LINK-URI RAPIDE PENTRU:
 

 

 

 

 

 

Hidrofoare pentru apa, pompe submersibile pentru apa, pompe de gradina
- alimentarea cu apa a locuintei cu ajutorul pompelor de calitate Gardena -

 
 
 

Hidrofoare cu rezervor

 

1) Hidrofor cu rezervor Classic 3000/4 ECO 1753

Pentru alimentare automata a casei si gradinii. Modul Eco ajustabil economiseste pana la 15 % din energie fata de operarea normala. Functia de oprire automata atunci cand pompa se supraincalzeste. Rezervorul nu necesita intretinere timp de 5 ani. Simplu de instalat deoarece filtrul preliminar si supapa de sens antirefulare sunt deja integrate. Punerea in functiune rapida si fara probleme: autoamorsare optimizata manuala (Art. 1753) si automata (Art.1754, 1755, 1756,), ajustarea valvei de control si golirea simpla. Constructie compacta, deoarece manometrul si intrerupatorul de presiune integrate economisesc spatiu. Functionare fiabila lipsita de probleme datorita rezervorului mare de apa si a motorului puternic, care nu necesita intretinere si are intrerupator de suprasarcina termica. Buton pentru golirea usoara a pompei. Disponibile ca accesorii: picioruse din cauciuc montate pe arcuri pentru a reduce vibratiile si pentru functionare silentioasa. Lichid de lucru: apa dulce, curata, necalcaroasa.
Este interzisa pomparea apei sarate, a substantelor corozive, usor inflamabile si a alimentelor. Filet de conectare 33,3 mm (G1).Putere consumata : 650 w , debit max. 2800 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 40 m /4 bar , presiune minima de functionare : 1.5 bar +/- 0.1 bar , comutator de presiune edco / max : 2.2 / 3.2 bar , inaltimea max de aspiratie 8 m , temperatura max lichid : 35 gr , turbina : jet . Cablu de alimentare : 1.5 m H05 RNF.
 

 
Pret de lista: 759 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

2) Hidrofor cu rezervor Comfort 4000/5 ECO 1754

Dispozitiv de siguranta integrat contra mersului in gol cu lampa de avertizare. Comutatorul multifunctional, permite oprirea/pornirea usoara precum si operarea manuala si automata. 3 optiuni de conectare pe partea de refulare. Pentru alimentare automata a casei si gradinii. Modul Eco ajustabil economiseste pana la 15 % din energie fata de operarea normala. Functia de oprire automata atunci cand pompa se supraincalzeste. Rezervorul nu necesita intretinere timp de 5 ani. Simplu de instalat deoarece filtrul preliminar si supapa de sens antirefulare sunt deja integrate. Punerea in functiune rapida si fara probleme: autoamorsare optimizata manuala (Art. 1753) si automata (Art.1754, 1755, 1756,), ajustarea valvei de control si golirea simpla. Constructie compacta, deoarece manometrul
si intrerupatorul de presiune integrate economisesc spatiu. Functionare fiabila lipsita de probleme datorita rezervorului mare de apa si a motorului puternic, care nu necesita intretinere si are intrerupator de suprasarcina termica. Buton pentru golirea usoara a pompei. Disponibile ca accesorii: picioruse din cauciuc montate pe arcuri pentru a reduce vibratiile si pentru functionare silentioasa. Lichid de lucru: apa dulce, curata, necalcaroasa. Este interzisa pomparea apei sarate, a substantelor corozive, usor inflamabile si a alimentelor. Filet de conectare 33,3 mm (G1).Putere consumata : 850 w , debit max. 3500 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 45 m /4.5 bar , presiune minima de functionare : 1.5 bar +/- 0.1 bar , comutator de presiune edco / max : 2.2 / 3.2 bar , inaltimea max de aspiratie 8 m , temperatura max lichid : 35 gr , turbina : jet . Cablu de alimentare : 1.5 m H05 RNF.
 

 
Pret de lista: 999 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

3) Hidrofor cu rezervor Comfort 5000/5 ECO 1755

Dispozitiv de siguranta integrat contra mersului in gol cu lampa de avertizare. Comutatorul multifunctional, permite
oprirea/pornirea usoara precum si operarea manuala si automata. 3 optiuni de conectare pe partea de refulare. Pentru alimentare automata a casei si gradinii. Modul Eco ajustabil economiseste pana la 15 % din energie fata de operarea normala. Functia de oprire automata atunci cand pompa se supraincalzeste. Rezervorul nu necesita intretinere timp de 5 ani. Simplu de instalat deoarece filtrul preliminar si supapa de sens antirefulare sunt deja integrate. Punerea in functiune rapida si fara probleme: autoamorsare optimizata manuala (Art. 1753) si automata (Art.1754, 1755, 1756,), ajustarea valvei de control si golirea simpla. Constructie compacta, deoarece manometrul si intrerupatorul de presiune integrate economisesc spatiu. Functionare fiabila lipsita de probleme datorita rezervorului mare de apa si a motorului puternic, care nu necesita intretinere si are intrerupator de suprasarcina termica. Buton pentru golirea usoara a pompei. Disponibile ca accesorii: picioruse din cauciuc montate pe arcuri pentru a reduce vibratiile si pentru functionare silentioasa. Lichid de lucru: apa dulce, curata, necalcaroasa. Este interzisa pomparea apei sarate, a substantelor corozive, usor inflamabile si a alimentelor. Filet de conectare 33,3 mm (G1) . Putere consumata : 1100 w , debit max. 4500 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 50 m / 5 bar , presiune minima de functionare : 1.8 bar +/- 0.1 bar , comutator de presiune edco / max : 2.5 / 3.5 bar , inaltimea max de aspiratie 8 m , temperatura max lichid : 35 gr , turbina : jet . Cablu de alimentare : 1.5 m H05 RNF.
 

 
Pret de lista: 1299 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

4) Hidrofor cu rezervor Premium 5000/5 ECO INOX 1756

Dispozitiv de siguranta integrat contra mersului in gol cu lampa de avertizare. Comutatorul multifunctional, permite oprirea/pornirea usoara precum si operarea manuala si automata. 3 optiuni de conectare pe partea de refulare. Rezervor de apa din inox rezistent la coroziune.
Pentru alimentare automata a casei si gradinii. Modul Eco ajustabil economiseste pana la 15 % din energie fata de operarea normala. Functia de oprire automata atunci cand pompa se supraincalzeste. Rezervorul nu necesita intretinere timp de 5 ani. Simplu de instalat deoarece filtrul preliminar si supapa de sens antirefulare sunt deja integrate. Punerea in functiune rapida si fara probleme: autoamorsare optimizata manuala (Art. 1753) si automata (Art.1754, 1755, 1756,), ajustarea valvei de control si golirea simpla. Constructie compacta, deoarece manometrul si intrerupatorul de presiune integrate economisesc spatiu. Functionare fiabila lipsita de probleme datorita rezervorului mare de apa si a motorului puternic, care nu necesita intretinere si are intrerupator de suprasarcina termica. Buton pentru golirea usoara a pompei. Disponibile ca accesorii: picioruse din cauciuc montate pe arcuri pentru a reduce vibratiile si pentru functionare silentioasa. Lichid de lucru: apa dulce, curata, necalcaroasa. Este interzisa pomparea apei sarate, a substantelor corozive, usor inflamabile si a alimentelor. Filet de conectare 33,3 mm (G1).Putere consumata : 1200 w , debit max. 4500 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 50 m / 5 bar , presiune minima de functionare : 1.8 bar +/- 0.1 bar , comutator de presiune edco / max : 2.5 / 3.5 bar , inaltimea max de aspiratie 8 m , temperatura max lichid : 35 gr , turbina : jet . Cablu de alimentare : 1.5 m H05 RNF.
 

 
Pret de lista: 1499 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 
 

Pompe de presiune submersibile

 

1) Pompa submersibila pentru apa de ploaie Classic 4000/2 1740

Pompa pentru apa de ploaie silentioasa si foarte performanta datorita turbinei in 2 trepte. Cu intrerupator plutitor.Foarte performanta si usor de folosit pentru irigare cu aspersoare, spritzere, pistoale de stropit si sisteme de micro-picurare. Ideala pentru umplerea stropitorilor. Cu siguranta contra mersului in gol. Control fin reglabil al debitului prin valva de reglare si oprire. Conducta de conectare de 3/4″ unghiulara, telescopica permite agatarea pompei in rezervorul de apa de ploaie. Este posibila conectarea la sistemele GARDENA OGS si Profi. Motor silentios si puternic, care nu necesita intretinere. Filtrul de impuritati integrat si un piciorus aditional previn aspirarea impuritatilor. Se depoziteaza compact si se transporta usor datorita manerului pentru manipulare, cablului si conductei telescopice integrate.Putere consumata : 500 w , debit max. 4000 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 20 m / 2 bar , adancimea de submersie max : 7 m , turbina : 2 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 10 m H05 RNF.
 

 
Pret de lista: 349,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

2) Pompa submersibila pentru apa de ploaie automata Comfort 4000/2 1742

Pompa silentioasa si foarte performanta datorita turbinei in 2 trepte. Manometrul electronic si senzorul de debit pornesc si opresc pompa automat . Foarte performanta si usor de folosit pentru irigare cu aspersoare, spritzere, pistoale de stropit si sisteme de micro-picurare. Ideala pentru umplerea stropitorilor. Cu siguranta contra mersului in gol. Control fin reglabil al debitului prin valva de reglare si oprire. Conducta de conectare de 3/4″ unghiulara, telescopica permite agatarea pompei in rezervorul de apa de ploaie. Este posibila conectarea la sistemele GARDENA OGS si Profi. Motor silentios si puternic, care nu necesita intretinere. Filtrul de impuritati integrat si un piciorus aditional previn aspirarea impuritatilor. Se depoziteaza compact si se transporta usor datorita manerului pentru manipulare, cablului si conductei telescopice integrate.Putere consumata : 500 w , debit max. 4000 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 20 m / 2 bar , adancimea de submersie max : 7 m , turbina : 2 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 10 m H05 RNF.
 

 
Pret de lista: 499,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

3) Pompa presiune submersibila Classic 5500/3 1461

Cu intrerupator plutitor si dispozitiv variabil.
Pentru utilizarea aspersoarelor si a sistemelor de irigare cat si pentru scoaterea apei de la adancimi mari.Pompa poate sa stea permanent submersata – in apa –. Functionare extrem de silentioasa a pompei. Durata de utilizare exceptionala si fiabilitate marita datorita etansarii duble intre motor si turbina, a dispozitivului de protectie din ceramica si a folosirii numai a materialelor de inalta calitate ca plastic ranforsat cu fibra de sticla si otel inox. Cu turbina puternica in mai multe trepte. Filet de 33,3 mm (G 1) potrivit pentru sistemul de conectare furtun GARDENA.Pompe pentru puturi/sonde de mare adancime cu filet interior de 40 mm (1 1/4″) avand si fiting convertibil la filet exterior de 33,3 mm (1″). Cu o franghie de legare pentru submersarea pompei in lichid . Lichid folosit: apa curata proaspata. Este interzis sa pompati: apa sarata, substante agresive si usor inflamabile precum si alimente. Un motor silentios, care nu necesita intretinere cu un intrerupator termic care protejeaza motorul de suprasarcini. Putere consumata : 900 w , debit max. 5500 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 30 m / 3 bar , adancimea de submersie max : 12 m , turbina : 3 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 15 m H07 RNF , franghie de prindere 15 m.
 

 
Pret de lista: 899,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

4) Pompa presiune submersibila Classic 6000/4 1468

Cu intrerupator plutitor si dispozitiv variabil.
Pentru utilizarea aspersoarelor si a sistemelor de irigare cat si pentru scoaterea apei de la adancimi mari.Pompa poate sa stea permanent submersata – in apa –. Functionare extrem de silentioasa a pompei. Durata de utilizare exceptionala si fiabilitate marita datorita etansarii duble intre motor si turbina, a dispozitivului de protectie din ceramica si a folosirii numai a materialelor de inalta calitate ca plastic ranforsat cu fibra de sticla si otel inox. Cu turbina puternica in mai multe trepte. Filet de 33,3 mm (G 1) potrivit pentru sistemul de conectare furtun GARDENA.Pompe pentru puturi/sonde de mare adancime cu filet interior de 40 mm (1 1/4″) avand si fiting convertibil la filet exterior de 33,3 mm (1″). Cu o franghie de legare pentru submersarea pompei in lichid. Lichid folosit: apa curata proaspata. Este interzis sa pompati: apa sarata, substante agresive si usor inflamabile precum si alimente. Un motor silentios, care nu necesita intretinere cu un intrerupator termic care protejeaza motorul de suprasarcini.Putere consumata : 1000 w , debit max. 6000 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 40 m / 4 bar , adancimea de submersie max : 12 m , turbina : 4 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 15 m H07 RNF , franghie de prindere 15 m.
 

 
Pret de lista: 1269,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

5) Pompa presiune submersibila Premium 5500/5 INOX 1489

Carcasa robusta din otel inox. Ideala pentru puturi de sonda de la diametrul de 100 mm. Stand pentru montarea pompei: impiedica aspirarea nisipului si impuritatilor. Pentru utilizarea aspersoarelor si a sistemelor de irigare cat si pentru scoaterea apei de la adancimi mari. Pompa poate sa stea permanent submersata – in apa –. Functionare extrem de silentioasa a pompei. Durata de utilizare exceptionala si fiabilitate marita datorita etansarii duble intre motor si turbina, a dispozitivului de protectie din ceramica si a folosirii numai a materialelor de inalta calitate ca plastic ranforsat cu fibra de
sticla si otel inox. Cu turbina puternica in mai multe trepte. Filet de 33,3 mm (G 1) potrivit pentru sistemul de conectare furtun GARDENA.Pompe pentru puturi/sonde de mare adancime cu filet interior de 40 mm (1 1/4″) avand si fiting convertibil la filet exterior de 33,3 mm (1″). Cu o franghie de legare pentru submersarea pompei in lichid. Lichid folosit: apa curata proaspata. Este interzis sa pompati: apa sarata, substante agresive si usor inflamabile precum si alimente. Un motor silentios, care nu necesita intretinere cu un intrerupator termic care protejeaza motorul de suprasarcini. Putere consumata : 850 w , debit max. 5500 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 45 m / 4.5 bar , adancimea de submersie max : 19 m , turbina : 6 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 22 m H07 RNF , franghie de prindere 22 m.
 

 
Pret de lista: 1459,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

6) Pompa presiune submersibila Premium 6000/5 INOX 1492

Carcasa robusta din otel inox. Ideala pentru puturi de sonda de la diametrul de 100 mm. Stand pentru montarea pompei: impiedica aspirarea nisipului si impuritatilor.
Pentru utilizarea aspersoarelor si a sistemelor de irigare cat si pentru scoaterea apei de la adancimi mari.Pompa poate sa stea permanent submersata – in apa –. Functionare extrem de silentioasa a pompei. Durata de utilizare exceptionala si fiabilitate marita datorita etansarii duble intre motor si turbina, a dispozitivului de protectie din ceramica si a folosirii numai a materialelor de inalta calitate ca plastic ranforsat cu fibra de sticla si otel inox. Cu turbina puternica in mai multe trepte. Filet de 33,3 mm (G 1) potrivit pentru sistemul de conectare furtun GARDENA.Pompe pentru puturi/sonde de mare adancime cu filet interior de 40 mm (1 1/4″) avand si fiting convertibil la filet exterior de 33,3 mm (1″). Cu o franghie de legare pentru submersarea pompei in lichid . Lichid folosit: apa curata proaspata. Este interzis sa pompati: apa sarata, substante agresive si usor inflamabile precum si alimente. Un motor silentios, care nu necesita intretinere cu un intrerupator termic care protejeaza motorul de suprasarcini. Putere consumata : 950 w , debit max. 6000 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 50 m / 5 bar , adancimea de submersie max : 19 m , turbina : 7 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 22 m H07 RNF , franghie de prindere 22 m.
 

 
Pret de lista: 1699,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

7) Pompa presiune submersibila Premium 6000/5 INOX 1499

Carcasa robusta din otel inox, rezistent la rugina. Ideala pentru puturi forate de la 100 mm diametru. Suportul stabil previne aspirarea impuritatilor si a nisipului.
Pentru alimentarea automata cu apa a casei si gradinii direct din puturi sau cisterne. Manometrul electronic si senzorul de debit pornesc si opresc pompa automat. Siguranta de mers in gol previne deteriorarea pompei atunci cand nu este apa. In cazul instalarii fixe va recomandam sa folositi un furtun rezistent la presiune. Putere consumata : 950 w , debit max. 6000 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 50 m / 5 bar , adancimea de submersie max : 19 m , turbina : 7 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 22 m H07 RNF , franghie de prindere 22 m.
 

 
Pret de lista: 2139,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 

8) Pompa presiune submersibila 6000/5 Automatic 1476

Pentru alimentarea automata cu apa a casei si gradinii direct din puturi sau cisterne. Manometrul electronic si senzorul de debit pornesc si opresc pompa automat. Siguranta de mers in gol previne deteriorarea pompei atunci cand nu este apa. In cazul instalarii fixe va recomandam sa folositi un furtun rezistent la presiune. Putere consumata : 1050 w , debit max. 6000 l/h , inaltime max. de ridicare /presiune : 45 m / 4.5 bar , adancimea de submersie max : 12 m , turbina : 4 trepte , temperatura max lichid : 35 gr . Cablu de alimentare : 15 m H07 RNF , franghie de prindere 15 m.
 

 
Pret de lista: 1799,99 LEI
*Consultati pagina cu Termeni si Conditii valabile pentru acest produs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pagina in constructie!


LINK-URI RAPIDE PENTRU:


 

 

 

 

 
 
 
Copyright 2017 ©  www.filtre-apa-plata.ro  All rights Reserved. | Platforma SAL | ANPC