LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Purificatoare de apă deLUXE cu osmoza inversa

- purificatoare de apa compacte cu osmoza inversa pentru bucatarii moderne sau bar -


 
Purificarea apei printr-un sistem cu 5 trepte de filtrare este singura metoda eficienta prin care se poate obtine
apa cu adevarat curata, proaspata si pura, apa cea mai apreciata - plata!
 
 
Deoarece majoritatea contaminanţilor din apă sunt microscopici şi dăunători este important să ne putem baza oricând pe o sursă de apă care să ne ofere CEA MAI BUNĂ APĂ.
Acesta este rolul unui purificator de apă bazat pe principiul osmozei inverse - o tehnologie de purificare a apei revoluționară şi modernă ce elimină din apă o gamă largă de metale grele (arsenic, bariu, cadmiu, cupru, mercur, plumb, etc), bacteriivirusurichisturi (inclusiv giardia și cryptosporidium), pesticidenitrațitrihalometani şi alți compuși organici volatili cu o rată de eficiență de peste 90%.

CUMPERI O DATĂ, FOLOSEȘTI DE FIECARE DATĂ
 
Ținând cont de principiul de mai sus, prin montarea unui purificator de apă veți obține o sursă de apă curată, mereu la îndemâna oricărui membru al familiei, fără a mai fi limitați de conturul unei sticle. Aceasta este apa purificată - apa plată de care veți beneficia pentru băut, gătit, preparat ceai, cafea, limonadă, compoturi, spălat fructe şi legume, obținut cuburi de gheață, etc. Și totul, într-un mod ecologic, pentru mediul înconjurător, fără a mai căra bidoane și fără risipă de bani din bugetul familiei. 
Apa purificată este o sursă de sănătate pentru cei ce o folosesc deoarece puritatea ei ajută organismul în procesele de hidratare şi detoxifiere. Fiind lipsită de gust, miros sau culoare este perfectă pentru gătit sau preparat ceai şi cafea deoarece nu conține elemente care să interfereze cu gustul sau aromele preparatelor, bucurându-vă astfel de adevărata lor savoare. 
Nu în ultimul rând, apa purificată este cea mai indicată pentru alimentația copiilor mici, deoarece prin puritatea ei menţine sănătatea organismului copiilor, evitandu-se în acest fel, ingerarea unor elemente nocive, ce se pot depune, pot fi toxice provocând diverse boli (ex.: elemente conţinute de plasticul PET-urilor ce sunt un real pericol pentru sănătatea copiilor provocând tulburări hormonale sau diversele microorganisme ce provoacă diverse boli), etc.  
 
PENTRU BUCĂTĂRIILE PRETENȚIOASE RECOMANDĂM RELAȚIA DE LUNGĂ DURATĂ CU AquaLight®!
 
Ce reprezintă de fapt achiziția unui purificator de apă?
Un purificator de apă reprezintă garanția că ați ales pentru bunăstarea familiei, confortul dumneavoastră și protejarea mediului înconjurător. 
Montarea unui astfel de sistem presupune instalarea, sub chiuvetă, a purificatorului de apă propriu zis (poate fi montat şi pe un perete, din lipsă de spațiu sub chiuvetă), alături de un rezervor de stocare a apei purificate şi o baterie specială pentru apa purificată.
Indiferent, de tipul apei din locuinţa dumneavoastră (de reţea sau de puţ/fântână), puteţi opta pentru sistemele de purificare a apei cu osmoză inversăTotuşi, nu recomandăm osmoza inversă ca singură etapă de purificare a unei ape ce provine din puţ sau fântănă. Pentru aceste tipuri de apă este necesară adăugarea unei lămpi UV pentru a oferi protecție şi siguranță maximă împotriva bacteriilor şi virusurilor.

Purificatoarele de apă cu osmoză inversă compacte sunt alcătuite din 5 stadii de filtare, dispuse într-o carcasă elegantă, astfel: 
- 3 prefiltre (filtru sedimente 5 microni, filtru carbon block, filtru 1 micron), membrana de osmozăfiltru inline post-carbon.
Filtrele acestor sisteme au o capacitate mare de reţinere și se înlocuiesc ușor. Chiar dacă este un sistem acoperit, se pot adăuga uşor alte stadii de filtrare sau sterilizare, în funcţie de apa ce urmează a fi tratată. De asemenea, toate sistemele sunt automate, neavând nevoie de intervenţie, decât în momentul schimbului de filtre.
 
SUSȚINEM VIITORII CLIENȚI PRIN PRODUSE DE CALITATE, PREȚURI CORECTE, GARANȚIE EXTINSĂ,
TESTAREA GRATUITĂ A APEI ÎNAINTE ȘI DUPĂ MONTAREA SISTEMELOR NOASTRE,
SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ.
 
 
Purificatoarele de apă Atlantis Pure comercializate de AquaLight® sunt garantate pentru eficienţa în purificarea apei, calitatea lor şi a apei oferite. De aceea, doar purificatoarele noastre primesc o garanţie de încredere pe o durată de 3 ani şi se deosebesc de produsele similare prin: 
1) Livrarea impreună cu produsele de sigurantă - priza cu protecţie la supratensiune şi senzor exterior cu electrovalvă automată anti-scurgeri pentru închiderea apei.
2) Microcomputer cu ecran LCD - pentru afişarea funcţiilor sistemului, spălarea membranei de osmoză inversă (spălarea membranei prelungeste perioada de utilizare de la 2 la 3 ani), afisarea puritatii apei (TDS - mg/l), senzor anti-scurgeri incorporat (variantele X3, X4), afisarea momentului de spalare a membranei, afisarea starii de incarcare a filtrelor, afisarea temperaturii apei, rezervor plin, starea de functionare a aparatului - verificati optiunile aparatului ales - fiecare model este diferit!
3) Pompa BOOSTER de înaltă calitate - toate purificatoarele de apă Atlantis Pure X3, X4 au această pompă pentru asigurarea unei presiuni optime a apei pentru membrana de osmoză inversă.
4) Kit complet de instalare (opţional şi pentru utilizarea împreună cu frigiderele dotate cu dozator de apă sau cuburi de gheata, aparate de cafea) - ACEST KIT NICIODATA NU POATE FI GRATUIT SAU PROMOTIONAL - acest kit de instalare este inclus din fabrică în pachetul aparatului!
5) Posibilitatea montării purificatorului de către echipa AquaLight® - doar în Bucuresti si Ilfov.
6) Alerta de intretinere - fie că doriţi să schimbaţi dvs. filtrele sau doriţi să apelaţi la echipa noastră vevi fi anunţat periodic pentru întreţinere
7) Garantie 3 ani - toate modelele electrice au garanţie 3 ani
8) Verificarea periodica a calitătii apei - TDS, EC, PH, electroliză, iar pentru apele de fântână se pot măsura si parametrii pentru: nitraţi, calciu, magneziu, duritate, fier, mangan, amoniu, sulfat.
9) Posibilitatea alegerii din mai multe tipuri de baterii de apă pură 
10) Posibilitatea montarii mai multor tipuri de filtre - în continuarea celor 5 filtre de bază (filtru UVfiltru magnetic, filtru alcalin, filtru ORP, filtru mineral, filtru pentru eliminarea nitratilor si a nitritilor, etc). 
1) 
Purificator de apă full compact Atlantis Pure
 X3 blue&white Ag+
Atlantis Pure X3 blue&white este un model compact aparut in anul 2014. Dupa cum se vede in poza, modelul are un design futuristic si ocupa mai putin spatiu sub chiuveta. 
 
DESCRIERE IN CURS DE ACTUALIZARE.

Stadiile de filtrare:
1) filtru de sedimente in carcasa transparenta pentru filtrarea eficienta a sedimentelor mari din apa printr-un cartus din polipropilena presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mai mari de 5 microni);
2) filtru cu carbon activ granular (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian)
4) membrana de osmoză inversă de 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni si capacitate de 280 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT! 
 

 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ!  
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!

Preţ fãrã instalare: 2200 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Clienţii din ţarã dar şi cei care au un instalator pot achiziţiona acest produs mai avantajos. In pachetul produsului veţi primi cartea tehnicã, schema şi instrucţiunile de instalare. Garanţia nu este afectatã!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 3 filtre însumând 145 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 235 LEI 
                      la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 365 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X3 blue&white Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 
 
2) 
Purificator de apă compact slim Atlantis Pure
 X6 VIP red&white Ag+
Atlantis Pure X6 red&white este un model compact slim aparut in anul 2015 si remordenizat in fiecare an de innoire a stocului din depozitul nostru. Astfel, in fiecare an, compania noastra opteaza pentru cele mai recente imbunatatiri si modernizari la partea electrica, functionalitate, calitate a materialelor si a filtrelor utilizate. Dupa cum se vede in poze, modelul are un design futuristic si ocupa mai putin spatiu sub chiuveta. 
 
Sistemul este unul de tip slim, avand o grosime de doar 10cm, ceea ce il face usor de montat chiar si sub corpurile de mobila.
 
DESCRIERE IN CURS DE ACTUALIZARE septembrie 2022...

Stadiile de filtrare:
1) filtru de sedimente inline pentru filtrarea eficienta a sedimentelor mari din apa prin polipropilena presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mai mari de 5 microni);
2) filtru cu carbon activ granular (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru cu carbon activ block impregnat cu argint si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă si are rol antibacterian)
4) membrana de osmoză inversă de 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni si capacitate de 280 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru inline de carbon activ block impregnat cu argint - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT! 
 


 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ!   
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!

Preţ fãrã instalare: 3350 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Acest produs se livreaza doar cu instalare oferita de compania AquaLight!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 190 LEI 
                      la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 320 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X3 red&white Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

3)  
Purificator de apă compact Nora green&white by AquaLight
Nora green&white by AquaLight este un model compact aparut in anul 2020 si remordenizat in fiecare an de innoire a stocului din depozitul nostru. Astfel, in fiecare an, compania noastra opteaza pentru cele mai recente imbunatatiri si modernizari la partea electrica, functionalitate, calitate a materialelor si a filtrelor utilizate. Dupa cum se vede in poze, modelul are un design futuristic si ocupa mai putin spatiu sub chiuveta. 
 
 
 
DESCRIERE IN CURS DE ACTUALIZARE mai 2023...

Stadiile de filtrare:
1) filtru de sedimente inline pentru filtrarea eficienta a sedimentelor mari din apa prin polipropilena presata la 5 microni (reţine mâl, nisip, rugină, particule fizice mai mari de 5 microni);
2) filtru cu carbon activ granular (pentru reţinerea clorului şi a compuşilor săi, a gustului, culorii, mirosului din apa si a anumitor substante chimice);
3) filtru cu carbon activ block si finete filtrare la 1 micron (reţine clor, compusii clorului, anumite substante chimice si organice, gust, culoare, miros, particule mai mari de 1 micron, particule din carbonul activ granular, protejează membrana de osmoză inversă)
4) membrana de osmoză inversă de 75gpd cu fineţea de 0,0001 microni si capacitate de 280 de litri pe zi este cea care purifică apa. Reţine solidele dizolvate în apă, substanţele chimice, dar şi microorganismele, virusurile, bacteriile, etc.
5) post-filtru inline cu carbon activ antibacterian - asigură gustul proaspăt al apei purificate (gustul apei purificate este asemănător cu gustul apei de la un izvor din munţi, nepoluat) si are rol antibacterian.
 
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU A VA CONSILIA GRATUIT IN PRIVINTA ALEGERII PURIFICATORULUI DE APA POTRIVIT! 
 

 
Purificator de apă fabricat în UNIUNEA EUROPEANĂ!    
Produs testat 
pentru a corespunde cerințelor de calitate ale firmei și verificat de
 
AquaLight® înainte de livrare!

Preţ fãrã instalare: 2650 LEI (Garanţie 3 ani, transport)

*Acest produs se livreaza doar cu instalare oferita de compania AquaLight!


Preţ instalare: 250 LEI (Bucuresti si Ilfov)

**Compania noastrã vã oferã posibilitatea de a primi produsul şi manopera profesională oferită de echipa AquaLight® pentru instalarea şi punerea în funcţiune corectã a purificatoarelor de apă! Manopera echipei noastre este valabilă pentru Bucureşti si judetul Ilfov şi include piesele necesare instalării (nipluri, reductii, garnituri), este realizată de personalul specializat AquaLight® si la final puteti beneficia si de testarea gratuita a apei (TDS, EC, pH, electroliza), impreuna cu alte sfaturi si informatii!

Preţ consumabile:  la 6 luni se înlocuiesc primele 2 filtre însumând 65 LEI
                            la 1 an (primele 3 filtre şi al 5-lea) însumând 145 LEI 
                      la 5 ani se schimba toate cele 5 filtre însumând 245 LEI
*Filtrele purificatorului se pot schimba mai rar în funcţie de calitatea apei şi volumul de apă consumată!
 
PURIFICATORUL ATLANTIS PURE X3 red&white Ag+ BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ŢARĂ!

 
 
 
 
 
 


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2022 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC