LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Staţii automate mixte pentru tratarea apei

- eliminare fier, mangan, hidrogen sulfurat, metale grele, amoniu -

- staţii de demanganizare, deferizare şi eliminare a hidrogenului sulfurat din apă pentru uz rezidenţial sau industrial -


Fierul (Fe) şi manganul (Mn) sunt adesea întâlnite în apă, fie ea de reţea sau fântână, ca urmare a trecerii apei prin straturile de pamant ce contin fier si mangan sau coroziunii ţevilor. Fierul este, de obicei, mai frecvent decât manganul, dar adeseori apar împreună.
Deşi nu sunt considerate periculoase cât timp se găsesc în parametrii legali, aceste două elemente provoacă neplăceri prin pătarea diverselor obiecte sanitare sau casnice.
Problemele mai mari apar insa atunci cand valorile de fier si mangan depasesc de cateva ori sau de cateva zeci de ori maximele admise legal.

Maximele admise legal pentru aceste elemente sunt:
a) fier - 0,2 mg/l (200 µg/l - micrograme/litru)
b) mangan - 0,05 mg/l (50 µg/l - micrograme/litru)
c) amoniu - 0,5 mg/l (500 µg/l - micrograme/litru)

Statiile noastre de tratare au fost montate si testate in zone precum: Timisoara, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ilfov-Jilava, Ilfov-Teghes si alte zone din tara unde cantitatile de fier si mangan sunt de la 0,5mg/l la 15mg/l pentru fier si de la 0,3mg/l la 8mg/l pentru mangan.

Statiile pentru deferizarea apei Atlantis O3 beneficiaza de GARANTIE 3 ANI si daca sunt instalate de personalul calificat din cadrul firmei noastre dar si daca sunt instalate de clienti! Fiecare statie mixta Atlantis O3 pentru tratarea apei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid (Fan Courier) oriunde in tara, la cerere coletele pot fi verificate inainte de a semna de primire (in momentul comenzii va rugam sa ne precizati ca doriti optiunea "verificarea coletului la livrare") iar in interior veti gasi cartea tehnica cu toate specificatiile necesare (schema de instalare, manual de instalare si utilizare, manual de programare si diagnosticare - toate intocmite de personalul nostru care lucreaza zilnic cu aceste produse) si totusi daca dupa ce ati citi toata documentatia mai aveti nevoie de indrumari telefonice, puteti apela oricand departamentul tehnic (0720.50.45.83) unde un coleg vã poate indruma in toti pasii.

Derulati pagina pana la final pentru a afla ce statie de tratare este potrivita pentru apa si casa sau aplicatia dumneavoastra industriala, preturile si pentru a vedea pozele cu produsele montate la clientii din portofoliul nostru.
Totuşi, consumul unei ape ce conţine mangan ar trebui evitat şi, în special, nu este recomandată administrarea unei astfel de ape bebeluşilor, deoarece corpul lor încă nu este capabil să-l elimine. 

Prezenţa fierului în exces în apă poate fi uşor identificat dacă observaţi pete ruginii pe vasul de toaletă, para de duş, robineţi, uneori chiar şi pe haine, în timp ce manganul se face uşor remarcat prin petele de culoare neagră care afectează, la fel ca şi fierul, obiectele sanitare şi hainele. De asemenea, gustul metalic şi înţepător este un alt indicator al existenţei fierului şi manganului în apă
Reglementările româneşti în vigoare prevăd o valoare maximă admisă a fierului în apă de 0,2 mg/litru (200 micrograme/litru), iar pentru mangan 0,05 mg/litru (50 micrograme/litru).

Dacă aţi sesizat deja existenţa manganului şi fierului în apa pe care o folosiţi este necesară testarea ei pentru aflarea cantităţii exacte de fier şi mangan
În cazul în care v-aţi hotărât să achiziţionaţi o staţie de demanganizare - deferizare Atlantis O3, echipa noastra vă testeazã gratuit cantitatea de mangan şi fier din apă pentru alegerea staţiei de tratare potrivitã nevoilor, casei, clãdirii sau aplicatiei dumneavoastrã.

Staţiile de deferizare - demanganizare Atlantis O3 sunt sisteme fiabile și eficiente pentru tratarea apei dumneavoastră!
Garantia calitãtii apei oferite de aceste statii ne este reasiguratã de fiecare test de apã tratatã venitã de la clientii nostrii ce vor sã verifice periodic starea de functionare. Astfel ne asigurãm cã totul functioneazã în parametrii si dumneavoastrã sunteti multumit de investitia facutã!
 
 
Detalii si deosebiri fată de alte produse similare:
1) Nu sunt "facute pe vapor"! Ne respectam firma si clientii si de aceea comercializam numai produse premium!
2) Garantia este recunoscuta! Nu dam vina pe client pentru defectul produsului!
3) Sunt construite din materiale robuste si rezistente in timp daca sunt exploatate dupa cerintele din cartea tehnica;
4) Asistenta tehnica gratuita NON-STOP in Bucuresti si Ilfov chiar daca produsul nu este instalat de firma noastra;
5) Staţiile de demanganizare - deferizare Atlantis O3 au valva electronica automata, usor de programat si usor de folosit. Odata programatã, statia de tratare nu necesita supraveghere sau interventie prea des;
6) Statiile de tratare Atlantis O3 sunt prevazute cu valva electronica inteligenta (descriere mai jos);
7) Sunt foarte silentioase (Atlantis O3 poate fi montat chiar si in casa daca nu exista o camera tehnica speciala). Singurul moment in care face zgomot mai mare este atunci cand se initiaza spalarea inversa a rasinii, adica primul pas din REGENERARE. Acest pas dureaza 2-15 minute in functie de cum va fi programat;
8) Mediul filtrant folosit pentru tratarea apei are o durata de viata foarte mare 10-15 de ani in functie de calitatea apei ce trebuie tratata si de volumul de apa folosit!
9) Clientii AquaLight® beneficiaza de testarea GRATUITA a apei!
11) GRATUIT pentru Bucuresti si Ilfov: deplasare la client pentru constatare, ofertare, service, garantie, punere in functiune, etc. (in functie de caz acestea sunt valabile si pentru alte zone din tara);
12) Cea mai avantajoasa si serioasa GARANTIE!

Stațiile de demanganizare-deferizare de apă Atlantis O3 Fe automate dispun de o valvă electronică inteligentă, cu regenerare după timp ce folosește un microcomputer electronic cu display pentru afișarea parametrilor de funcționare.
 
Aceste stații de tratare nu necesită consumabile lunare de exploatare!

Cum functioneaza Atlantis O3:
a) Apa netratata trece de sus in jos prin mediul filtrant. Mediul filtrant retine fierul, manganul si hidrogenul sulfurat iar apa devine tratata.
b) Sistemul este programat sa faca REGENERAREA la o perioada de 1-5-7 zile in functie de cantitatile de fier, mangan si hidrogen sulfurat prezente in apa netratata.
c) REGENERAREA este programata la o ora fixa si in acel moment statia opreste furnizarea de apa catre consumatori si intra in regenerare.
d) in timpul regenerarii se efectueaza 2 pasi: spalarea mediului filtrant de jos in sus cu apa netratata si spalarea mediului filtrant cu apa imbogatita cu ozon. In timpul regenerarii apa se duce la canalizare. Ozonul provine de la aparatul ce produce ozon, acesta fiind in dotarea statiei de tratare.
e) dupa REGENERARE statia poate trata in continuare apa 

Parametrii apelor pentru care sunt potrivite statiile automate Atlantis O3:

Fier 0,2 mg/l ⇔ 1 mg/l - Atlantis O3 10-20 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic/lunar)
Fier 1 mg/l 3 mg/l - Atlantis O3 25-58 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)
Fier 3 mg/l 7 mg/l - Atlantis O3 63-125 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)

Mangan 0,05 mg/l ⇔ 0,3 mg/l - Atlantis O3 10-25 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)
Mangan 0,3 mg/l 0,7 mg/l - Atlantis O3 30-58 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)
Mangan 0,7 mg/l 1,5 mg/l - Atlantis O3 58-125 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)

Amoniu 0,5 mg/l 1 mg/l - Atlantis O3 10-30 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)
Amoniu 1 mg/l 1,5 mg/l - Atlantis O3 30-58 (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)
Amoniu 1,5 mg/l 3 mg/l - Atlantis O3 58-125 litri (in functie de numarul de persoane din casa sau consumul de apa zilnic / lunar)

Daca apa contine toate aceste 3 elemente, statia automata Atlantis O3 utilizata va elimina din apa dumneavoastra:

- 80-90% din cantitatea de fier;
- 20-30% din cantitatea de mangan;
- 10-50% din cantitatea de amoniu;
- 10-40% alte metale grele din apa;
- 30-70% din hidrogen sulfurat, miros si culoarea apei;

Statia ce urmeaza a fi achizitionata trebuie aleasa in functie de acesti parametri si de necesitatea de a trata fiecare element in parte!

Totodata trebuie indeplinite si respectate cateva conditii de functionare corecte:
- inainte de a intra in statia de tratare, apa trebuie sa treaca printr-o baterie de filtrare cu minimum 2 filtre pentru sedimente tine (numai cartuse din polipropilena presata la 10 microni sau 5 microni si 1 micron) pentru a se elimina particulele fizice mari ce se pot depune in interiorul statiei, pot deteriora componentele sau le pot murdari-pata iremediabil, cat si pentru a proteja mediul filtrant care trebuie sa "lucreze" numai cu apa cu elementele pe care trebuie sa le retina.
- hidroforul utilizat, pompa submersibila sau grupul de pompare trebuie sa fie capabil sa ofere o presiune de minimum 3 bari (presiune corecta de functionare 3-4 bari).

In cazuri exceptionale, statiile Atlantis O3 pot trata si ape mai incarcate cu fier si mangan decat este specificat mai sus, insa pentru aceste cazuri statiile vor fi supradimensionate (pentru a avea mai mult mediu filtrant).

In acelasi timp, pentru anumite ape si pentru anumite cazuri (in functie de elementele ce se doresc a fi eliminate in special sau daca sunt mai multe si in cantitati mai mari) se vor recomanda Statiile automate 3 in 1 pentru deferizare - demanganizare - dedurizare, Dedurizatoarele de apa automate sau instalatii complexe compuse din mai multe statii si filtre (pentru cazurile cand elementele fier, mangan, duritate, amoniu, etc sunt fiecare in cantitati prea mari pentru o singura statie).
 
 


Pentru comandarea produselor cu manopera de instalare realizata de firma noastra, putem deplasa echipa de instalare in Bucuresti - Ilfov (fara comanda minima) iar in judetele Calarasi, Ialomita, Prahova, Dambovita, Giurgiu daca achizitia este de minimum 3500 LEI; in judetele Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Brasov, Covasna, Arges, Vîlcea, Dolj, Olt, Teleorman, daca achizitia este de minimum 4500 LEI. Pentru alte informatii despre deplasarea echipei de instalare in zona dumneavoastra (daca este o zona mai indepartata) va rugam sa ne contactati si vom fi incantati sa va ajutam!

Model

Volum rășină
Conexiuni
Debit maxim
Tip valvă
Tip regenerare
Preț cu
manoperã
de instalare

Preț fãrã
manoperã
de instalare

Atlantis O3 13L
13 litri
3/4"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
3175 LEI
2675 LEI
Atlantis O3 22L
22 litri
3/4"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
3405 LEI
2905 LEI
Atlantis O3 25L
25 litri
3/4"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
3660 LEI
3160 LEI
Atlantis O3 33L
33 litri
1"
2,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
3900 LEI
3400 LEI
Atlantis O3 41L
41 litri
1"
2,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
4485 LEI
3910 LEI
Atlantis O3 56L
56 litri
1"
2,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
5490 LEI
4765 LEI
Atlantis O3 70L
70 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
6150 LEI
5425 LEI
Atlantis O3 83L
83 litri
1"
3,8 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
7350 LEI
6400 LEI
Atlantis O3 103L
103 litri
1"
2,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
7650 LEI
6700 LEI
Atlantis O3 123L
123 litri
1"
3,8 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
8925 LEI
7675 LEI
Atlantis O3 168L
168 litri
2"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
13.950 LEI
12.400 LEI
Atlantis O3 222L
222 litri
2"
6,6 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
15.750 LEI
14.200 LEI
Atlantis O3 320L
320 litri
2"
6,6 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
19.500 LEI
17.050 LEI
Atlantis O3 493L
493 litri
2"
13,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
25.500 LEI
23.050 LEI
Atlantis O3 714L
714 litri
2"
19,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
38.550 LEI
36.100 LEI

TOATE MODELELE DE STAŢII Atlantis O3 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ 
ȘI GARANŢIE 3 ANI!  
 

 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC