LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Analize APĂ


Analizele apei sunt necesare pentru a afla starea de "sănatate" a surselor de apa, a "furnizorilor" de apă, dar mai ales pentru a ştii dacă acea apă poate fi folosită în anumite scopuri (spălat, băut, gătit, uz industrial, construcţii, etc), dacă este propice sănătăţii fiinţelor vii sau instalatiilor şi în ce măsură poate dăuna.Rezultatul analizelor apei este exprimat în cifre care trebuie să se încadreze în parametrii legali din ţara respectivă. De preferat ar fi ca parametrii apei potabile să se încadreze în cei mai riguroşi parametrii legali!

Rezultatul testării apei este util pentru a putea determina măsura în care respectiva sursa de apa necesită tratare şi cu ce sisteme se poate realiza aducerea ei în parametrii legali.

În cei 5 ani de experienţã în domeniul tratarii apei am întalnit ape foarte diferite, cu concentraţii variate de elemente, gusturi, mirosuri şi culori. Pe scurt, putem trage următoarea concluzie: singura metodã prin care putem ştii sigur dacã o anumitã sursã de apã este potabilã, bunã pentru spãlat, bunã pentru industrie sau bunã pentru bãut şi gãtit este TESTAREA APEI!
 
NICIUN MIT, NICIUN SFAT ŞI NICIUN "EXPERT" NU VA REUŞI SÃ VÃ SPUNÃ ADEVÃRUL DESPRE CALITATEA UNEI SURSE DE APÃ FĂRĂ A O TESTA!

În cazul în care sunteti in portofoliul de clienti ai firmei AquaLight® si detineti produse pentru tratarea si purificarea apei, va punem la dispozitie un mini laborator profesional. Pentru detalii dati CLICK pe butonul de mai jos.
În urma testãrii, rezultatele obţinute vor fi comparate cu legislaţia şi normele în vigoare privind calitatea apei potabile. Astfel, dumneavoastrã veţi putea trage singuri concluziile analizei, iar nouă ne revine datoria de a vã consilia in continuare cu cele mai adecvate sfaturi şi soluţii pentru ca apa pe care o consumaţi sã fie într-adevãr APÃ şi nu o sursă de îmbolnãvire!
 
Pentru mai multe detalii şi programãri vã invitãm sa accesaţi pagina prin butonul de mai jos:

 
 
Dacă deţineţi o fântână nouă sau doriţi să verificăţi o apă îmbuteliată sau apa unui izvor şi nu aţi mai efectuat niciodată o analiză completă a apei vã recomandãm analizele de laborator! În funcţie şi de disponibilităţile dumneavoastrã vă sfãtuim sã efectuaţi analiza apei la minimum 2 laboratoare simultan. Aceastã recomandare vine după ce am întâlnit mai multe cazuri în care analiza unui singur laborator nu corespundea cu realitatea. 
O analizã completã de laborator este necesarã, în special, apelor de fântână!
 
Mai multe detalii şi preţuri puteţi afla accesând pagina Analize laborator:

 
 
Am creat pagina Probleme apă - soluţii ca un ghid în care dumneavoastrã să găsiţi rãspunsurile la cele mai întâlnite întrebări pe care le aveţi despre apă şi, astfel, sã puteţi identifica mai uşor problemele pe care le întâmpinaţi şi solutiile pe care le puteţi aplica.
 
Consultând pagina de mai jos veţi putea găsi răspunsul la întrebări precum:
           Care sunt principalele probleme ale apei şi de ce sau de la ce apar ele?
           Care sunt cele mai întâlnite boli cauzate de poluarea apei? 
           De ce se pătează obiectele sanitare?
           De ce miroase apa a ...?
           De ce mi se usucă pielea după duş?       
           Cât de sigură este apa îmbuteliată?


 
 
Pagina APA între MITURI şi ADEVĂRURI reuneşte cele mai întâlnite afirmaţii şi mituri despre apă. Noi le-am abordat într-o manierã simplă, uşor de urmãrit şi pe înţelesul tuturor. 

Mai jos aveţi butonul care vã duce direct pe această paginã:
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC