LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Produsele AquaLight®

 
 
Ne propunem să oferim viitorilor noştrii clienţi produse şi servicii de cea mai bună calitate. Comunicarea cu noi este simplă şi eficientă. Spuneţi ce anume doriţi să realizaţi, care sunt aşteptările şi bugetele dumneavoastră şi împreună vom găsi cele mai bune şi mai eficiente soluţii.

Produsele comercializatate de noi au o calitate superioară celor prezente pe piaţa din România şi nu oferim discounturi rapide şi mari cum se oferă în cazul chilipirurilor sau a magazinelor online concurente!
Puteţi opta, însă, pentru discount-urile speciale prezentate pe pagina Termeni si Conditii.

Stocurile sunt întotdeaua cu produse noi, de ultimă generaţie. De asemenea, nu comercializăm produse second-hand, recondiţionate sau mostrele de prezentare achizitionate de la furnizori pentru testarea calitatii produselor! 

Majoritatea echipamentelor au livrarea gratuită şi garanţie 5 ani.

Oferim solutii si produse profesionale garantate pentru:
- purificarea apei in bucatarie pentru obtinerea din apa de retea sau apa de fantana a apei pure fizic, chimic si microbiologic;
- purificarea apei pentru aplicatii industriale profesionale;
- purificarea apei pentru aplicatii medicale;
- filtrarea apei de sedimente mari si mici;
- filtrarea apei de substante chimice, gaze, etc
- tratarea apei pentru eliminarea sau dimuarea duritatii, cantitatii de fier, mangan, nitrati, nitriti, sulfat, amoniu, etc;
- sterilizarea microbiologica a apei.
 
 
Mai jos găsiţi butoanele aferente paginilor principale din categoria "Produse" ce pot fi accesate dând click pe ele. De asemenea, sub fiecare buton sunt enumerate şi subpaginile aferente; şi acestea pot fi accesate printr-un click.

PRODUSE APA PURA DESTINATE FILTRĂRII CASNICE


 

PRODUSE APA POTABILA

 
 
 
 
 
 
 
CONSUMABILE

 


PIESE DE SCHIMB PENTRU SERVICE-UL PRODUSELOR DE TRATARE A APEIALTE TIPURI DE PRODUSE


PURIFICATOARE AER - VA PLACE SA MANCATI UN MAR PRAFUIT SAU SPALAT?
DAR AERUL?AVETI O CASA NOUA?
AICI VOM INCERCA SA VA OFERIM TOATE INFORMATIILE NECESARE PE CARE AR TREBUI SA LE STITI DESPRE PROTEJAREA INVESTITIEI DUMNEAVOASTRA, BINEINTELES DIN PUNCT DE VEDERE AL APEI!
 
TOT AICI VA VOM OFERI SFATURI LEGATE DE ALEGEREA INSTALATIEI PERFECTE DE TRATARE A APEI, SFATURI DESPRE CUM TREBUIE CONFIGURATE ANUMITE ZONE DIN CASA, INCA DIN TIMPUL CONSTRUCTIEI SI MULTE ALTE INFORMATII PE CARE MAJORITATEA LE INVATAM DIN EXPERIENTA!

 
 
 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC