LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Purificatoare de apă industriale cu osmoză inversă

purificatoare şi sisteme de purificare a apei cu capacitate mare de filtrare a apei din locaţii ca restaurante, hoteluri, cofetării, cafenele, ceainării, grădiniţe, patiserii, gogoşerii, brutării, instituții medicale -


Purificatoarele de apa Atlantis Pure A sunt aparate rezidentiale sau industriale de purificare a apei. Ele purifica direct apa de retea sau apa de fantana care a fost analizata fizic, chimic si microbiologic intr-un laborator avizat si tratata, daca este nevoie, cu sisteme specifice inainte de a intra in purificator.

 
Nevoia de purificare prin osmoza inversa a apei folosita in alimentatie sau in industria alimentara a aparut odata cu descoperirea prin analiza mai multor surse de apa (apa din retea, apa din fantani, apa din izvoare) a unor impuritati ce dauneaza in mod sigur si constant sanatatii consumatorilor. 
Datorita acestor descoperiri, o mare parte din oameni sunt constienti ca nu pot avea incredere in sursele de apa puse la dispozitie in comert, din retea sau din subteran insa tind sa "inghita" ceea ce li se ofera, daca nu exista variante mai bune.
 
Odata cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut sisteme mai simple si mai usor de pus in practica pentru utilizarea individuala a unei ape de calitate, ceea ce arata faptul ca exista variante mai bune.
 
Purificatoarele de apa de mare capacitate (200GPD, 400GPD, 600GPD, 800GPD, 1000GPD, 2000GPD, 3000GPD, 4000GPD sau 12.000GPD) sunt special concepute pentru a fi folosite in locatii de genul: restaurante, hoteluri, cofetarii, brutarii, patiserii, gogoserii, cafenele, gradinite sau scoli, cantine, spitale, azile, camine, pentru ca ele furnizeaza o capacitate mare de apa pura.
*GPD - prescurtare pentru Galons per day (galoane pe zi) 1 galon = 3,785 litri
 
Este foarte important ca apa utilizata ca si apa potabila in aceste locatii, sa fie de foarte buna calitate, pentru ca daca sursa locala de apa nu este buna, poate atenta la sanatatea consumatorilor (copii, clienti, bebelusi, batrani, etc). Pe langa acest fapt foarte important, calitatea apei utilizate poate interveni si in procesele alimentare, stricand gustul si mirosul mancarii, pastrarea alimentelor in timp, gustul si mirosul bauturilor, sau cu timpul se pot degrada utilajele folosite in bucatarie (ex.: depuneri de calcar in malaxoare, espressoare, oale, etc).
 
 
Purificatoarele Atlantis Pure A pentru gradinite - importanta:
 
Sa fii parinte este un lucru serios si responsabil, copii fiind roadele vietii noastre. De aceea in momentul in care realizam ca suntem parinti, in constiinta noastra se activeaza mai multe responsabilitati, unele din ele tinand si de sanatatea si starea de bine a copiilor nostrii. De la ce mananca copii si pana la ce beau ne intereseaza foarte mult pentru ca dorim sa le oferim ceea ce este mai bun si mai sanatos pentru ei.
 
La gradinite, atat la cele de stat cat si la cele private, copii trebuie sa consume alimente in timpul programului. Insa toate gradinitele ofera cele mai bune alimente pentru copii nostrii? Bineinteles ca nu toate!
In cele ce urmeaza vom aborda problema apei din gradinite, pentru ca aici apa este folosita pentru mancaruri (ciorbita, supita, tocanita, etc) si pentru bauturi (limonade, ceaiuri, etc), iar sursele de apa utilizate sunt:
a) apa din reteaua publica a orasului - apa pe care acasa o folositi doar la spalatul rufelor, al vaselor si in baie este deseori folosita in gradinite pentru prepararea alimentelor si bauturilor copiilor. Bine, dar se fierbe si astfel se "purifica", se "curata", etc. Ei bine, acesta este un subiect pe care il dezbatem pe paginile dedicate documentatiilor despre apa si pe pagina cu Mituri şi adevăruri despre apă. Oricum, concluzia este ca la fierbere, APA se EVAPORA!
b) apa de la dozatoarele cu bidoane de 19 litri, aduse de diferite firme... cu profit urias facut prin pacalirea oamenilor cu o apa foarte impura si murdara. Pentru a va convinge in totalitate, va invitam sa faceti o analiza completa a unei astfel de apa. Apa de la dozatoarele cu bidoane este nerecomandata consumului din mai multe cauze:
• bidoanele de cele mai multe ori nu sunt spalate - microorganismele se vor dezvolta foarte usor
• bidoanele sunt transportate in conditii improprii (caldura, radiatii solare, frig)
• bidoanele sunt facute din plastic ce contine Bisfenol A (un gaz cancerigen ce in conditiile de mai sus intra in apa)
• analizele apei nu sunt la zi (apa este pentru consumul unui numar mare de persoane - ar trebui sa se verifice zilnic calitatea apei)
• apa nu este imbuteliata zilnic, ea putand fi imbuteliata cu mult timp in urma si depozitata - apa statuta
• sursele de imbuteliere a bidoanelor nu sunt intotdeauna verificate corect
• bidoanele nu sunt intotdeuna umplute de la sursa de apa specificata (se imbuteliaza si de la cişmele sau robinete);
c) apa plata din comert - desi costurile prepararii mancarii pentru o gradinita cu apa plata din comert sunt foarte mari, luam in calcul si aceasta posibilitate. Calitatea apei plate depinde de marca si de izvorul companiei. Gradinitele pot opta pentru o marca mai cunoscuta si cu un pret mai mare sau pentru o marca mai putin cunoscuta dar cu un pret mai mic. Insa, nu intotdeauna pretul mare inseamna calitate de apreciat. Pretul corect il da eticheta cu analiza chimica a apei si imbutelierea in sticla de sticla.
d) apa din fantana - apa din fantana trebuie atent monitorizata mai ales daca aceasta se foloseste in pregatirea bauturilor si a mancarurilor pentru copii. Cu siguranta cunoasteti ultimele stiri legate de nitratii din apa! Apa din fantana poate reprezenta un risc mai mare decat apa din retea chiar daca nu contine rugina si clor. Analiza fizica, chimica si microbiologica este necesara atat pentru informarea proprietarului, dar si pentru a stii ce aparate de tratare a apei ii sunt necesare. In cazul in care apa din subteran prezinta unele probleme, se impune tratarea ei (dedurizare, deferizare, eliminarea nitratilor, sterilizare microbiologica, etc).
 
Purificatoarele Atlantis Pure A pot transforma apa de fantana sau apa din retea in cea mai curata apa pentru alimentatia copiilor. Cele 3 pre-filtre vor elimina din apa rugina, malul, nisipul, clorul, trihalometanii, compusii clorului, impuritati fizice mai mari de 1 micron, iar membranele de osmoza inversa vor elimina majoritatea poluantilor din apa (plumb, cupru, mercur, giardia, etc).

Importanta purificatoarelor Atlantis Pure A pentru restaurante si alte locatii cu bucatarii:
 
Cunoastem numeroase situatii ale restaurantelor si modul de lucru. Purificatoarele noastre de apa va oferi beneficii nenumarate afacerii si prestantei restaurantului! Apa purificata va fi folosita in bucatarie pentru toate mancarurile unde este nevoie de apa, poate fi folosita in bar pentru cafele, ceaiuri, limonade, etc. Purificatoarele Atlantis Pure A pot fi cuplate la mai multe sisteme dintr-un bar, furnizandu-le apa pura, evitand in acest fel si blocarea lor datorita calcarului ce se depune. Astfel, frigiderele cu dozator de apa sau de cuburi de gheata, masinile de gheata, espressoarele, pot furniza produsul final cu un adaos de calitate - apa purificata.
 
 
In cele ce urmeaza vom descrie fiecare purificator de apa Atlantis Pure A in parte:
 

1) Purificator de apă Atlantis Pure A 200 - max. 750 litri apă pură/zi

Purificatorul de apa Atlantis Pure A 200 este un produs destinat utilizarii industriale, recomandat pentru un consum de 375 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure A 200 are o capacitate medie de purificare a apei, el furnizand pana la 755 litri de apa pura in 24 ore. Pe termen lung se recomanda utilizarea a maximum 375 litri de apa pura zilnic.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant de 10" din polipropilenă la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant de 10" cu granule de carbon activ (reţine clorul şi compuşii săi, gustul, mirosul si culoarea din apa, metale grele dar si alte substante chimice);
3) cartuş filtrant de 10" carbon activ block (retine clorul si compusii sai, gustul mirosul si culoarea din apa, metalele grele dar si alte substante chimice);
4) membrana de osmoză inversă de 300gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) sterilizator lampa UV de 6W pentru sterilizarea microbiologica a apei.

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator si cu posibilitatea de prindere in perete;
2) robinet ceramic pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala numai pentru livrarea apei stocate in rezervor si a apei proaspat purificate);
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de debit pentru apa reziduala;
6) pompa Booster pentru ridicarea presiunii inainte de membrana de osmoza inversa;
7) setul complet de 6 statii de filtrare-purificare descrise mai sus;
8) kitul standard de instalare (furtun, cheie, piesa cuplare scurge apa, baterie ceramica, T metalic si robinet metalic pentru alimentarea sistemului cu apa);
9) manometru presiune alimentare cu apa (optional);
10) cartea tehnica, certificat de garantie, factura.
*IN PLUS necesita rezervor de stocare in functie de volumul de apa necesar si in functie de aplicatia pentru care este utilizata apa!
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 2300 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 2200 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 35 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 490 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
  

2) Purificator de apă Atlantis Pure A 300 - max. 1135 litri apă pură/zi

Purificatorul de apa Atlantis Pure A 300 este un produs destinat utilizarii industriale, recomandat pentru un consum de 565 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure A 300 are o capacitate medie de purificare a apei, el furnizand pana la 1135 litri de apa pura in 24 ore. Pe termen lung se recomanda utilizarea a maximum 565 litri de apa pura zilnic.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant de 10" din polipropilenă la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant de 10" cu granule de carbon activ (reţine clorul şi compuşii săi, gustul, mirosul si culoarea din apa, metale grele dar si alte substante chimice);
3) cartuş filtrant de 10" carbon activ block (retine clorul si compusii sai, gustul mirosul si culoarea din apa, metalele grele dar si alte substante chimice);
4) membrana de osmoză inversă de 300gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) sterilizator lampa UV de 6W pentru sterilizarea microbiologica a apei.

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator si cu posibilitatea de prindere in perete;
2) robinet ceramic pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala numai pentru livrarea apei stocate in rezervor si a apei proaspat purificate);
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de debit pentru apa reziduala;
6) pompa Booster pentru ridicarea presiunii inainte de membrana de osmoza inversa;
7) setul complet de 6 statii de filtrare-purificare descrise mai sus;
8) kitul standard de instalare (furtun, cheie, piesa cuplare scurge apa, baterie ceramica, T metalic si robinet metalic pentru alimentarea sistemului cu apa);
9) manometru presiune alimentare cu apa (optional);
10) cartea tehnica, certificat de garantie, factura.
*IN PLUS necesita rezervor de stocare in functie de volumul de apa necesar si in functie de aplicatia pentru care este utilizata apa!
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 
 
 
 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 2700 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 2600 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 35 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 625 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!3) Purificator de apă Atlantis Pure A 400 - max. 1515 litri apă pură/zi

Purificatorul de apa Atlantis Pure A 400 este un produs destinat utilizarii industriale, recomandat pentru un consum de 755 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure A 400 are o capacitate medie de purificare a apei, el furnizand pana la 1515 litri de apa pura in 24 ore. Pe termen lung se recomanda utilizarea a maximum 755 litri de apa pura zilnic.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant de 10" din polipropilenă la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant de 10" cu granule de carbon activ (reţine clorul şi compuşii săi, gustul, mirosul si culoarea din apa, metale grele dar si alte substante chimice);
3) cartuş filtrant de 10" carbon activ block (retine clorul si compusii sai, gustul mirosul si culoarea din apa, metalele grele dar si alte substante chimice);
4) 2 membrane de osmoză inversă de câte 200gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţin solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) sterilizator lampa UV de 6W pentru sterilizarea microbiologica a apei.

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator si cu posibilitatea de prindere in perete;
2) robinet ceramic pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala numai pentru livrarea apei stocate in rezervor si a apei proaspat purificate);
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de debit pentru apa reziduala;
6) pompa Booster dubla (unica in Romania) pentru ridicarea presiunii inainte de membrana de osmoza inversa;
7) setul complet de 6 statii de filtrare-purificare descrise mai sus;
8) kitul standard de instalare (furtun, cheie, piesa cuplare scurge apa, baterie ceramica, T metalic si robinet metalic pentru alimentarea sistemului cu apa);
9) manometru presiune alimentare cu apa (optional);
10) cartea tehnica, certificat de garantie, factura.
*IN PLUS necesita rezervor de stocare in functie de volumul de apa necesar si in functie de aplicatia pentru care este utilizata apa!
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara! 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 3300 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 3200 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 35 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 715 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

4) Purificator de apă Atlantis Pure A 600 - max. 2.270 litri apă pură/zi

Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure A 600 este recomandat locatiilor unde este necesara o cantitate mai mare de 700 litri de apa pura zilnic (jumatate din capacitatea maxima a aparatului). Cu cele 2 membrane de osmoza inversa (2* 300GPD) montate in paralel, purificatorul poate produce maximum 95 litri de apa pura intr-o ora. Astfel, daca intr-o zi este nevoie de o capacitate de apa mult mai mare decat de obicei, acesta poate asigura aproximativ 2270 litri de apa purificata. Capacitatea poate fi suficienta pentru un restaurant mediu sau o gradinita cu aproximativ 50-150 de copii. Atlantis Pure A 600 poate fi folosit singur sau in paralel cu un aparat asemanator pentru a furniza apa unei locuinte cu 1-5 persoane. Pentru a deveni purificator de apa rezidential, este necesara instalarea a 1 sau 2 rezervoare mari (ex.: 300-750 litri) pentru stocarea apei.
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant de 10" din polipropilenă la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant de 10" cu granule de carbon activ (reţine clorul şi compuşii săi, gustul, mirosul si culoarea din apa, metale grele dar si alte substante chimice);
3) cartuş filtrant de 10" carbon activ block (retine clorul si compusii sai, gustul mirosul si culoarea din apa, metalele grele dar si alte substante chimice);
4) 2 membrane de osmoză inversă de câte 300gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţin solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) sterilizator lampa UV de 6W pentru sterilizarea microbiologica a apei

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator si cu posibilitatea de prindere in perete;
2) robinet ceramic pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala numai pentru livrarea apei stocate in rezervor si a apei proaspat purificate);
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de debit pentru apa reziduala;
6) pompa Booster dubla (unica in Romania) pentru ridicarea presiunii inainte de membrana de osmoza inversa;
7) setul complet de 6 statii de filtrare-purificare descrise mai sus;
8) kitul standard de instalare (furtun, cheie, piesa cuplare scurge apa, baterie ceramica, T metalic si robinet metalic pentru alimentarea sistemului cu apa);
9) manometru presiune alimentare cu apa (optional);
10) cartea tehnica, certificat de garantie, factura.
*IN PLUS necesita rezervor de stocare in functie de volumul de apa necesar si in functie de aplicatia pentru care este utilizata apa!
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 3900 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 3800 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 35 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 105 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 1145 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

5) Purificator de apă Atlantis Pure A 800 - max. 3.030 litri apă pură/zi

Purificatorul de apa rezidential-industrial Atlantis Pure A 800 este recomandat pentru un consum de 1515 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului). Capacitatea maxima de productie a sistemului este de 3030 litri apa pura in 24 de ore.
 
Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure A 800 este solutia cea mai recomandata pentru locatiile unde apa este foarte impura si pentru locatiile unde este nevoie de o cantitate mai mare de apa plata sau pura (maximum 3 tone in 24 ore). De altfel, acest tip de purificator de apa poate lucra foarte bine in paralel cu unul identic, atunci cand este nevoie de incarcarea unui rezervor sau de asigurarea de apa purificata instantaneu (cu debit si presiune buna). Atlantis Pure A 800 poate fi folosit singur sau in paralel cu un aparat identic, pentru a furniza apa unei locuinte cu 1-7 persoane. Pentru a deveni purificator rezidential este necesara instalarea unuia sau a mai multor rezervoare mari pentru stocarea apei.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant de 20" din polipropilenă presată la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari, etc);
2) cartuş filtrant de 20" cu carbon activ granular (reţine clorul şi compuşii săi, gustul, mirosul si culoarea din apa, metale grele dar si alte substante chimice);
3) cartuş filtrant de 20" cu carbon activ block (retine clorul si compusii sai, gustul mirosul si culoarea din apa, metalele grele dar si alte substante chimice);
4) 4 membrane de osmoză inversă cu capacitatea totala de 3030 litri (800GPD) - ofera apa plata sau apa purificata fizic, chimic si microbiologic, lipsita de gustul de plastic al PET-urilor; Acest aparat utilizeaza 4 membrane de osmoza inversa a cate 200GPD, montate in paralel.
5) post-filtru cu carbon activ granular - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat!);
6) sterilizator lampa UV de 6W pentru sterilizarea microbiologica a apei

Componente:
1) sistem de purificare apa cu cadru metalic de sine statator si cu posibilitatea de prindere in perete. La baza sistemul are picioruse din cauciuc.
2) robinet ceramic pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala numai pentru livrarea apei stocate in rezervor si a apei proaspat purificate);
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de debit pentru apa reziduala, cu posibilitatea de a regla debitul de apa reziduala, debitul de apa purificata si calitatea apei purificate;
6) 2 pompe Booster duble (unice in Romania) pentru ridicarea presiunii inainte de membranele de osmoza inversa;
7) setul complet de 9 statii de filtrare-purificare descrise mai sus;
8) kitul standard de instalare (furtun, cheie, piesa cuplare scurge apa, baterie ceramica, T metalic si robinet metalic pentru alimentarea sistemului cu apa);
9) 2 manometre de presiune pentru alimentarea cu apa a sistemului si alimentarea cu apa a membranelor RO;
10) microcomputer ce gestioneaza intreaga activitate a sistemului;
11) buton on/off pentru pornirea si oprirea aparatului;
12) cartea tehnica, certificat de garantie, factura.
IN PLUS necesita rezervor de stocare a apei: rezervor tampon sau rezervor de mare capacitate cu pompa sau hidrofor, in functie de volumul de apa necesar si in functie de aplicatia pentru care este utilizata apa!
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 


 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 5900 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 5800 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 120 LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând 245 LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând 1730 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

6) Purificator de apă Atlantis Pure A 1200 - max 4.540 litri apă pură/zi

Atlantis Pure A 1200 - purificator de apa industrial recomandat pentru un consum de 2270 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) 3 Membrane RO cu capacitatea de 1515 litri fiecare (1200GPD). Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W

Componente:
1) sistem de purificare apa cu cadru metalic de sine statator
2) robinet cu design placut pentru motarea pe chiuveta (este o baterie speciala pentru livrarea apei din rezervor)
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
5) restrictor de limita a debitului
6) 3 pompe Booster de inalta presiune
7) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
8) kitul standard de instalare
9) manometru de presiune
10) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 189 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 7300 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 7100 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 

7) Purificator de apă Atlantis Pure A 2000 - max. 7.575 litri apă pură/zi

Atlantis Pure A 2000 - purificator apa industrial recomandat pentru un consum de 3785 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) 5 Membrane RO cu capacitatea de 1515 litri fiecare (2000GPD). Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
4) restrictor de limita a debitului
5) 3 pompe Booster de inalta presiune
6) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
7) kitul standard de instalare
8) manometru de presiune
9) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 315 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!

 

 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 9900 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 9500 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 

8) Purificator de apă Atlantis Pure A 3000-max 11355 litri apă pură/zi

Atlantis Pure A 3000 - purificator apa industrial recomandat pentru un consum de 5677 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) Membrane de osmoză inversă cu capacitate mare. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
4) restrictor de limita a debitului
5) pompă Booster de inalta presiune
6) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
7) kitul standard de instalare
8) manometru de presiune
9) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 473 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 15.900 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 15.500 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 

9) Purificator de apă Atlantis Pure A 4000-max 15140 litri apă pură/zi

Atlantis Pure A 4000 - purificator apa industrial recomandat pentru un consum de 7570 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) Membrane de osmoză inversă cu capacitate mare. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
4) restrictor de limita a debitului
5) pompă Booster de inalta presiune
6) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
7) kitul standard de instalare
8) manometru de presiune
9) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 630 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 
 
 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 22.900 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 22.500 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 

10) Purificator de apă Atlantis Pure A 6000 - max. 22710 litri apă pură/zi

Atlantis Pure A 6000 - purificator de apa industrial recomandat pentru un consum de 11.355 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) Membrane de osmoză inversă cu capacitate mare. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W (daca se utilizeaza pentru debit continuu si stocare in rezervoare mici)
SAU
7) Lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 2*55W pentru stocarea in rezervoare mari si distribuirea apei cu debit mare

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
4) restrictor de limita a debitului
5) pompă Booster de inalta presiune
6) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
7) kitul standard de instalare
8) manometru de presiune
9) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 946 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 

 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 31.000 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 30.500 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!
 
 
 

11) Purificator de apă Atlantis Pure A12000 - max. 45.420 litri apă pură/zi

Atlantis Pure A 12000 - purificator de apa industrial recomandat pentru un consum de 22.710 litri pe zi (jumatate din capacitatea maxima a aparatului).
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari)
2) cartuş filtrant Big Blue Slim cu granule de carbon activ (pentru a reţine clorul şi compuşii săi)
3) cartuş filtrant Big Blue Slim din polipropilenă presată cu porii de 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă)
4) Membrane de osmoză inversă cu capacitate mare. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat)
6) lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 1*55W (daca se utilizeaza pentru debit continuu si stocare in rezervoare mici)
SAU
7) Lampa UV pentru sterilizarea microbiologica a apei 3*55W pentru stocarea in rezervoare mari si distribuirea apei cu debit mare

Componente:
1) sistem de purificare cu cadru metalic de sine statator
3) presostat de presiune mare;
4) presostat de presiune mica;
4) restrictor de limita a debitului
5) pompă Booster de inalta presiune
6) microcomputer LCD pentru managementul sistemului
7) kitul standard de instalare
8) manometru de presiune
9) manualul utilizatorului
*poate oferi debit continuu de apa pura 1892 litri/ora sau poate stoca apa intr-un rezervor de unde un hidrofor o va prelua pentru distribuire
**in functie de calitatea apei dumneavoastra, configuratia cartuselor filtrante din primele 3 filtre poate fi diferita de cea prezentata, iar purificatorul de apa poate avea nevoie SUPLIMENTAR de filtre speciale (filtru pentru eliminare nitrati/nitriti, dedurizare, demineralizare, etc) pentru a se obtine in permanenta apa de calitate superioara!
 


 
 
 
      
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 52.000 LEI (Garanţie 2 ANI, transport, instalare)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 51.300 LEI (Garanţie 2 ANI, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile:  la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând x LEI
                                    la 1 an (primele 3 filtre si al 5-lea) însumând LEI
                                    la 3 ani se schimbă toate cele 6 filtre însumând x LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar sau mai des în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC