LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Parteneri-colaboratori AquaLight

 

 

Suntem importator direct pentru toate produsele prezentate pe site, plus multe alte produse noi, inca neexpuse pe site. La noi puteti gasi cuple-fitting-uri, furtun de 1/4" (6mm), 3/8", alb, negru si colorat, componente si piese de schimb pentru filtre de apa, dedurizatoare si alte statii de tratare a apei de la mai multi producatori (nu doar ce este prezentat pe site), cartuse si filtre consumabile pentru filtre de apa, instalatii de filtrare si purificare, purificatoare de apa, dozatoare de apa, rasini si medii filtrante pentru dedurizatoare de apa si statii de tratare, sterilizatoare UV si componente pentru ele, purificatoare de apa, dozatoare de apa si componente pentru ele.

Fie ca sunteti freelancer, firma specializata in acelasi domeniu, firma cu automate de cafea sau altfel de liber profesionist in acest domeniu, puteti colabora cu AquaLight pentru a achizitiona la preturi de importator orice produs din site-ul nostru si catalogul special pentru colaboratori.


Pentru a incepe o colaborare va rugam sa ne trimiteti un mail de intampinare prin care ne prezentati pe scurt modul dumneavoastra de lucru, produsele de interes, modul de achizitie, numele firmei. Colaboram si cu persoane fizice ce lucreaza in particular!

Ulterior va vom trimite cataloagele pentru colaboratori.

Ne puteti contacta in scris la adresa de eMail de pe bannerul de sus 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC