 20" pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 3030 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 55 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) Dedurizator de apa automat (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
4) Cartus filtrant carbon activ granular (reţine clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice);
5) Cartus filtrant carbon activ block (reţine clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice);
6) Cartus filtrant carbon activ block impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi dar si anumite substante chimice, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
7) membrana de osmoză inversă 4* 200gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
8) 6* cartus filtru 20" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
9) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
10) sterilizator lampa UV 12W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZE CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 9300 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
C) Sisteme electrice, complexe pentru apa ultra-pura
 
Descriere demineralizatoare-deionizatoare complexe:
 
 
 
 
 
1) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ LCD 190
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ LCD 190 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu un singur filtru pentru pentru demineralizarea-deionizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT DOAR PENTRU APA DIN RETEAUA PUBLICA.

Recomandat pentru consum de 5-10 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in 25-30 minute.
- potrivit doar pentru apa din reţeaua publica, fara turbiditate, duritate mai mare de 7 grade Germane sau TDS mai mare de 200ppm;
- sistemul este alcătuit din 5 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 9 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 2500 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 5-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 295 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
2) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ LCD 375
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ 375 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT DOAR PENTRU APA DIN RETEAUA PUBLICA.

Recomandat pentru consum de 10-20 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit doar pentru apa din reţeaua publica, fara turbiditate, duritate mai mare de 7 grade Germane sau TDS mai mare de 200ppm;
- sistemul este alcătuit din 6 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 2 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 375 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 17 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 100gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) 2* filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 2750 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 5 filtre însumând 325 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
3) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ LCD UV 190
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ UV 190 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu un singur filtru pentru pentru demineralizarea-deionizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 5-10 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in 25-30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 500ppm;
- sistemul este alcătuit din 6 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 9 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) 3* cartus filtrant demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
6) sterilizator lampa UV 6W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 3150 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 5-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba toate cele 6 filtre însumând 395 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
4) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPQ LCD UV 375
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure UPQ LCD UV 375 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 10-20 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 500ppm;
- sistemul este alcătuit din 7 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 2 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 375 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 17 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 100gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) 3* cartus filtrant demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
6) sterilizator lampa UV 6W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 3450 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
5) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure max UPQ LCD UV 500
Demineralizatorul de apă Atlantis Ultra-Pure max UPQ LCD UV 500 este un sistem de purificare-demineralizare făcut exclusiv la comandă de firma noastra. Acest sistem este construit pe un cadru metalic rezistent, cadru pe care sunt montate si aranjate toate componentele necesare, inclusiv o pompa BOOSTER ce ridica presiunea apei pentru a produce o cantitate mai mare dar si pentru o calitate mai buna. Fata de urmatoarele sisteme, acesta face o economie mare de spaţiu in locul unde urmează să fie montat deoarece este dotat doar cu doua pentru pentru demineralizarea apei, iar toate componentele sunt montate pe un singur cadru metalic. Sistemul funcţionează electric, apa trebuie sa ajunga la filtre cu o presiune de minimum 0,5 bari şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni sau mai devreme in functie de consumul de apa la care este supus si de calitatea apei.
ACEST SISTEM ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL PENTRU APA DIN FANTANA / PUT.

Recomandat pentru consum de 20-50 litri de apa/zi.
 
Principalele caracteristici:
- practic, puternic, ofera un volum mare de apa şi accesibil bugetelor restranse;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte sisteme de purificare electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru un cabinet medical mic, cabinet stomatologic mic, aparate de laborator mici (autoclave, sterilizatoare, etc), ce necesita apa ultra-pura in cantitati mici: ~9 litri disponibili in 3-5 minute si ce pot fi refacuti in aproximativ 30 minute.
- potrivit atat pentru apa din reţeaua publica cat si pentru apa din fantana/put, cu TDS intre 200 si 500ppm;
- sistemul este alcătuit din 10 stadii de tratare a apei, cu pompa BOOSTER pentru presiune mare, cu automatizare cu electrovalve si transformator, toate montate pe suportul-cadru metalic ce se poate prinde  şi pe un perete;
- avand 3 filtre pentru demineralizare-deionizare in serie, sistemul poate furniza mai mult timp o cantitate mai mare de apa demineralizata-deionizata pana cand este necesara inlocuirea filtrelor!
- are o rata mai mare de furnizare a apei ultra-pure şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mare decât la un sistem de demineralizare fara pompă;
- poate produce până la 500 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de starea de incarcare a filtrelor consumabile.
- include bateria specială ceramică pentru apa ultra-purarezervorul de stocare de 31 litri si tot kitul de instalare necesar.
- la cerere se pot furniza si piese, cuple necesare pentru racordarea la aparate de laborator sau echipa de instalare poate realiza racordarea.
Optional, contra cost, in pachetul sistemului poate fi furnizat si un aparat TDS-metru portabil pentru masurarea periodica a puritatii apei - 115 lei
 
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) filtru inline pentru dedurizarea apei (dedurizeaza partial apa inainte de intrarea in membrana de osmoza inversa, pentru a nu fi colmatata de duritate);
5) membrana de osmoză inversă 380gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
6) 3* cartus filtru demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea;
7) filtru pentru protectie suplimentara (are rolul de ultima siguranta inainte ca apa sa ajunga la consumator-aparat);
8) sterilizator lampa UV 6W - asigură furnizarea de apa sterilizata - microbiologic pura.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII SISTEMULUI POTRIVIT!

*POZA CU TITLU INFORMATIV*

 
 
 
    
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ fãrã instalare: 4250 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile: la maximum 6 luni se schimbă primele 3 filtre si al 6-lea însumând 145 LEI
                                   la 2 ani se schimba 6 filtre însumând 425 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
D) Sisteme profesionale pentru apa ultra-pura, cu design special pentru laboratoare
 
Descriere demineralizatoare-deionizatoare profesionale cu design special pentru laborator:

 
 
 
 
1) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPP 375

Atlantis Ultra-Pure UPP 375 blue&white este un model compact si modern ce se poate incadra in orice laborator si / sau cabinet in care este nevoie de apaultra-pura. Dupa cum se vede in poza, modelul are un design futuristic si ocupa putin spatiu. 
 
DESCRIERE IN CURS DE ACTUALIZARE.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2cartuş filtrant din polipropilenă presata la 1 micron (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari) - are un rol foarte important: cel de protectie suplimentara;
3) cartuş filtrant carbon activ bloc impregnat cu argint - rol anti-bacterian (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, sterilizeaza microbiologic apa, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 100gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) filtru inline 12" demineralizare-deionizare apa - asigură furnizarea de apa deionizata-demineralizata dupa membrana de osmoza inversa retinand restul de minerale ce ar trece de ea.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT! 
 

 
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.

Preţ fãrã instalare: 2050 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la maximum 6 luni se înlocuiesc primele 3 filtre si al 5-lea însumând 145 LEI
                           la 2 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 295 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 
 
2) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPP 1500

Designul elegant al noii generaţii de demineralizatoare de apă fără rezervor, cu debit direct a fost creat pentru a se potrivi cu uşurinţă în orice spaţiu modern unde este nevoie de apă demineralizata-deionizată, fie cabinet medical, cabinet stomatologic, laboratoare de testare si analize, etc unde spatiul interior cere un aparat cu design pentru laborator.
În aspectul discret al carcasei albe sunt "ascunse" filtrele şmembrana de osmoza inversa de capacitate mare, capabilă să producă un debit de 1 - 1,2 litri/minut, ceea ce înseamnă o cantitate de aproximativ 1500 litri/24 de ore.
Datorită faptului că purifică apa instant, se poate conecta direct la aparatul/aparatele care au nevoie de apa demi sau se poate conecta apa purificată direct la bateria deja existentă pe chiuveta din laborator (în locul apei reci) - având astfel toată apa rece purificată.

Sistemul de purificare Atlantis Ultra-Pure UPP 1500 are un panou cu LED-uri în partea frontală, ce afişează următorii parametrii de funcţionare:
indicator ”Rezervor plin” - se aprinde când rezervorul de stocare (atunci cand este prezent) a apei purificate este plin sau cand sistemul este in presiune;
indicator de ”Lipsă apa” - semnalizează lipsa apei de alimentare a sistemului de purificare;
indicator ”Semnalare scurgeri de apa - aparatul este dotat cu un senzor interior, astfel că atunci când acesta detectează scurgeri de apă va emite un semnal sonor si va inchide alimentarea cu apa a sistemului pentru a preveni inundatiile (este foarte util si pentru cazurile cand scurgerea de apa este din exteriorul aparatului); 
indicator dinamic ce semnalează procesul de purificare;
indicator ce semnalează starea de repaus a aparatului.

Principalele caracteristici:
- toate componentele purificatorului de apă sunt protejate şi totodata, ”ascunse” într-o carcasă ce îmbină rezistenţa cu design-ul elegant;
- ideal pentru spaţii restranse; de asemenea, se poate instala si pe un corp de mobila sau pe perete datorită formei elegante şi compacte;
- pe partea frontală, Atlantis Ultra-Pure UPP 1500 are un panou LED pentru afişarea parametrilor de funcţionare descrisi mai sus;
- dotat cu electrovalvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când sistemul full (Spre deosebire de alte purificatoare de apa de pe piata, Atlantis Pure nu foloseste valva mecanica auto shut-off care deseori se strica si combina apa nepurificata cu apa purificata, facand sistemul de purificare 100% ineficient!);
- prevăzut cu senzor anti-scurgeri interior pentru evitarea inundaţiilor;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei pentru prelungirea duratei de folosire corecta a acesteia;
purificatorul este dotat cu pompă BOOSTER, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 1500 de litri de apă pură în 24 de ore;
- recomandat pentru un consum de 10-30 litri apa ultra-pura/zi;
- se poate conecta la frigiderele moderne cu dozator de apa si cuburi de gheata;
- include baterie specială ceramică pentru apa purificată.
 
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline de sedimente din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru inline cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian);
4) membrana de osmoză inversă Krausen de 400gpd cu fineţea de 0,0001 microni şi capacitate de 1500 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU A VĂ CONSILIA GRATUIT ÎN PRIVINȚA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APĂ POTRIVIT!
 
Purificatorul de apă Atlantis Ultra-Pure este disponibil în 2 modele:
 


 
 
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 2400 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 255 LEI 
                            la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 865 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 
 
3) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPP 3000

Designul elegant al noii generaţii de purificatoare de apă X4 fără rezervor a fost creat pentru a se potrivi cu uşurinţă în orice spaţiu modern unde este nevoie de apă curată, fie bucătărie, grădiniţă, companie sau cafenea, dar spaţiul şi/sau design-ul interior nu o permite. 
În aspectul discret se împletesc cu armonie liniile simple şi contururile graţioase ale carcasei albe ce protejează filtrele şi cele 2 membrane de osmoză inversă de capacitate mare, capabile să producă un debit de 1,4 - 1,6 litri/minut, ceea ce înseamnă o cantitate de aproximativ 3000 litri/24 de ore.
De asemenea, acest purificator de apă reprezintă alegerea ideală dacă aveţi o chiuvetă dintr-un material scump (ex. marmură sau granit) şi pe care nu doriţi să o găuriţi pentru a monta bateria de apă pură a sistemului. Datorită faptului că purifică apa instant, se poate lega apa purificată direct la bateria deja existentă pe chiuvetă (în locul apei reci) - având astfel toată apa rece purificată.

Purificatorul Atlantis Pure X4 are un panou cu LED-uri în partea frontală, ce afişează următorii parametrii de funcţionare:
indicator ”Rezervor plin” - se aprinde când rezervorul de stocare a apei purificate este plin;
indicator de ”Lipsă apa” - semnalizează lipsa apei de alimentare a sistemului de purificare;
indicator ”Semnalare scurgeri de apa - aparatul este dotat cu un senzor interior, astfel că atunci când acesta detectează scurgeri de apă va emite un semnal sonor si va inchide alimentarea cu apa a sistemului pentru a preveni inundatiile (este foarte util si pentru cazurile cand scurgerea de apa este din exteriorul aparatului); 
indicator dinamic ce semnalează procesul de purificare;
indicator ce semnalează starea de repaus a aparatului.

Principalele caracteristici:
- toate componentele purificatorului de apă sunt protejate şi totodata, ”ascunse” într-o carcasă ce îmbină rezistenţa cu design-ul elegant;
- ideal pentru spaţii restranse; de asemenea, se poate instala si pe blatul de bucătarie (din lipsă de spaţiu sub blat) datorită formei elegante şi compacte;
- pe partea frontală, Atlantis Pure X4 are un panou LED pentru afişarea parametrilor de funcţionare descrisi mai sus;
- dotat cu electrovalvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când sistemul full (Spre deosebire de alte purificatoare de apa de pe piata, Atlantis Pure nu foloseste valva mecanica auto shut-off care deseori se strica si combina apa nepurificata cu apa purificata, facand sistemul de purificare 100% ineficient!);
- prevăzut cu senzor anti-scurgeri interior pentru evitarea inundaţiilor;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei pentru prelungirea duratei de folosire corecta a acesteia;
purificatorul este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 3000 de litri de apă pură în 24 de ore;
- recomandat pentru 2-7 persoane;
- se poate conecta la frigiderele moderne cu dozator de apa si cuburi de gheata;
- include baterie specială ceramică pentru apa purificată.
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline de sedimente din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru inline cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian);
4) 2 membrane de osmoză inversă Krausen de 400gpd cu fineţea de 0,0001 microni şi capacitate de 3000 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!
 
Purificatorul de apă Atlantis Ultra-Pure este disponibil în 2 modele:
 

 
 
Demineralizator de apă   
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 3000 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI 
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 255 LEI 
                            la 5 ani se schimba toate cele 6 filtre însumând 1475 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 
 

4) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPP PRO 4500

Atlantis Pure A 1200 - purificator de apa industrial recomandat pentru un consum de 2270 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) 3 Membrane RO cu capacitatea de 1515 litri fiecare (1200GPD). Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W

Componente:
1) sistem de purificare apa cu cadru metalic de sine statator
2) robinet cu design placut pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala pentru livrarea apei din rezervor)
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de limita a debitului
6) 3 pompe Booster de inalta presiune
7) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
8) kitul standard de instalare
9) manometru de presiune
10) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 189 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
       
Purificator de apă  
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 7100 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 
 
 

5) Sistem de purificare-demineralizare-deionizare apa Atlantis Ultra-Pure UPP PRO 4500

Atlantis Pure A 1200 - purificator de apa industrial recomandat pentru un consum de 2270 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) 3 Membrane RO cu capacitatea de 1515 litri fiecare (1200GPD). Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W

Componente:
1) sistem de purificare apa cu cadru metalic de sine statator
2) robinet cu design placut pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala pentru livrarea apei din rezervor)
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de limita a debitului
6) 3 pompe Booster de inalta presiune
7) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
8) kitul standard de instalare
9) manometru de presiune
10) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 189 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
       
Purificator de apă  
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ fãrã instalare: 7100 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 200 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TOATE DEMINERALIZATOARELE DE APA BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC