LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Purificatoare de apă cu osmoză inversă

pentru apa potabila de retea-robinet

- purificatoare de apa cu osmoza inversa pentru bucatarii practice si moderne -


Purificarea apei printr-un sistem cu 5 trepte de filtrare este singura metoda eficienta prin care se poate obtine
apa cu adevarat curata, proaspata si pura, apa cea mai apreciata - plata!
 
 
Cand vine vorba de cea mai buna apa de baut, alegeti cel mai bun purificator de apa! Garantat 5 ani pentru calitate, garantat pentru eficienta, garantat pentru calitatea apei, seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite de AquaLight®!
 
Cu un sistem de purificare a apei Atlantis Pure puteti obtine apa plata pura din apa de retea, la costuri perfecte pentru calitatea oferita!
 
Deoarece majoritatea contaminanţilor din apă sunt microscopici este important să ne putem baza oricând pe o sursă de apă care să ne ofere CEA MAI BUNĂ APĂ.
Acesta este rolul unui purificator de apă bazat pe principiul osmozei inverse - o tehnologie de purificare a apei revoluționară şi modernă ce elimină din apă o gamă largă de metale grele (arsenic, bariu, cadmiu, cupru, mercur, plumb, etc), bacteriivirusurichisturi (inclusiv giardia şcryptosporidium), pesticidenitrațitrihalometani şi alți compuşi organici volatili cu o eficiență de peste 90% in eliminarea acestora.

CUMPERI O DATĂ, FOLOSEȘTI DE FIECARE DATĂ
 
Ținând cont de principiul de mai sus, prin montarea unui purificator de apă veți obține o sursă de apă curată, mereu la îndemâna oricărui membru al familiei, fără a mai fi limitați de conturul unei sticle. Aceasta este apa purificată - apa plată de care veți beneficia pentru băut, gătit, preparat ceai, cafea, limonadă, compoturi, spălat fructe şi legume, obținut cuburi de gheață, etc. Și totul, într-un mod ecologic, pentru mediul înconjurător, fără a mai căra bidoane, şi fără risipă de bani din bugetul familiei. 
Apa purificată este o sursă de sănătate pentru cei ce o folosesc deoarece puritatea ei ajută organismul în procesele de hidratare şi detoxifiere. Fiind lipsită de gust, miros sau culoare este perfectă pentru gătit sau preparat ceai şi cafea deoarece nu conține elemente care să interfereze cu gustul sau aromele preparatelor, bucurându-vă astfel de adevărata lor savoare. 
Nu în ultimul rând, apa purificată este cea mai indicată pentru alimentația copiilor mici, deoarece prin puritatea ei menţine sănătatea organismului copiilor, evitandu-se în acest fel, ingerarea unor elemente nocive, ce se pot depune, pot fi toxice provocând diverse boli (ex.: elemente conţinute de plasticul PET-urilor ce sunt un real pericol pentru sănătatea copiilor provocând tulburări hormonale sau diversele microorganisme ce provoacă diverse boli), etc.  
 
PENTRU BUCĂTĂRIILE PRETENȚIOASE RECOMANDĂM RELAȚIA DE LUNGĂ DURATĂ CU AquaLight®!
 
Ce reprezintă de fapt achiziția unui purificator de apă?
Un purificator de apă reprezintă garanția puritatii apei de baut si gatit pentru bunăstarea familiei, confortul dumneavoastră şi protejarea mediului înconjurător.
Montarea unui astfel de sistem presupune instalarea, sub chiuvetă, a purificatorului de apă propriu-zis (poate fi montat şi pe un perete, din lipsă de spaţiu sub chiuvetă), alături de un rezervor de stocare a apei purificate şi o baterie specială pentru apa purificată.
Indiferent, de provenienta apei din locuinţa dumneavoastră (de reţea sau de puţ/fântână), va recomandam sa optaţi pentru sistemele de purificare a apei cu osmoză inversăTotuși, nu recomandăm osmoza inversă ca singura etapă de purificare a unei ape ce provine din puţ sau fântână. Pentru aceste ape este necesară adăugarea unei lămpi UV pentru a oferi protecţie şi siguranță maximă împotriva bacteriilor şi virusurilor, cât şi un filtru special pentru eliminarea nitraţilor (dacă sunt valori mai mari de 20mg/l). Pentru mai multe detalii despre configurarea purificatoarelor de apă pentru apa de fântână, accesaţi pagina Purificatoare apă fântână.

Purificatoarele de apă cu osmoză inversă tip clasic sunt alcătuite din 5 stadii de filtrare, dispuse pe un suport metalic, astfel: 
- 3 prefiltre în partea de jos (cartuş sedimente 5 microni, cartuş carbon granular, cartuş 1 micron sau cartus carbon block), membrana de osmozăfiltru inline post-carbon.
Cartușele şi filtrele acestor sisteme au o capacitate mare de filtrare şi se înlocuiesc ușor. Deoarece nu este un sistem acoperit, se pot adăuga uşor alte stadii de filtrare sau sterilizare, în funcţie de apa ce urmează a fi tratată. De asemenea, toate sistemele sunt automate, neavând nevoie de intervenţie, decât în momentul schimbului de filtre.
 
SUSȚINEM VIITORII CLIENȚI PRIN PRODUSE DE CALITATE, PREȚURI CORECTE, GARANȚIE EXTINSĂ,
TESTAREA GRATUITĂ A APEI ÎNAINTE ȘI DUPĂ MONTAREA SISTEMELOR NOASTRE,
SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ.
 
 
Purificatoarele de apă Atlantis Pure comercializate de AquaLight® sunt garantate pentru eficienţa în purificarea apei, calitatea lor şi a apei oferite. De aceea, doar purificatoarele noastre primesc o garanţie de încredere pe o durată de 5 ani şi se deosebesc de produsele concurente cu preţuri mai mici prin: 
1) Cadru metalic de sustinere a intregului sistem - disponibil la modelele X1 si X2 (aparatul "sta pe propriile picioare" fara a fi nevoie sa fie fixat pe perete sau mobila). De cele mai multe ori, clientii acestor aparate au mobila sau faianta noua in bucatarie. Prinderea aparatului cu suruburi sau dibluri in perete sau mobila ar fi fost o mare greseala. Purificatoarele Atlantis Pure X1 si X2 nu numai ca nu stau pe filtre sprijinite de unul din peretii mobilei, dar au si un aspect frumos si practic, imbinand utilitatea cu design-ul.
2) Amortizoare de trepidatii - disponibile la modelele X1 si X2 (o alta deosebire importanta este aceea a lipsei vibratiilor mobilei in care este amplasat sistemul de purificare a apei).
3) Microcomputer cu ecran LCD - pentru afisarea functiilor sistemului, spalarea membranei RO (spălarea membranei RO prelungeste perioada de utilizare de la 3 la 5 ani), afisarea puritatii apei (TDS - mg/l), senzor anti-scurgeri (variantele X3, X4), afisarea momentului de spalare a membranei, afisarea starii de incarcare a filtrelor, afisarea temperaturii apei, rezervor plin, starea de functionare a aparatului.
4) Pompa BOOSTER de inalta calitate - toate Purificatoarele Atlantis Pure X0, X1, X2, X3, X4, au aceasta pompa pentru asigurarea in continuu a presiunii apei pentru membrana de osmoza inversa.
5) Kit complet de instalare (optional si pentru utilizarea impreuna cu frigiderele dotate cu dozator de apa sau cuburi de gheata, aparate de cafea) - ACEST KIT NICIODATA NU POATE FI GRATUIT SAU PROMOTIONAL - acest kit de instalare este inclus din fabrica in pachetul oricarui aparat!
6) Posibilitatea montarii purificatorului de echipa AquaLight® - doar in Bucuresti si Ilfov.
7) Alerta de intretinere - fie ca doriti sa schimbati dumneavoastra filtrele sau sa apelati la echipa noastra, veti fi anuntat periodic pentru intretinerea aparatului
8) Garantie 1-5 ani - toate modelele electrice au Garanție 5 ANI.
9) Verificarea periodica a calitatii apei - TDS, EC, PH, electroliza, iar pentru apele de fantana se pot masura si parametrii pentru: nitrati, calciu, magneziu, duritate, fier, mangan, amoniu, sulfat, cloruri.
10) Posibilitatea alegerii din mai multe tipuri de baterii de apă pură - atunci cand aparatul este montat in Bucuresti-Ilfov de echipa noastra.
11) Posibilitatea montarii mai multor tipuri de filtre - in continuarea celor 5 filtre de baza (lampa UVfiltru magnetic, filtru alcalin, filtru ORP, filtru mineral, filtru pentru eliminarea nitratilor si a nitritilor, etc).
 
 1) Purificator de apă Atlantis Pure Custom
Purificatorul de apă Atlantis Pure Custom este un sistem de purificare făcut la comandă din componente in ziua vanzarii sau livrarii. Datorită faptului că nu se utilizează clasicul cadru metalic, preţul lui este mai mic faţă de celelalte sisteme de purificare a apei. În acelaşi timp, se poate face o economie mare de spaţiu sub chiuvetă unde urmează să fie montat. Sistemul funcţionează cu presiunea din reţeaua de apa şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni.
 
Principalele caracteristici:
- avantajos şi accesibil oricãrui buget;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte purificatoare non-electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru o locuinţă cu 1-3 persoane;
- potrivit doar pentru apa de reţea;
- sistemul este alcătuit din 4 stadii de filtrare, fără suportul metalic şi se poate prinde în peretele mobilei cu ajutorul unor suporti din plastic speciali pentru filtrele inline;
- nu are pompă booster, astfel aparatul NU CONSUMĂ CURENT ELECTRIC, dar are o capacitate mai mică de furnizare a apei purificate şi o rată de rejecţie a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mică decât la un sistem de purificare cu pompă;
- necesită presiune minimă de funcționare de 2,5 bari!
- poate produce până la 130 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcţie de presiunea apei din reţea.
- include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline cu cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
4) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
Purificator de apă
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
Preţ cu instalare: 570 LEI (Garanţie 1 an, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 550 LEI (Garanţie 1 an, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                            la 1 an (primele 2 filtre, al 4-lea) însumând 105 LEI
                            la 5 ani se schimba toate cele 4 filtre însumând 235 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE CUSTOM BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!2) Purificator de apă Atlantis Pure X
Purificatorul de apă Atlantis Pure X este un sistem sistem de purificare a apei simplu, fara pompa booster, filtre speciale sau alte dotari optionale. Sistemul funcţionează la fel ca şi Atlantis Pure Custom, în baza presiunii din reţeaua de apa şi nu necesită intervenţie, decât la schimbul filtrelor, din 6 în 6 luni.

Principalele caracteristici:
- avantajos şi accesibil oricãrui buget;
- din punct de vedere al calitatii componentelor si al apei oferite, putem spune ca poate concura fara probleme cu alte purificatoare non-electrice de pe piata (cu preturi mai mari);
- recomandat pentru o locuință cu 1-3 persoane;
- potrivit doar pentru apa de rețea;
- sistemul este alcătuit din cele 5 stadii de filtrare şi suport metalic;
- nu are pompă booster, astfel aparatul NU CONSUMĂ CURENT ELECTRIC, dar are o capacitate mai mică de furnizare a apei purificate şi o rată de rejecție a impuritaților din apă cu aproximativ 20-30% mai mică decât la un sistem de purificare cu pompă;
- necesită presiune minimă de funcționare de 2,5 bari!;
- poate produce până la 130 de litri de apă pură în 24 de ore, această cantitate putând fi mai mică sau mai mare, în funcție de presiunea apei din rețea.
- include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul şi compuşii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc;
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
 
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 670 LEI (Garanţie 2 ani, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 650 LEI (Garanţie 2 ani, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 40 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea) însumând 110 LEI
                                   la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!3) Purificator de apă Atlantis Pure X0
Sistemele de purificare a apei Atantis Pure X0 sunt dotate cu pompa de presiune şi pot oferi până la 190 de litri de apă proaspătă şi pură în 24 de ore.

Atlantis Pure X0 a fost cel mai bine vandut sistem de purificare a apei pentru bucatarie in 2015, 2016, 2017.
 
Principalele caracteristici:
- purificatorul de apă este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând în acelasi timp mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului de purificare şi cost redus al consumabilelor;
- dotat cu valvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când rezervorul este plin - astfel, nu iroseşte apă degeaba;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei de osmoza inversa pentru prelungirea duratei de folosire a acesteia;
- recomandat pentru locuinte cu 1-5 persoane;
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.
 
Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul şi compuşii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza! CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza! CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza! CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
 
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 950 LEI (Garanţie 5 ani, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 930 LEI (Garanţie 5 ani, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 40 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea) însumând 110 LEI
                                   la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X0 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!4) Purificator de apă Atlantis Pure X0 mini
Sistemele de purificare a apei Atantis Pure X0 mini sunt dotate cu pompa de presiune şi pot oferi până la 190 de litri de apă proaspătă şpură în 24 de ore.

Atlantis Pure X0 mini a fost cel mai bine vandut sistem de purificare a apei pentru bucatariile clientilor ce utilizau apa de fantana in 2016, 2017.
Acest purificator de apa are dimensiuni cu 50% mai mici fata de X0 si se poate incadra mult mai usor sub chiuvetele cu spatiu restrans sau unde se doreste o optimizare a spatiului.
 
Principalele caracteristici:
- spre deosebire de modelul Atlantis Pure X0, X0 mini are in dotare un microcomputer ce gestioneaza activitatea sistemului. Pe panou acesta afiseaza cand apa nu are presiune sau nu este deloc, cand pompa functioneaza si sistemul purifica apa, cand rezervorul este plin, cand executa o spalare a membranei de osmoza inversa. La comanda, prin apasarea unui buton sistemul poate incepe o spalare automata a membranei de osmoza inversa, spalare recomandata la intoarcerea din vacanta a proprietarilor.
purificatorul de apă este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei se realizează mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză inversă, producând în acelasi timp mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului de purificare şi cost redus al consumabilelor;
- dotat cu valvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când rezervorul este plin - astfel, nu iroseşte apă degeaba;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei de osmoza inversa pentru prelungirea duratei de folosire a acesteia;
- recomandat pentru locuinte cu 1-5 persoane;
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.
 
Stadiile de filtrare:
1) filtru inline cu cartus din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) filtru inline cu cartus din polipropilenă presata la 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
  
Purificator de apă  
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 950 LEI (Garanţie 5 ani, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 930 LEI (Garanţie 5 ani, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 40 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea) însumând 110 LEI
                                   la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X0 mini BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!5) Purificator de apă Atlantis Pure X1
Purificatoarele de apă Atlantis Pure X1 sunt montate pe cadrul metalic cu amortizoare anti-trepidaţii. Sunt cele mai indicate sisteme de purificare a apei pentru montarea cu filtre opţionale! Datorită stabilităţii cadrului metalic, sistemul oferă o siguranţă ridicată împotriva defectelor sau defecţiunilor ce pot să apară dacă sistemul se răstoarnă. Totodată, un schimb de filtre se realizează mult mai uşor dacă sistemul nu trebuie culcat sau ţinut cu o mână sau culcat!

Principalele caracteristici:
- montat pe un cadru metalic destinat unei mai bune susţineri;
- purificatorul de apă este dotat cu pompă booster, astfel fiind menţinută presiunea la niveluri ideale pentru ca sistemul să funcţioneze la randament maxim, iar purificarea apei să se realizeze mai eficient prin împingerea apei cu presiune prin membrana de osmoză, producând mai multă apă faţă de purificatoarele fără pompă;
- capacitate de purificare de până la 190 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului şi cost redus al consumabilelor;
- dotat cu valvă automată ce opreşte producţia de apă purificată, atunci când rezervorul este plin - astfel, nu iroseşte apă degeaba;
- echipat cu valvă de autospălare a membranei pentru prelungirea duratei de folosire a acesteia;
- recomandat pentru locuinte cu 1-6 persoane;
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
include bateria specială ceramică pentru apa purificatărezervorul de stocare si tot kitul de instalare necesar.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
 
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 1170 LEI (Garanţie 5 ani, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 1150 LEI (Garanţie 5 ani, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 40 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea) însumând 110 LEI
                                   la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X1 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!6) Purificator de apă Atlantis Pure X2 MINI
Purificatoarele de apă Atlantis Pure X2 fac parte din categoria de sisteme de purificare cu dimensiuni mici, usor de instalat sub chiuvete unde nu exista prea mult spatiu disponibil. Sunt printre cele mai performante sisteme de purificare a apei, datorita faptului ca au in dotare un MICROCOMPUTER, cu functii multiple. Acest "creier" al aparatului, ofera o fiabilitate sporita intregului sistem, deoarece gestioneaza toata activitatea si prelungeste durata de viata a membranei de osmoza inversa de la 3 la 5 ani, prin spalare periodica. La un loc cu frigiderul sau cuptorul, purificatorul de apa isi are un rol bine definit intr-o bucatarie moderna. 
 
Noul microcomputer:
1) Efectueaza pornirea si oprirea aparatului;
2) Afiseaza prezenta apei la intrarea in sistem;
3) Afiseaza operatiunea in curs;
4) Indica faptul ca rezervorul este plin;
5) Efectueaza o spalare periodica (la fiecare 7.5 ore) a membranei de osmoza inversa, mentinand-o curata si prelungindu-i astfel durata de utilizare;
6) AFISEAZA IN PERMANENTA PURITATEA APEI (TDS);
7) AFISEAZA STAREA DE INCARCARE A FILTRELOR;
8) afiseaza temperatura apei.
 
Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure X2, varianta basic, contine cele 5 filtre de baza, nu are cadru metalic cu picioare sau alte dotari optionale. De la acest sistem derivă toate celelalte variante, cu filtre optionale. Acest aparat este mai recomandat pentru clientii care au apa de fantana si au deja instalate produse pentru tratarea apei pentru toata casa. Astfel, acestui model de purificator de apa ii pot fi eliminate prefiltrele pentru a nu le dubla si a le schimba degeaba din 6 in 6 luni. Astfel, in spatiul nou creat poate fi montata o lampa UV sau un filtru pentru eliminarea nitratilor, spre exemplu.
 
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.

Stadiile de filtrare:
1) filtru inline cu cartus din polipropilenă presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) filtru inline cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) filtru inline cu cartus din polipropilenă presata la 1 micron (reţine particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 50gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile.
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
 
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 1370 LEI (Garanţie 5 ani, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 1350 LEI (Garanţie 5 ani, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 65 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea) însumând 105 LEI
                                   la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 235 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 

PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X2 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ! 

7) Purificator de apă Atlantis Pure X2 - full options (MODEL UNIC ÎN ROMÂNIA)
Purificatoarele de apă Atlantis Pure X2 fac parte din categoria de sisteme de purificare ideale pentru apa de fantana. Sunt printre cele mai performante sisteme de purificare a apei, datorita faptului ca au in dotare un MICROCOMPUTER, cu functii multiple. Acest "creier" al aparatului, ofera o fiabilitate sporita intregului sistem, deoarece gestioneaza intreaga activitate si prelungeste durata de viata a membranei de osmoza inversa de la 3 la 5 ani, prin spalarea periodica. Daca la aparatele anterioare am precizat ca membrana RO se schimba la 3 ani, dar la un consum mediu de apa purificata zilnic, aici acest lucru este posibil chiar cu un consum mare zilnic. La un loc cu frigiderul sau cuptorul, purificatorul de apa isi are un rol bine definit intr-o bucatarie moderna. 
 
Atlantis Pure X2 a fost cel mai bine vandut sistem de purificare a apei pentru bucatarie in 2014 si este in prezent baza sistemelor de demineralizare a apei pe care le asamblam la comanda pentru laboratoare.
 
Principalele caracteristici:
- montat pe un cadru metalic destinat unei mai bune susţineri;
- carcasele celor 3 prefiltre sunt mult mai sigure decat alte tipuri de carcase datorita faptului ca sunt realizate dintr-un plastic rezistent si sunt dotate cu 2 O-ring-uri pentru o etanseizare mai buna (sansele ca o astfel de carcasa sa aiba scurgeri de apa sunt aproape 0);
- prima carcasa a prefiltrelor (cea in care este cartusul din polipropilena presata pentru sedimente) este transparenta si permite vizualizarea usoara a starii de incarcare a cartusului filtrant;
- capacitate de purificare de până la 280 de litri de apă pură în 24 de ore;
- preţ avantajos al sistemului şi cost redus al consumabilelor;
- recomandat pentru locuinte cu 1-10 persoane;
- se poate conecta la frigider, aparat de gheaţă sau alte aparate ce utilizează apă;
- poate functiona cu rezervoare mai mari de stocare a apei purificare sau cu 2-3 rezervoare mici in paralel.
 
Noul microcomputer:
1) Efectueaza pornirea si oprirea aparatului;
2) Afiseaza prezenta apei la intrarea in sistem;
3) Afiseaza operatiunea in curs;
4) Indica faptul ca rezervorul este plin;
5) Efectueaza o spalare periodica (la fiecare 7.5 ore) a membranei de osmoza inversa, mentinand-o curata si prelungindu-i astfel durata de utilizare;
6) AFISEAZA IN PERMANENTA PURITATEA APEI (TDS);
7) AFISEAZA STAREA DE INCARCARE A FILTRELOR;
8) afiseaza temperatura apei.
 
Sistemul de purificare a apei Atlantis Pure X2, varianta full options, contine cele 5 filtre de baza. De la acest sistem derivă toate celelalte variante Atlantis Pure X2 cu filtre optionale. Acestui aparat ii pot fi atasate foarte usor filtrele urmatoare: lampa UV, filtru remineralizator, filtru magnetic, filtru alcalin, filtru bioceramic, filtru pentru eliminarea nitratilor si a nitritilor din apa, etc.
Purificatorul de apă se livrează, pe lângă kit-ul de instalare, şi cu priza cu protectie la supratensiune.
Opțional, puteți alege capacitatea rezervorului de stocare (1,5, 2, 2,5 sau 3,2 galoane) fără costuri suplimentare, iar contra cost puteti schimba bateria de apă pură dacă design-ul celei standard nu vă place.

Stadiile de filtrare:
1) cartuş filtrant din polipropilenă de 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mari);
2) cartuş filtrant cu granule de carbon activ (pentru reţinerea clorului, a compuşilor săi şi a altor substante chimice);
3) cartuş filtrant carbon activ block (reţine particule fizice mai mari de 1 micron, clorul si compusii sãi, protejează membrana de osmoză inversă);
4) membrana de osmoză inversă 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile;
5) post-filtru de carbon activ - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat).

VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT!

CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!CLICK pentru a mări poza!
CLICK pentru a mări poza!
 
 
 
 
 
Purificator de apă 
testat 
de
 
AquaLight® 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și utilizat în prezent de clienții noștri.
 
Preţ cu instalare: 1770 LEI (Garanţie 5 ani, transport, instalare, TEST GRATUIT APĂ în Bucureşti şi Ilfov)

*Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!


Preţ fãrã instalare: 1750 LEI (Garanţie 5 ani, transport)

**Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!

Preţ filtre consumabile: la 6 luni se schimbă primele 2 filtre însumând 40 LEI
                                   la 1 an (primele 3 filtre, al 5-lea) însumând 110 LEI
                                   la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 240 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
**Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X2 BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ! 
 
 
 
CLICK AICI pentru a accesa pagina cu purificatoarele de apă deLUXE
 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2017 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC