LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Returnare produse

 
 
Prin primirea coletului si plata contravalorii acestuia, consumatorul a luat la cunostinta si accepta urmatoarele conditii contractuale:
 
Datele de identificare ale vanzatorului/profesionistului Aqualight SRL si ale consumatorului, produsele ce fac obiectul prezentului contract la distanta si pretul acestora, precum si data prezentului, sunt cele mentionate pe factura.
 
Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti, si in Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
 
Pentru reclamatii si servicii post vanzare ne puteti contacta la nr. de tel. 0720.504.583 / 0755.25.99.45 , sau la adresa de e-mail aqualight.romania@gmail.com . Veti fi contactat ulterior de catre un reprezentant al Aqualight, in termen de maximum 3 zile lucratoare.
 
Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.
 
ARTICOLUL 16 din O.U.G. nr. 34/2014:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere:
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; 

 
Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrati dvs. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dvs. in posesia fizica a produselor.
 
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi societatea Aqualight SRL din Bucuresti, sector 5, strada Soldat Modoran Ene nr. 9, nr. de tel. 0720.504.583 / 0755.25.99.45, adresa de e-mail aqualight.romania@gmail.com, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere de AICI sau orice declaratie neechivoca in acest sens.
 
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
 
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care va exprimati acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; in acest caz ne veti indica contul si banca unde se vor vira banii. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea dvs. conform careia ati trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
 
Expediati produsele pentru Aqualight SRL, pe adresa Strada Apelor nr. 3, Domnesti, Ilfov fara intarzieri nejustificate, si in orice caz, in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat 
 
retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC