LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Staţii automate 3 în 1 pentru tratarea apei

- eliminare mangan, fier, hidrogen sulfurat -

- staţii de demanganizare, deferizare şi eliminare a hidrogenului sulfurat din apă pentru uz rezidenţial sau industrial -


Fierul (Fe) şi manganul (Mn) sunt adesea întâlnite în apă, fie ea de reţea sau fântână, ca urmare a trecerii apei prin straturile de pamant ce contin fier si mangan sau coroziunii ţevilor. Fierul este, de obicei, mai frecvent decât manganul, dar adeseori apar împreună.
Deşi nu sunt considerate periculoase cât timp se găsesc în parametrii legali, aceste două elemente provoacă neplăceri prin pătarea diverselor obiecte sanitare sau casnice.
Totuşi, consumul unei ape ce conţine mangan ar trebui evitat şi, în special, nu este recomandată administrarea unei astfel de ape bebeluşilor, deoarece corpul lor încă nu este capabil să-l elimine. 

Prezenţa fierului în exces în apă poate fi uşor identificat dacă observaţi pete ruginii pe vasul de toaletă, para de duş, robineţi, uneori chiar şi pe haine, în timp ce manganul se face uşor remarcat prin petele de culoare neagră care afectează, la fel ca şi fierul, obiectele sanitare şi hainele. De asemenea, gustul metalic şi înţepător este un alt indicator al existenţei fierului şi manganului în apă
Reglementările româneşti în vigoare prevăd o valoare maximă admisă a fierului în apă de 0,2 mg/litru (200 micrograme/litru), iar pentru mangan 0,05 mg/litru (50 micrograme/litru).

Dacă aţi sesizat deja existenţa manganului şi fierului în apa pe care o folosiţi este necesară testarea ei pentru aflarea cantităţii exacte de fier şi mangan
În cazul în care v-aţi hotărât să achiziţionaţi o staţie de demanganizare - deferizare Atlantis O3 Mn&Fe, echipa noastra vă testeazã gratuit cantitatea de mangan şi fier din apă pentru alegerea staţiei de tratare potrivitã nevoilor, casei, clãdirii sau aplicatiei dumneavoastrã.

Staţiile de deferizare - demanganizare Atlantis O3 Mn&Fe sunt sisteme fiabile și eficiente pentru tratarea apei dumneavoastră!
Garantia calitãtii apei oferite de aceste statii ne este reasiguratã de fiecare test de apã tratatã venitã de la clientii nostrii ce vor sã verifice periodic starea de functionare. Astfel ne asigurãm cã totul functioneazã în parametrii si dumneavoastrã sunteti multumit de investitia facutã!
 
 
Detalii si deosebiri fată de alte produse similare:
1) Nu sunt "facute pe vapor"! Ne respectam firma si clientii si de aceea comercializam numai produse premium!
2) Garantia este recunoscuta! Nu dam vina pe client pentru defectul produsului!
3) Sunt construite din materiale robuste si rezistente in timp daca sunt exploatate dupa cerintele din cartea tehnica;
4) Asistenta tehnica gratuita NON-STOP in Bucuresti si Ilfov chiar daca produsul nu este instalat de firma noastra;
5) Staţiile de demanganizare - deferizare Atlantis O3 Mn&Fe au valva electronica automata, usor de programat si usor de folosit. Odata programatã, statia de tratare nu necesita supraveghere sau interventie prea des;
6) Statiile de tratare Atlantis O3 Mn&Fe sunt prevazute cu valva electronica inteligenta (descriere mai jos);
7) Sunt foarte silentioase (Atlantis O3 Mn&Fe poate fi montat chiar si in casa daca nu exista o camera tehnica speciala). Singurul moment in care face zgomot mai mare este atunci cand se initiaza spalarea inversa a rasinii, adica primul pas din REGENERARE. Acest pas dureaza 2-15 minute in functie de cum va fi programat;
8) Mediul filtrant folosit pentru tratarea apei are o durata de viata foarte mare 10-15 de ani in functie de calitatea apei ce trebuie tratata si de volumul de apa folosit!
9) Clientii AquaLight® beneficiaza de testarea GRATUITA a apei!
11) GRATUIT pentru Bucuresti si Ilfov: deplasare la client pentru constatare, ofertare, service, garantie, punere in functiune, etc. (in functie de caz acestea sunt valabile si pentru alte zone din tara);
12) Cea mai avantajoasa si serioasa GARANTIE!

Stațiile de demanganizare-deferizare de apă Atlantis O3 Fe automate dispun de o valvă electronică inteligentă, cu regenerare după timp ce folosește un microcomputer electronic cu display pentru afișarea parametrilor de funcționare.
 
Aceste stații de tratare nu necesită consumabile lunare de exploatare!

Cum functioneaza Atlantis O3 Mn&Fe:
a) Apa netratata trece de sus in jos prin mediul filtrant. Mediul filtrant retine fierul, manganul si hidrogenul sulfurat iar apa devine tratata.
b) Sistemul este programat sa faca REGENERAREA la o perioada de 1-5-7 zile in functie de cantitatile de fier, mangan si hidrogen sulfurat prezente in apa netratata.
c) REGENERAREA este programata la o ora fixa si in acel moment statia opreste furnizarea de apa catre consumatori si intra in regenerare.
d) in timpul regenerarii se efectueaza 2 pasi: spalarea mediului filtrant de jos in sus cu apa netratata si spalarea mediului filtrant cu apa imbogatita cu ozon. In timpul regenerarii apa se duce la canalizare. Ozonul provine de la aparatul ce produce ozon, acesta fiind in dotarea statiei de tratare.
e) dupa REGENERARE statia poate trata in continuare apa
Manopera de instalare este gratuita pentru oricare dintre aceste statii de tratare in Bucuresti si Ilfov dar si in judetele Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Brasov, Covasna, Arges, Vîlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu daca achizitia este de minimum 3500 lei. Pentru alte informatii despre aceste produse va rugam sa ne contactati.

Model

Volum rășină
Conexiuni
Debit maxim
Tip valvă
Tip regenerare
Tip sistem
Preț listă
Atlantis O3 Mn&Fe 10L
10 litri
3/4"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
2150 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 17L
17 litri
3/4"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
2450 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 20L
20 litri
3/4"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
2500 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 25L
25 litri
3/4" / 1"
1,9 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
2700 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 30L
30 litri
1"
2,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
3100 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 39L
39 litri
1"
2,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
3400 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 58L
58 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
4000 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 58L
63 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
4150 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 70L
70 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
4500 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 85L
85 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
6000 LEI
Atlantis O3 Mn&Fe 125L
125 litri
1"
4,5 mc/h
electronică LED
backwash timed O3
automat
7200 LEI

TOATE MODELELE DE STAŢII 3 ÎN 1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ 
ȘI GARANŢIE 5 ANI!  
 

 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2017 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | ANPC